Как да постъпя?

• 4 852
  • 93
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
За какви наркотици става въпрос?

# 16
Най-вероятно младежът обича себе си, наркотиците и леко тъпичките момичета които биха го търпяли.

# 17
Ма жива да не бях! Като обича теб и трябва да се осъзнава, нека сам го направи. А бе егати наркоманската история. Всъщност като се замисля - кажи на момичето, тъкмо да я отървеш. А ти си троши главата, заслужаваш си го, щото явно нямаш грам мозък.
Защо да нямам? Аз сама реших да го оставя, защото предпочетох себе си. Той е с нея, защото му е удобно, въпреки че тя знае за повечето му глупости и ги търпи

# 18
Скрит текст:
Проблема е, че искам приятелката му да разбере за номерата му
С каква цел? За да й стане гадно или за да я предпазиш, или нещо друго? Тяхната връзка не ти влиза в работата, а това, което си намислила е пълна селяндурщина.
Извинявайте, но не мисля като вас. Той няма чувства към нея, а към мен, не мога да осъзная защо още е с тая
Скрит текст:
Ма жива да не бях! Като обича теб и трябва да се осъзнава, нека сам го направи. А бе егати наркоманската история. Всъщност като се замисля - кажи на момичето, тъкмо да я отървеш. А ти си троши главата, заслужаваш си го, щото явно нямаш грам мозък.
Защо да нямам? Аз сама реших да го оставя, защото предпочетох себе си. Той е с нея, защото му е удобно, въпреки че тя знае за повечето му глупости и ги търпи

Не намирам логика и връзка между двете твърдения по-горе. Хем си го напуснала, хем пък ти е зор защо е още със следващата? Като ти е зор за някого не го напускаш, помагаш му. Щом си го оставила, за какво се тръшкаш, очаквала си да тича след теб, а не се е получило? Прилича ми на "не знам какво искам"......

# 19
Скрит текст:
С каква цел? За да й стане гадно или за да я предпазиш, или нещо друго? Тяхната връзка не ти влиза в работата, а това, което си намислила е пълна селяндурщина.
Извинявайте, но не мисля като вас. Той няма чувства към нея, а към мен, не мога да осъзная защо още е с тая
Скрит текст:

Не намирам логика и връзка между двете твърдения по-горе. Хем си го напуснала, хем пък ти е зор защо е още със следващата? Като ти е зор за някого не го напускаш, помагаш му. Щом си го оставила, за какво се тръшкаш, очаквала си да тича след теб, а не се е получило? Прилича ми на "не знам какво искам"......
Оставих го, защото знаех, че няма да се промени, въпреки че го обичах.

# 20
Като си го оставила, какво искаш от човека?

# 21
Аз знам, че ме обича и че винаги се връща при мен. А се опитва да ме замени с някаква си там.

# 22
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Оставих го, защото знаех, че няма да се промени, въпреки че го обичах.

И сега какво искаш всъщност от него? Оставила си го, защото няма да се промени и.......какво? Сега си решила да се върнеш ли? Когато остави някого, човек продължава живота си по собствения си път. Обръщането назад не води до нищо. И не разбирам защо ще уведомяваш другото момиче за каквото и да било. Те са двамата, може да останат, може да се разделят, всичко е възможно. Ти подреждай собствения си живот.

Аз знам, че ме обича и че винаги се връща при мен. А се опитва да ме замени с някаква си там.

Ами нали ти си го оставила, какво те вълнува с кого ще те заменя?

# 23
Изневерява ти и е наркоман пълния боклук ,а ти го обичаш или харесваш???Ти наред ли сии добре,че се си отървала от този.Колкото и да обичаш не значи така да се унижаваш,а и вече неговия живот не те бърка.Той се има друга дори да й кажеш тя няма да го повярва!

# 24
Сега разбрах за какво е новият бутон-тази тема напълно заслужава споделяне във всички мрежи.Не за друго, да видят хората как си измислят проблеми потребителките тук и какви .

# 25
Значи ти не го искаш, но и на друга не го даваш. Защо, нали сама си го оставила? Сега ще се бориш с нея за него - ти съжаляваш май, че го напусна?
След като пишеш, че той те обича и винаги се връща при теб, просто изчакай. Правилото за връщането ще подейства.

# 26
А за какво и е да се върне при нея? За гъдел по егото?

# 27
А ти взимаш ли нещо, че си така неориентирана.
Да приемем, че той сега и во веки веков ще обича само теб. Ти обаче не го искаш. Какво му остава тогава? Да се затвори в манастир, за да нахрани егото ти ли?
Живей си живота и остави него да направи същото.

# 28
А ти взимаш ли нещо, че си така неориентирана.
Да приемем, че той сега и во веки веков ще обича само теб. Ти обаче не го искаш. Какво му остава тогава? Да се затвори в манастир, за да нахрани егото ти ли?
Живей си живота и остави него да направи същото.
Не, напротив искам го, аз го обичам. Намекнах на приятелката му за отношенията ни

# 29
  • Terra incognita
Супер просташко е да информираш официалната половинка на някого, че те ползва от време на време.
Като го искаш, защо го остави?
Детска ви работа.

Общи условия

Активация на акаунт