Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да избера правилните продукти за грижа за кожата и какви продукти се препоръчват за грижа за кожата?
Витамин С подходящ ли е за употреба през цялата година, като се има предвид, че някои мнения предполагат, че може да направи кожата фоточувствителна?
Колко продукта обикновено включвате в рутинната си грижа за кожата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да избера правилните продукти за грижа за кожата и какви продукти се препоръчват за грижа за кожата?
За да изберете правилните продукти за грижа за кожата, първо се вгледайте в кожата си в огледалото, определете нейните проблеми и след това изберете продукти, които са насочени към тези проблеми. Например, ако имате суха кожа, помислете за хидратиращ серум с витамин С и ретинол в сквалан. За грижа за кожата се препоръчва използването на продукти като аргирелин, хиалуронова киселина, кофеинов серум, морски хиалурон, ретинол, пептиди, ресвератрол, масло от марула , сквалан , арбутин и продукти за депигментация и защита. За изграждане на рутина и избор на продукти се препоръчва консултация със специалист или използване на опцията за персонализиран режим на уебсайтa на производителя.
-
Витамин С подходящ ли е за употреба през цялата година, като се има предвид, че някои мнения предполагат, че може да направи кожата фоточувствителна?
-
Колко продукта обикновено включвате в рутинната си грижа за кожата?
-
Трябва ли да нанасям ретинол или ретиноид в сквалан след крем? Или и двете?
-
Подходящ ли е ниацинамидът за лечение на акне при тийнейджърки?
Изненадана съм, че лицето ми е супер хидратирано след нанасяне на серум през целия ден дори ако не нанеса крем след това. Предишните серуми, които съм ползвала ми го изсушаваха супер много. Но проблемът е, че са ми към края си.... Някой знае ли от къде освен от Douglas може да се поръчат?