The Ordinarу + DECIEM (Тема № 5)

• 44 201
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Стара Загора
Аз използвам матиращия сланцезащитен на Нивеа с 50 фактор от миналата година, тогава само на морето го нанасях, а от тази година ежедневно, и определено не лъщи и не омазнява като други слънцезащитни за лице, които съм използвала, някои от които също са се водили матиращи.

# 451
От едно известно време ползвам серумите на The Ordinary и съм много доволна Simple Smile Изненадана съм, че лицето ми е супер хидратирано след нанасяне на серум през целия ден дори ако не нанеса крем след това. Предишните серуми, които съм ползвала ми го изсушаваха супер много. Но проблемът е, че са ми към края си.... Някой знае ли от къде освен от Douglas може да се поръчат?

# 452
В магазините на Дъглас по моловете има ли вече The Ordinary?

# 453

Има, но много малко неща.
В България мол имат само Аргилерин, ХК и NMF (днес)
В The Mall не се предлагат.
В Сердика център последно имаше само ХК, морската ХК и марулата. (Мин.събота)
В Парадайс не съм гледала.

# 454
От едно известно време ползвам серумите на The Ordinary и съм много доволна Simple Smile Изненадана съм, че лицето ми е супер хидратирано след нанасяне на серум през целия ден дори ако не нанеса крем след това. Предишните серуми, които съм ползвала ми го изсушаваха супер много. Но проблемът е, че са ми към края си.... Някой знае ли от къде освен от Douglas може да се поръчат?
От официалния сайт www.deciem.com - предлага безплатна доставка до адрес за поръчки над 25 евро. Доставката се бави около 10-ина дни.

# 455

Можеш да поръчаш от сайта им с безплатна доставка до магазин. Simple Smile

# 456
  • София

Кой крем за лице е подходящ за този серум?

# 457

Кой крем за лице е подходящ за този серум?
Аз съм го комбинирала с какво ли не... наистина.

# 458
В момента ползвам нощен Хидра специалист 35+ на Лореал. Преди Хиалурон специалистът. Денем мажа директно слънцезащитата над него, иначе през пролетта слагах и дневен крем преди слънцезащитата.

# 459
  • София
Имам в предвид крем на същата марка

# 460
Ми те всичко на всичко имат 1 крем... natural moisturising factor, та ако искате да е на марката това е. Аз не го харесах, излизаха ми пъпки от него и кожата ми се омазняваше ужасно, въпреки че не би трябвало да има този ефект.

# 461
Ами, освен NMF да си вземеш, aз друг крем не знам да имат. Но аз съм със суха кожа и подозирам, че няма да ми стига. Зимата ползвах маслото им от марула и ми хареса, сега съм си наумила да си взема сквалан със следващата поръчка.

# 462
NMF е страхотен простичък крем за по-скоро суха кожа, но не е нищо уникално, има много подобни в аптечната мрежа. Иначе с кой крем може да те комбинира хиалуроновата им киселина си е въпрос за дисертация, защото тя с поне 50% от продуктите се лющи като пилинг.

# 463
  • Варна
ХК колкото е досадна за ползване/точи се като сопол и лепне/ толкова е разкош като действие поне при мен. Ползвам я само вечер преди нощния крем на цяло лице плюс околоочен. Събуждам се със сочна кожа. По принцип много харесвам морския хелурон/по непретенциозен е като консистенция и нанасяне/,но няма действието на ХК.
От сравнително скоро ползвам Ординари/някъде от нова година/,но съм повече от доволна. Застаряващата ми кожа се преобрази. Дълбоката чиста хидратация явно ми е била нужна.

# 464
Имат и друг крем, от 2 години ползвам крема им с витамин Ц, magnesium ascorbyl phosphat.

Общи условия

Активация на акаунт