Майски бръмбарчета 2020 - Тема 5

• 42 495
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Честито ! Да е жив и здрав малкия Иван.,бързо възстановяване Simple Smile

# 511
  • Стара Загора
Честито! Да ти е здрав и послушен Blush

За сега май повече момченца се родиха, хайде и дамите да не чакат много, май месец е.

# 512
Честито, Ани Simple Smile Да ти е жив и здрав малкия, пожелавам ти бързо възстановяване Simple Smile

# 513
Здравейте честито малко по малко вече ставаме мамчета .Аз уж съм за 21 но вече съм  в очакване. Колко ви беше хемоглобина последния месеца моя е 106 пратиха ме вчера дори на хемотолог и тя ми изписа течно желязо което се пие със сокче защото горчиво.аз се чувствам добре мисля че 4 единици не са толкова фрапиращи

# 514
  • Стара Загора
Здравейте честито малко по малко вече ставаме мамчета .Аз уж съм за 21 но вече съм  в очакване. Колко ви беше хемоглобина последния месеца моя е 106 пратиха ме вчера дори на хемотолог и тя ми изписа течно желязо което се пие със сокче защото горчиво.аз се чувствам добре мисля че 4 единици не са толкова фрапиращи

Моят също беше 106 в деня на раждането  и казаха, че е идеален. Не са ми взимали кръв отново да проверят колко е, но така или иначе е паднал. Днес ми е 3-ти ден след раждането и почти не ми тече кръв за разлика от ден 1 и 2.
Ако са ти изписали желязо си го изпий, в помощ ще е после и с кърмата, която стига до бебето. Ако показателите ти са под нормата и бебето няма да приема необходимото.
Аз още утре ще си купя витамини за кърмещи, които пиех и с първото дете.

# 515
  • Германия
Ами Деси, какво да ги отразяват тия инциденти, случват се всеки ден, аз това изобщо не го мисля. Ако са гнусливи акушерките е трябвало друга професия да си изберат 😉😉😉

Ани, честито бебче!! Бързо да се възстановиш и да се гушкате!

Моят хемоглобин май е ОК за сега, аз продължавам да си пия желязото, във вторник съм пак на преглед и ще помоля да ми изпишат още една опаковка, че тази едвам ще ми стигне то тогава. Деси, какви витамини за кърмачки ще си вземеш? Аз ще си доизпия Фемибион-а и след това ще взема някакви от дм, че Фемибион ми идват скъпички

# 516
  • Стара Загора
За старт ще взема ето тези
https://marvi.bg/shop/vitabiotics-pregnacare-breast-feeding-%D0% … %B5%D0%B3%D0%B0-3

Скъпи са, но ги пиех преди и сестра ми в Англия все още ги пие. Там са номер 1 препоръчвана марка за кърмещи. Пила съм и Фемибион като кърмех.

Храната в болницата е вкусна, но еднообразна и съм си намислила утре като татко и кака се запознаят с бебко да си направя една вкусна крем супа и салата, да отида за витамините, за памперси (тук ползват Evy Baby) и някакъв спрей за пъпчето изписвали от болницата с рецепта и да го купя.

# 517
  • Бургас
Ани и тук да ти кажа честито! Да ти е много здраво момченцето! 💙

Аз съм девети ден в болницата и умирам за нормална храна. Но най-много ми се яде шопска салата. 😂 С лук, чушка, много магданоз и мниооого сирене. Направо се накапах! 🤤😆
Това ще бъде първото нещо, което ще ям утре, като ме изпишат.
Витамини за сега не мисля да взимам. В този пролетно-летен сезон по принцип се изхранвам с плодове, зеленчуци, морска храна, млечни продукти и малко месо. Мисля, че ще е достатъчно.
Днсе ми сложиха водоустойчива превръзка и се изкъпах. Не мога да ви опиша чувството - все едно на спа съм била. 😁

# 518
  • Стара Загора
Утре двечките ли се прибирате или Вики ще я задържат още я болницата?
И аз за шопска салата си мисля. Аман от марули Joy

# 519
  • Бургас
Двете сме, не мърдам без нея. 🙂

# 520
Момичета, чета с интерес за бебевалежите и много ви се радвам. Честито на всички мами! На мен официалната дата на термина ми е на 29.05, но онзи ден на прегледа докторката каза, че водите ми са в по-напреднал етап от бременноста и вероятно мадамата ще се появи 10тина дни по-рано. Цикълът ми беше на 23-25дни. 2,580гр я измери, каза също така, че повече от 3000-3200гр нямало да стане. Да ми е жива и здрава! Нормално раждане засега се очертава, живот и здраве! Нямам търпение да гушна момиченцето си вече!:hugs:

# 521
Момичета, чета с интерес за бебевалежите и много ви се радвам. Честито на всички мами! На мен официалната дата на термина ми е на 29.05, но онзи ден на прегледа докторката каза, че водите ми са в по-напреднал етап от бременноста и вероятно мадамата ще се появи 10тина дни по-рано. Цикълът ми беше на 23-25дни. 2,580гр я измери, каза също така, че повече от 3000-3200гр нямало да стане. Да ми е жива и здрава! Нормално раждане засега се очертава, живот и здраве! Нямам търпение да гушна момиченцето си вече!:hugs:
С теб сме с един термин (29.05) Simple Smile Моят юнак върви голям, а на прегледа вчера лекарката каза, че нямам никаkви индикации по-рано да се появи. Дано я опровергае.

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 20:21 от tarantula87

# 522
Ани Банани, честит момък. Да ти е жив и здрав, и много да те радва. А ти бързо да се възстановиш и раздвижиш.
И на мен днес ми сложиха водоустойчива превръзка и успях да си тегля душ. Blush
Даже звъннах на ортопед за час и трябва да видя за кардиолог за малчо.
Той много обича да суче, но още захапването не ни се получава от първия път и понякоха се дразни.
Това рициново масло наистина е ефективно и гадно.
Вчера свещичките за газовете бяха много по-добре.
И на мен ми казаха да си допия фемибиона и може пак да пробвам прегнакеър, въпреки желязото в тях, заради анемията. Иначе пак ще издирвам опции без желязо.

# 523
Моето пухче е супер поспаливо. Слагах го на гърда няколко пъти, но не му представлява никакъв интерес. Захапва я за секунди и я пуска и се унася. Някакви съвети?

# 524
Моето пухче е супер поспаливо. Слагах го на гърда няколко пъти, но не му представлява никакъв интерес. Захапва я за секунди и я пуска и се унася. Някакви съвети?
Бебчетата с по-изразена физиологична жълтеница, обикновено са така. Все трябва да го побутваш, за да не заспи и да може да се нахрани. Пробвай лекичко да погъделичкваш ухо/носле/петичка, когато видиш, че тръгва да се унася.

Общи условия

Активация на акаунт