Ревнувам от колежка

• 6 444
  • 75
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Момента след раждане е много " подходящ" за изневяра с колежка. Все пак тя не е останала рязко вкъщи, свежа, отспала, в добро настроение, помага в трудовия процес. Въобще не става дума задължително за по-красива или по-слаба. Важното е, че не е прясната майка у дома, пръска свежест и добро настроение. Пък "крехките" мъже точно в такива моменти поддават на евтини номерца, че и ги търсят активно . И да се правят сцени, и да не се правят, "колегите" вече са решили....Това мога да кажа по темата.

# 61
Момента след раждане е много " подходящ" за изневяра с колежка. Все пак тя не е останала рязко вкъщи, свежа, отспала, в добро настроение, помага в трудовия процес. Въобще не става дума задължително за по-красива или по-слаба. Важното е, че не е прясната майка у дома, пръска свежест и добро настроение. Пък "крехките" мъже точно в такива моменти поддават на евтини номерца, че и ги търсят активно . И да се правят сцени, и да не се правят, "колегите" вече са решили....Това мога да кажа по темата.
Не е задължитело!
Всеки носи определена енергия и излъчване в себе си и детето не я променя.
Ако една жена е досадно мръкнало, което върви и пили на мъжът си за щяло и нещяло, то детето не й е виновно. Това, че има жени, които са станали майки и се чувстват прецакани от това че са си „вързали гащите”, но мъжът им все още си мисли, че е ерген, са друг вид семейни отношения. Авторката точно и ясно няколко пъти подчерта, че съпругът й е грижовен и добър, но има колежка от която ревнува. Нормално е да има ревност. Тя има семейство което брани. Женското въображение е добре развито и сценарии не липсват. Не помагате на жената по този начин. Моментът за нея не е лесен и има нужда от подкрепа! Почти всички майки сме го минали този път и знаем как е. Ние сме вкъщи, а мъжът продължава животът си почти постарому-работа, приятели и т.н. Няма лесно! Това е един от тестовете в семействата и само „силните оцеляват”.

# 62
Благодаря за смисления коментар ❤

# 63
  • София
Дори и най-добрият мъж може да те изненада неприятно, за съжаление, независимо от нашите нагласи, външен вид, отношение и пр. Колежката също е жена и въображението й работи...аз лично се научих да се съмнявам, авторката решава сама за себе си. Успех!

# 64
  • София
Голяма част от жените, които сме много готини преди появата на детето се превръщаме в ужасни, дуднящи, вечно изнервени мрънкала след раждането. И това е през първите 2 години след раждането. Едни мъже успяват да го издържат този период - други не. Така че е много различно при всеки. Пример от мен - бившия ми мъж не издържа на напрежението след раждането и почти не се прибираше. Рязко се появиха много привлекателни негови служителки, които го гледаха с обожание и така. Затова е и бивш. Втория ми мъж, при условие, че беше ерген, без деца, директно ме получи мен + 4 годишно дете, което трябваше да се кара и взима от детска градина на 20 км. от вкъщи. Две години след това се появи и малката - ами справи се стоически, като се има предвид и това, че сами си ги гледаме. И така вече 7 години. И постоянно ми повтаря, че с всеки изминал ден ме обича все повече и повече. Така че всичко си е до мъжа и до това как усеща жената и детето/децата до него - като тежест или като подарък

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 12:47 от Lady Cassiopeia Duval

# 65
За мен има и още един важен фактор, ако след работа се прибира и ти си намусена, мрънкаща и само го дебнеш дали ще каже, че е бил на работа със съответната колежка, нормално да избягва да я споменава. Не защото се е случило нещо, а за да избегне допълнителното цупене и пилене. А ако ти си като буреносен облак постоянно е още по нормлано да се забавлява на работа и да се отърсва от тягосната обстановка в къщи.
А това за малкото име, че така я наричал е безумно и ми се струва, че пак се чудиш за какво да се хванеш, по фамилия ли да се обръща към нея?
Опитай да промениш някой твой нагласи, за да запазиш семейството си.

# 66
Опитвам се за съм весела когато го посрещам от работа за да се чуства добре с мен.

# 67
Ако постоянно му мърмориш, следиш го и му търсиш сметка, сама ще го отблъснеш. И дори и да няма изневяра, ще убиеш любовта му и ще си тръгне.

# 68
Ако не спираш да му говориш за тази колежка и да му правиш скандали, разпити, то ти сама ще му я вкараш в главата да мисли за нея. Обърни внимание на себе си и да му е приятно в твойта компания.

# 69
Здравейте,случи ми се нещо което незнам как да разбера.Наскоро срещнахме колега на мъжа ми и уж на шега той му каза ,че вече е изпята песен т.е. Не става за секс моят се засмя и каза че има още хляб в него.... Аз също се засмях,но ми стана странно защо му каза така,да знам че мъжете обичат да се шегуват за секс ,но в този случай когато се съмнявам в него де замислих над думите на колегата му.

# 70
  • Варна
Спри да търсиш под вола теле, жено, на какъв език да ти го кажем?

Думите на колегата му аз ги тълкувам като - Вече си бракуван (женен), край с ергенлъка.

# 71
Чудиш се какъв проблем да намериш, а ако не успееш да намериш, как да го създадеш. Ако не можеш сама да сложиш край на това, потърси помощ от психолог.

# 72
Абсолютно търсиш под вола теле! Нищо подмолно не е намекнал колегата, а както казаха по-горе, че е женен.
Докато нямаш самочувствие ще се държиш по този начин и ще се самоизяждаш. Започни да се грижиш за себе си!

# 73
  • София
Здравейте,случи ми се нещо което незнам как да разбера.Наскоро срещнахме колега на мъжа ми и уж на шега той му каза ,че вече е изпята песен т.е. Не става за секс моят се засмя и каза че има още хляб в него.... Аз също се засмях,но ми стана странно защо му каза така,да знам че мъжете обичат да се шегуват за секс ,но в този случай когато се съмнявам в него де замислих над думите на колегата му.

Е, тук вече прекаляваш. Това са си майтапи между мъже. Че той баща ми още ги ръси такива, та какво ли остава за млад мъж. Айде стига глупости!

# 74
Те мъжете си говорят глупости. Не си заслужава да подлагаш на анализ всяка малоумна забележка. Не за друго, вредиш на себе си. Гледай да докажеш на мъжа ти, че наистина има хляб в него, като започнете да правите хубав секс, защото, доколкото помня, той спи в съседната стая - или греша нещо? Може да е споделил "по мъжки" точно това. Добрият брак се крепи на добрия секс. Съсредоточи се върху радостта - за теб, за него, за цялото семейство и тогава ще си сигурна в мъжа ти, защото ще виждаш, че го правиш щастлив, а той - теб.

Общи условия

Активация на акаунт