Парфюмни размисли и страсти - 239

• 36 435
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Ревизирам си пролетно-летните парфюми (посред нощите, луда работа), прибирам зимните, подреждам летните и с ужас 😁 установявам, че броят им е много малък. И някои къде ли съм ги завряла, не мога да ги открия (не са в гардероба 😂). Ще обновявам, то е ясно. 🤪
Най-новите ми красотички (как да не съм хепи?!?) :

И останалите от моята банда:

И като ги разровичках, се сетих да предложа една много хубава малинка - DKNY My NY. Не се сещам кой питаше, а може и да бъркам.
Та, готова съм за лятото! Почти... 😂
за малинки аз много питам!!:) И в тази връзка днес най-после в топлото време разбрах колко е хубава малината в Baiser fou, струваше си чакането, в студеното я купих и бях сигурна, че в топлата пролет ще ме зарадва

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 17:01 от Dorry88

# 301

И като ги разровичках, се сетих да предложа една много хубава малинка - DKNY My NY. Не се сещам кой питаше, а може и да бъркам.

Оооо, съкровища! Ровичкането и преоткриването в необичайни моменти от денонощието ми е любимо и на мен 😂
Виждам тука един голям всесезонен любимец Parlez-Moi d'Amour Encore John Galliano
А от Монталите се присетих и за скорошната дискусия кой на кого му е по-по-най. Не съм пробвала много от техните, но по-рано днес ми изскочи една забравена мостра на Dark Purple и да, бях забравила, че това е нещо, което бих придобила с голям кеф (ако вече нямах братчето му близнак  Bois Nuit на LPDO, което по стечение на обстоятелствата пробвах преди да познавам Dark Purple ☺️

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 02:30 от tuali

# 302
  • София
Дами, в Intense Tiare усеща ли се кокосът добре?

След орхидеята на Мансера ми се прииска да имам още кокосови аромати с туист. Т.е. не сладкарски моно аромат на кокосче. И се сетих за тиарето. Знам репутацията, че е душливо. Това не ме притеснява.

# 303
Добро утро!
Някой ще ме побутне ли за този:
https://www.notino.bg/balenciaga/balenciaga-paris-parfjumna-voda … zheni/p-15870092/
Или да ме шутира в обратна посока?!
Едно време съм пръскала пробичка ли беше, какво беше, все го разглеждам, но сега ми се прииска да пробвам. Обаче ще е почти на сляпо. Та, ще бъда благодарна на някакви отзиви.
Благодаря предварително Simple Smile
BBeLLa, много готини снимчета. "Познах си" няколко парфюмчета, пък и кафявото мекичко отдолу...

# 304
Ах, че е примамлив и като бутилка, и като състав! Само кажи, Врабчо, ако има дори една молекула общо с Hypnôse Senses Lancome, то той е сладък!? Не е лош този фланкър на Хипнозата, обаче няма нищо общо с шиприте (това в случай, че въобще има прилика с него)!
Няма грам прилика. Това с леката версия на Мажи Ноар и мен ме беше спечелило да го търся за тест, защото много обичам MN.
Пиши ми на лично ако искаш пробичка.

# 305
  • Sofia
Soñadora, Balenciaga Paris  е красив и необичаен парфюм. Точно за сезона,  прозрачни свежи виолетки със съвсем лека сладост  и прохладна горска основа. Аз усещам и амброксан, но в пирамидата няма. Близък е до Dsquared2 She wood.

# 306
  • виртуално

BBeLLa - моля те да опишеш лилавата пощенска марка.
От доста време я заглеждам, но не съм я пробвала.
Иначе от зелената и розовата сме изхабили с дъщерята по няколко шишета

# 307
Soñadora, Balenciaga Paris  е красив и необичаен парфюм. Точно за сезона,  прозрачни свежи виолетки със съвсем лека сладост  и прохладна горска основа. Аз усещам и амброксан, но в пирамидата няма. Близък е до Dsquared2 She wood.
Много благодаря, Karen Simple Smile
Ши Ууд имам...май ми е излишен Баленсиага-та...

# 308
Привет! Моля за съвет относно бюджетен парфюм за сезона. Изчеtох мненията и се колебая между обсъждания Passenger и Boucheron Qatre. Втория съм го пробвала и ми допада, непритенциозен, елегантен и свеж е за мен. За passenger нямам идея, само мога да кажа, че не понасям j'adore, а във fragrantica доста ги оприличават и не знам дали ще ми допадне . Кой е по- траен и подходящ? Благодаря предварително!

# 309
  • София
Ревизирам си пролетно-летните парфюми (посред нощите, луда работа), прибирам зимните, подреждам летните и с ужас 😁 установявам, че броят им е много малък. И някои къде ли съм ги завряла, не мога да ги открия (не са в гардероба 😂). Ще обновявам, то е ясно. 🤪
Най-новите ми красотички (как да не съм хепи?!?) :

Скрит текст:

BBeLLa нямам друго обяснение за прескачането на питането ми към теб
Скрит текст:
Днес разхождам Fleur Musc for Her Narciso Rodriguez и ми е толкова цветно. "Разхождам" е силно казано😂, ...
Много елегантен, фин, изпипан, с лек полъх към Бялото Кубче - толкова ме радва. И траен. Блестящо изпълнение! ❤️
Аааа, не! И аз искам розово шише, пък! Satisfied
Не може до сега да нямам точно розово! Голям пропуск! Имам за наваксване!
А и съм почитател и си кътам едни 15мл останали от бялото Нарцизо и може да му взема другарче. Simple Smile
И сега идва объркването ми... Гледам има 2 версии, че да е още по объркващо. ЕДТ и ЕДП.
1. Вариант: ЕДТ https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/For-Her-Na … lorale-59237.html
2. Вариант: ЕДП https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Fleur-Musc … or-Her-42580.html

BBeLLa, ти кой от двата варианта имаш? Кое е за предпочитане? Гледайки пирамидата от сега знам,, че ЕДП е моето с тия рози и божури.
Та някой ако го види на добра цена, да свирка!

Апропо кода april в Ellinor е още валиден.

А как хубаво вдигат цените навсякъде преди Великденските промоции! Ахаха-ах!:imp:
....освен ранният час на включването ти. Smiley Също така ме интересува, от къде го поръча, ако може да споделиш.

# 310
Привет! Моля за съвет относно бюджетен парфюм за сезона. Изчеtох мненията и се колебая между обсъждания Passenger и Boucheron Qatre. Втория съм го пробвала и ми допада, непритенциозен, елегантен и свеж е за мен. За passenger нямам идея, само мога да кажа, че не понасям j'adore, а във fragrantica доста ги оприличават и не знам дали ще ми допадне . Кой е по- траен и подходящ? Благодаря предварително!
Boucheron Qatre е по свеж и по лесен,но и по обикновен за мен. Обикновен,цветен и летен. С нищо неотличаващ се.
От този клас цветни бих Ви препоръчала Модерн Муз на Ести Лаудер и Карат на Картие.Невероятни са и двата,отличаващи,красиви със шлейф и развитие ...и безумно трайни!
Песинджъра за мен няма нищо особено с Жадор,от който ми става лошо на стомаха. За мен е кремаво-цветне,много траен и много комфортен !

# 311
Снощи ,след вечерен душ ,се пръснах с новото ми Бушеронче Nuit absolue....еми,тънех в ласките на красивата му ванилия ,цяла нощ беше с мен,че и досега го усещам осезаемо,голям разкош,май ще купя и останалите от серията по-нататък,имам червеното и съм обсебена от него също:).

# 312
  • Бургас
Balenciaga Paris на мен изобщо не ми харесва дори ми действа супер зле.Много особен парфюм, отваря се остро одеколонесто като се преобразува до хладни виолетки при мен.Мирише горски, строг е, не става за на сляпо според мен.Не харесвам виолетки в парфюм и She wood също не ми допада. С две ръце съм за Boucheron Quatre, харесвам го, но вече не го нося.Писахме за Песинджър, супер безличен и невзрачен парфюм, който за мен няма общо с любимия ми Жадор.Обърни внимание ако искаш и на Карат, него го обожавам.Тук доста сме го обсъждали в предишни теми.Парфюм за днес ще бъде Мон Герлен Флорал, няма такава красота, финост и изтънченост от Герлен го могат.Purple HeartМодерен и шик, любов завинаги!

# 313
Снощи ,след вечерен душ ,се пръснах с новото ми Бушеронче Nuit absolue....еми,тънех в ласките на красивата му ванилия ,цяла нощ беше с мен,че и досега го усещам осезаемо,голям разкош,май ще купя и останалите от серията по-нататък,имам червеното и съм обсебена от него също:).
Страхотен е и аз го обичам много, честит! Другите от линията също, особено Червеният.

# 314
Кристалче, благодаря и на теб. Отказвам се май, щом прилича на Ши Ууд.
А с този Пасинджър, дето го коментирате аз нямам късмет. Усещала съм го на други и ми допада, но като го душа и пръскам аз за тест- не ми харесва. Накрая реших да поръчам мостра, която течеше...не стига, че не ми допада, ами така всичко се размириса на него. Така ме хвана яд, че го изхвърлих, то за нищо не ставаше шишето, като го наклониш и тече..., дори пръскането беше едно омазване...А щом казвате, че има общо с Жадор, вече ми е ясно- него също така и не го харесах. Не знам от коя съставка в него ми се догаждаше.
Бушерон-а (първообраза) аз много го харесвам, ще видим в кой момент ще думна едно бутилче. Но както казах, за мен има общо с Lanvin- Marry me, от който имам известно количество, затова се ослушвам...

Общи условия

Активация на акаунт