Парфюмни размисли и страсти - 239

• 36 525
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Този Давидоф и на мен ми звучи много добре, ще си го запазя за по-нататък за подарък Simple Smile
И за двата ме уверяваха, че са трайни и силни, каквито искам. Някой има ли впечатления за това?
Впечатления имам само от La nuit tresor - за мен е достатъчно траен, към 5-6 часа.

# 421
...пазя я и ще ти я дам, ако искаш, но има буквално две или три капки
по-богат, по-траен и по-шлейфов е от смокинята, но и по-мъжкарски, повече канелен и сладнеещ отколкото кожен

Дааааа, искам ги тези 3 капки Kissing Face Искам да го тествам,канелата малко ме притеснява, не обичам,макар в Амбре Наргиле да не ми пречи изобщо!

# 422
Кристалче, The Only one ми е супер любим. Не познавам този черния (не искам и да го опознавам), но като знам как се влюбих от раз, купих 50 и после още 100, за да не изчезне, а за Премиера треперех просто... не знам, не знам! И двата! 😁

Ре, той носи нежния Африкански бал и А мен с еднакво удоволствие. Краде ми и  Мосю Ли.

# 423
Скрит текст:
...пазя я и ще ти я дам, ако искаш, но има буквално две или три капки
по-богат, по-траен и по-шлейфов е от смокинята, но и по-мъжкарски, повече канелен и сладнеещ отколкото кожен

Дааааа, искам ги тези 3 капки Kissing Face Искам да го тествам,канелата малко ме притеснява, не обичам,макар в Амбре Наргиле да не ми пречи изобщо!

твои са Hug
върху мен наргилето се развива доста зле и едни 10на мл се търкалят из кутиите от години, никога няма да видя дъното на бутилчето

# 424
....
Ре, той носи нежния Африкански бал и А мен с еднакво удоволствие. Краде ми и  Мосю Ли.
Африканския бал и Мосю Ли са ми супер любимци и на мен:) На А* Мен се пренаситих още когато излезе.Сега не мога да го нося ,и от него ми става зле на стомаха като от Жадор и Уомънити Satisfied

# 425
Кристалче, от мен глас за Шанела ♥

# 426
...твои са Hug
върху мен наргилето се развива доста зле и едни 10на мл се търкалят из кутиите от години, никога няма да видя дъното на бутилчето..
Наргилето при ме се развива типично-както всички го описват,като ябълков пай с ром.Канелата е само в началото осезаема,после уляга и става пай с роммммммммммммм.
Във Коженото Ферари канелата по-силно ли се усеща? нямам търпение да си го взема.....пръста ми е на "поръчка" Sweat Smile

# 427
силна е канелата във ферарито
наргилето върху мен е прокиснало и неприятно /за мен, за околните - не зная/ плодово нещо и ми е трудно да ги сравня , но моята кожа често "чупи" парфюмите необичайно

# 428
Уф, аз се чудя кой да си поръчам Dolce&Gabbana The Only One Intense, който е парфюмът на жената съблазнителка за мен.Или Chanel N°5 Eau Premiere, който е превъплъщение на елегантността и женствеността.Трудно ми е да реша, ама много!
Шанелът определено. На Габаната му мината сезона, освен това не е чудо невиждано, а Премиер е вечна класика и си е точно “уау”. Него всеки голям любител на Шанел трябва са го има, ако го харесва.

# 429
  • Пловдив
Вчера пристигна и още един много желан от мен парфюм : https://www.fragrantica.ru/perfume/Giorgio-Armani/S-Passione-Intense-58737.html -  добре са го описали като сироп от нар, много повече ми хареса от първото Си пасионе, траен и леко по-хладен, но не натрапчив❣ Утре си чакам и новия флауърбомб https://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Flowerbomb-Dew-58956.html

# 430
Момичета, моля ви да споделите мнения за разликата между L`instant edT и edP...
Колебая се кой от тях да поръчам
Благодаря Ви ❤️

# 431
  • Бургас
Първи ще е Шанела, но искам много силно и Единствения Интенз понеже е много секси, а аз харесвам такива секси парфюми, бутилчето му също ме привлича.Нямам никой от тази линия и този е мой.Благодаря, момичета:kissing_heart: Интересна ми е също и тази нова Бомба, Антонина и двата са хубави за мен, но аз предпочитам ЕДТ.Едп ще ти дойде в повече през топлите дни.Аз си носех L`instant ЕДТ и през прохладните вечери.Вече го нямам, но в някой момент ще си го купя пак, понеже ми е един от вечните фаворити.Revolving Hearts

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 19:50 от Bright Crystal

# 432
  • Sofia
Аз викам и двата да си купиш. Grinning

SOTD - Lolita Lempicka Si Lolita EDT. Flowers Hibiscus

# 433
Аз викам и двата да си купиш. Grinning

Sunattraction, нали 😀😂

# 434
  • Sofia
Еми, ще си спести чуденето кой да избере, цялото мисловно теглене на везна - плюсове и минуси, терзанията, етк. Чиста работа и двата. Grinning
Искаш ли две неща, имаш ли възможност, не избирай, купувай ги. Grinning

Антонина, при мен ЕДП изкарва пиклива нотка, след това става поносим. ЕДТ е силно белоцветен. Имах двата, оставих си ЕДТ. Simple Smile))
Това с “купи си двете”, беше за Брайт Кристал, ама може и за теб да стане относимо... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт