Майски бръмбарчета 2020 - Тема 5

• 42 508
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Честит да е Калоян! Здрав, обичан и обгрижван! Hug

# 496
Chobsi16, Честито момченце! Да е жив и здрав и да ви носи много радост!

Момичета, тези от вас, които пиеха магнезий, може ли да кажете кога го спряхте? Днес на прегледа забравих да питам лекарката, а помня, че около началото на 9-ти месец се спираше.

# 497
Момичета, обяснявахте че имахте напрежение като за ходене до тоалетна преди ражданията. Колко дни го имахте преди да се развият нещата и ходихте ли в действителност в wc? Аз днес пътувах за преглед и мнооого се изморих, а и не съм ходила до тоалетна. Та сега ми е едно тежко на корема, напрегнато, ходи ми се до тоалетна, но не мога.... Та се чудя дали не наближава момента.
Тоновете днес бяха добри, но се видяха и контракции. Бебето е добре, но другата седмица отново на преглед и може и да остана в болницата и да зпреварим датата на секциото.

Момичета, тези от вас, които пиеха магнезий, може ли да кажете кога го спряхте? Днес на прегледа забравих да питам лекарката, а помня, че около началото на 9-ти месец се спираше.
Магнезия на мен ми казаха 20 дни преди датата на секциото да го спра. Пиех 3х2 ако има значение.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 23:34 от AnMary

# 498
  • Пловдив
Аз го спрях като ми свърши опаковката,преди 2 седмици мисля,иначе си допивам витамините и феро-нео-фолгама..

# 499
  • Бургас
Chobsi16, радвам се, че всичко е минало благополучно при теб! Да е жив и здрав Калоян!

# 500
  • Германия
Чобси, честито бебе, нека малкият Калоян много да ви радва!

# 501
  • Страната на чудесата

tarantula87, на мен доктора ми беше казал в 36-37 г.с. да спра приема на магнезий, но не изведнъж, а поетапно. Аз пиех 2×1, 5 дена преди да го спра окончателно пиех 1×1. Най-добре опитай твоят доктор, кога е най-удачно ти да го спреш.

# 502
  • Стара Загора
Да е честит Калоян Blush

Аз изпитвах тази нужда да ходя до тоалетна, но не доведе до раждане, а аз го чаках да се роди 2 седмици. В крайна сметка ме приеха с 3см разкритие и на сутринта беше 4 и тогава пуснаха системите.

Магнезият го спрях в края на 36гс. Лекарката искаше да вляза в 37гс, а имах менструални болки тогава.

Днес ми слезе кърмата, а вчера родих. Гърдите са пълни, Момко суче, но днес е доста поспалив за разлика от вчера, когато не можех да го приспя и спинка през нощта в моето легло.

# 503
Аз го спрях през 36 седмица.
Цитат на: tarantula87

[i
[/i]link=topic=1201276.msg40661609#msg40661609 date=1588272179]

# 504
  • Бургас
Аз също го пих до 36 г.с. магнезия

# 505
Adimitrova, Chobsi, честити ви бебчета! Живи и здрави и много да ви радват! На вас бързо възстановяване!

# 506
  • Бургас
Аз пих Магнерод до 37 г.с и също постепенно го намалих.На мен ми казаха седмица преди секциото да го спра.

# 507
Аз трябваше да го пия магнезия докрай. Честно казано хич не ми се ходеше до тоалетната като почна раждането, даже предния ден не ходих. Но и моето бебе е седалищно.
Днес ми разрешиха да кърмя. Малчо засука веднага и след това не искаше шишето въобще. Но ми дадоха рициново масло. Sad Сега чакам екшъна.
Оказа се че съм имала кръвозагуба и хемоглобина ми е 95. Hushed Та сега съм и на желязо.

# 508
  • Стара Загора
Аз малко се шашнах преди малко със смяната на памперса и видях, че е пишкал кръв. Казаха, че не е нищо и предполагам е от зърната ми. Мажа ги, но си имат рани, а гърдите ми твърди и Момко го будя на 2 часа да яде.

Аз днес 3 ден не съм ходила до тоалетна. Честно казано ме е страх, но и не съм усетила нужда все още. Утре със сигурност като се приберем ще ползвам свещичка Ева Кю.
Забравих да кажа, че този път не ми правиха клизма преди раждането, а ми дадоха свещичка предната вечер . Но въпреки това имаше инциденти по време на раждането и при мен и при жената, с която раждах, но и за секунда не съм се притеснила и никой от екипа дори не го отрази.
Ние раждахме 2 жени едновременно Joy

# 509
Здравейте момичета! Днес в 8,57 се появи моето бръмбарче Иван - 3,140кг и 48см. Прекрасен, бял, рус и гласовит мъж!!!
Раждането беше секцио, засега се чувствам добре, нямам никакви болки и чакам да ме раздвижват Blush

Общи условия

Активация на акаунт