Майски бръмбарчета 2020 - Тема 5

• 39 902
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Мен ме хвана страх и отидох при аг намазах и с слушане на сърцето добре е нещо и няма само аз само съм натъртена ама бебка е добре ❤❤

# 91
Здравейте, момичета!
  Тези, които сте паднали, не се притеснявайте, щом не сте си ударили коремите нищо им няма на бебчетата! А и те по принцип са си и добре защитени от коремната и маточната стена, както и от околоплодните води.
  Decuto, ще чакаме да пишеш утре след прегледа, всичко ще е наред, просто моментът наближава 🤗!
  Аз от днес съм на антибиотик Аугментин 7 дни, заради стрептококите, които се изолираха в микробиологията. Отделно на 21-ви като постъпя в болницата ще ми вливат венозно и някакъв друг антибиотик. Само се моля бебка да не се е заразила🙏! Вчера бях на тонове и пак й бяха ускорени. Аз много се притесних, но явно АГ не щом не ме вика повече преди постъпването ми във вторник другата седмица.

# 92
  • Варна
mad_hatter, вчера щях да ти отговарям, ама забравих и през нощта сънувах, че ми звъниш по телефона. Joy Та, ММ ме снима всеки месец да следим прогреса и накрая ще направя един колаж със снимка с бебко за финал, но много ми се искаше да имаме и професионална фотосесия. Та, се радвам, че се отвори вратичка за 20.04 - ще съм тъкмо в 36г.с. - малко като гюле, ама пусти мерак. Joy

Момичета, на мен за март ми преведоха болнични още към 27-28 март.

Иначе контракциите и при мен са си редовни. Аз магнезия го спрях от известно време, не ми е казвал док, просто така го почувствах. Smiley

Козунаци няма да меся, но свеки е майсторка, така че все пак ще намажем с домашни козунаци. Smiley

Габи, радвам се, че с бебка всичко е наред! Hug

Грета, спокойно! Heart Щом започваш АБ, ще се нормализират нещата. А щом ще ти вливат после и венозно, всичко ще се изчисти преди раждането. Ти секцио ли ще си?

# 93
KaSsisS, да, секцио ще съм, планирано за 22-ри живот и здраве. Не остана, направо не мога да повярвам.

# 94
Здравейте,
аз днес бях за първи път на запис на тонове, в болницата, в която ще раждам.
Всичко е наред, нямам никакви контракции и скоро няма изгледи за раждане, термина ми е 12 май.
Заради извънредното положение, не се допускат посетители и ми се стори даже много добре така. Обикновено има супер много хора, от всякъде влизат и излизат.А сега, само медицински персонал и бременни. Докато бях там, един път минаха и напръскаха пода с дезинфектант. Аз го отчитам като плюс, че няма да има свиждания, когато раждам, все пак имаме телефони и молилен интернет, видеовръзка. Преди почти 13 год. като раждах за първи път, нямаше свиждания и бях с Нокия с фенерче. Така, че... струва ми се по-хигиенично сегашното положение.

# 95
Радвам се, че с бебчовците всичко върви наред.
Аз слава богу не съм падала, но корема редовно го отнасям в някой ръб. Мисля, че докато свикна с него и ще го няма. Иначе като цяло не се притеснявам много, не го очаквах. Както и че най спокойно ми беше, когато не ходех на прегледи. Пълна мъгла ми е какво ще правим бебо като се роди, но съм установила, че планове не е хубаво да си правя много и че всичко е много динамично.
decuto, ще чакам да се похвалиш утре, да не те изненада навръх Великден. Grinning
kasSsis, и ние се опитахме да снимаме процеса, но всичко на всичко имам 4 снимки. Sad Вчера ММ ми показа тази от декември и имам много имагинерно коремче тогава, особено на фона на сега. Grinning
Greta, наистина не остана време. Ще стискам палци всичко да е изчистено и да се възстановиш бързо.
Аз днес чистя и подреждам новият ни гардероб и довечера живот и здраве ще сглобим спалнята. Днес ни пристигна и детското креватче та ММ е спокоен, а всичко останало за болницата и легълцето е поръчано и пътува. Остават само чаршафите.
След раждането ще има да се докупуват неща, главно за къпането и количката, но се надявам, че на ММ ще му стигне времето.
Аз вчера успях да мина през очен и вече си имам документ, че мога да родя нормално стига господина да благоволи.
Бъдете здрави. Hug

# 96
Добро утро, момичета, как сте с днешна дата?😊
Decuto,  как си ти? От вчера си мисля за теб, сякаш имам усещането, че ще ни изненадаш приятно🤗.

# 97
  • Бургас
Добро утро!
Аз 2 нощи си отспах! Пак ставах по два пъти за тоалетна, но после бързо заспивах. Чувствам се направо чудесно!
Десито и аз я чакам. Всеки път като видя, че е писано в темата и си мисля, че е родила. 🙂

Днес, по обяд съм на преглед. Надявам се да е пораснала повечко госпожицата.

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 10:44 от Мария

# 98
Добро утро!
Аз хич не спах добре. Ставах през 2 часа до тоалетна и направо съм като зомби сега. 😴
Утре и аз съм на тонове. 😊

# 99
Добро утро!
И аз съм много добре. Успешно тази нощ заспивах след тоалетна, че предните ми отнемаше поне 3 часа.
Вчера ММ много ме впечатли. Grinning Отива до Еконт да вземе пратката с матрака и протектора за малкия. Връща се, дава ми едно пликче 30х30 и ме пита това ли е. Joy Отиде все пак са вземе и матрака с оправданието, че той не знаел колко голям е трябвало да бъде. Joy
И аз утре съм на тонове и ще ми вземат микробиология да видим дали лечението е помогнало. Blush
И аз всеки път като видя ново мнение и си мисля, че decuto ще ни изненада.

# 100
  • Стара Загора
Още сме 2в1 Grinning
В 17ч ми е прегледа и се надввам на поне 2см разкритие към другите неща, но ще ви пиша като мина.
Почти на всяко пишкане имам кафеникава слуз от тапата, но не и отчетливи контракции. Продължава да ме боли като при цикъл няколко часа, спира и пак започва след време.
Минах кола маска преди малко, първото ми излизане сама от 40 дни с изключение на прегледите. Определено човек има нужда да е сам понякога дори и за 1-2 часа на няколко дни Joy

# 101
И аз съм добре, обаче имам болка от вчера в най-горната част на бедрото от вътрешната страна.. дали не е проблем не знам вече и аз. Утре съм на преглед и тонове и аз

# 102
Радвам се, че сте добре! Дано само хубави новини от всякъде да ни заливат!🤗

Decuto,  стискаме палци и чакаме да пишеш след прегледа, ако можеш, разбира се!

Adimitrova12, и аз от време на време имам такава болка, а също и в срамната кост.

Аз вече съвсем сериозно се чудя води ли ми изтичат на по малко или течението ми съвсем се усили. Все си имам по едно мокро петно на бельото - понякога съвсем малко, друг път доста по-голямо (сега нарочно не слагам превръзки, за да мога да виждам реално колко е). Знам, че с тази бактериална инфекция е много важно веднага да се реагира, ако има изтичане на околоплодни води, но аз наистина вече не мога да преценя. Досега колко пъти съм ходила за това и все фалшива тревога, но пък да не взема накрая да объркам нещо. Докторката казва, че когато са водите, дори и да започнат леко в един момент ще се усили и ще бъде все едно съм се напишкала. Такова нещо със сигурност не е, но пък и все ми понамокря. Някоя от вас, например от предишна бременност, знае ли как изтичат тези води, може ли да се объркат с течение или няма как човек да не разбере?

# 103
Радвам се, че сте добре! Дано само хубави новини от всякъде да ни заливат!🤗

Decuto,  стискаме палци и чакаме да пишеш след прегледа, ако можеш, разбира се!

Adimitrova12, и аз от време на време имам такава болка, а също и в срамната кост.

Аз вече съвсем сериозно се чудя води ли ми изтичат на по малко или течението ми съвсем се усили. Все си имам по едно мокро петно на бельото - понякога съвсем малко, друг път доста по-голямо (сега нарочно не слагам превръзки, за да мога да виждам реално колко е). Знам, че с тази бактериална инфекция е много важно веднага да се реагира, ако има изтичане на околоплодни води, но аз наистина вече не мога да преценя. Досега колко пъти съм ходила за това и все фалшива тревога, но пък да не взема накрая да объркам нещо. Докторката казва, че когато са водите, дори и да започнат леко в един момент ще се усили и ще бъде все едно съм се напишкала. Такова нещо със сигурност не е, но пък и все ми понамокря. Някоя от вас, например от предишна бременност, знае ли как изтичат тези води, може ли да се объркат с течение или няма как човек да не разбере?
Аз имам същия проблем като теб, вече не знам от колко време. Ходих веднъж да се види дали са води, оказа се, че не са. И въпреки това все ми е мокро. И аз не знам вече, много е неприятно все да ти е мокро и студено. Ползвам ежедневни превръзки. Щом не са води, вероятно трябва да е изтичане на урина, от това, че бебето притиска мехура. Утре съм на преглед при АГ, да видим.

# 104
  • Пловдив
Здравейте.Аз утре съм на преглед.Моята АГ ме кара пак да ходя на очен ,понеже според нея с моя диоптър съм за секцио,въпреки,че аз ходих и очната каза,че мога нормално..Аз се притеснявам от всеки теч,който усетя..Хахахаха...

Общи условия

Активация на акаунт