The Ordinarу + DECIEM (Тема № 5)

• 44 490
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,  много искам да си поръчам серума NIACINAMIDE 10% + ZINC 1%, следя го в дъглас вече 1 седмица и все още не се е появил, дали някоя от вас има някаква информация , кога ще се появи или по добре да не чакам и да поръчам от deciem? За колко време идват поръчките от December?

# 121
Тези от Дъглас започват сериозно да ме дразнят, изписва, че е изчерпан даден артикул, на другия ден е наличен - поръчвам го и днес ми пишат е-майл, че отказват поръчката, защото не е наличен!?
Отговорих им, че явно е необходимо да си оправят системата, а те супер нагло: "Потребителите използват интерфейса на уебсайта на „DOUGLAS.BG”, за да сключват договори за покупко-продажба на предлаганите от „DOUGLAS.BG” стоки и услуги.При липса на наличност от дадена стока „DOUGLAS.BG“ си запазва правото да откаже поръчката.
За повече подробности, запознайте се с Общите условия на сайта ни тук: "
Да, аз знам, че имат право да ми откажат поръчката при изчерпана наличност, но си мисля, че ако пуснеш продукт със статус "В наличност", значи наистина е в наличност ....
А относно зареждането им .. не знам кога ще е, но намаленията им са до 30.04.2020г., така че няма да хванем намаление от новото зареждане, когато и да е то.

# 122
Здравейте момичета, препоръчвате ли продуктите Marine hyaluronic, moiturising factors и Niacinamide по време на бременност?

# 123
Според мен първите два продукта няма как да навредят по време на бременност. С третия не съм запозната.

# 124
Аз от 21 април си чакам поръчката от Дъглас. Колко пък да са натоварени...

# 125
През нощта червения пилинг беше наличен в Дъглас и го поръчах. Сега пък го няма в сайта изобщо. Надявам се да не откажат поръчката, както се е случило със съфорумката по-горе.

# 126
Моя е поръчан на 23.04 и днес го отказаха...

# 127
Здравейте момичета, препоръчвате ли продуктите Marine hyaluronic, moiturising factors и Niacinamide по време на бременност?
Няма проблем.
Трябва да избягваш ретиниоди, но те не са сред изброените.

# 128
Дойде моята поръчка с ниацинамида 🎉🎉🎉
Сега се чудя може ли преди него да нансям лосиона на Здраве против акне, който съдържа салицилова киселина?

# 129
Аз тогава направих поръчка в Deciem и вече пътува за БГ, може и да изпреварят Дъглас😆

# 130
Аз тогава направих поръчка в Deciem и вече пътува за БГ, може и да изпреварят Дъглас😆

Дали ще можете да напишете, когато ву пристигне поръчката, че ми е интересно за колко дена идват от Deciem. Благодаря Blush

# 131
От Десием идват в рамките на 10 дни. Изобщо не мога да разбера защо се мъчите с този Дъглас след като не можете да отидете на място в магазин да видите наличността.

# 132
От Десием идват в рамките на 10 дни. Изобщо не мога да разбера защо се мъчите с този Дъглас след като не можете да отидете на място в магазин да видите наличността.
Много благодаря за информацията, ще си ги поръчам от там ,не знаех че идват толкова бързо ,понеже ще поръчвам за първи път Blush

# 133
Дойде моята поръчка с ниацинамида 🎉🎉🎉
Сега се чудя може ли преди него да нансям лосиона на Здраве против акне, който съдържа салицилова киселина?
Според мен ще стане много изсушаваща комбинация, а когато кожата се изсуши, произвежда още повече себум. Може би е по-добра идея да се редуват. И задължително хидратация след тях.

# 134

Дали ще можете да напишете, когато ву пристигне поръчката, че ми е интересно за колко дена идват от Deciem. Благодаря Blush
Да, разбира се! Ще пиша Simple Smile Пуснаха пратката чак 6дни след поръчката, явно са доста натоварени

Общи условия

Активация на акаунт