The Ordinarу + DECIEM (Тема № 5)

• 44 192
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Любимите ми са на My scheming и My Beauty Diary. Иначе и Air Fit на Etude House много харесвам, особено охлювената, но не знам дали още се предлагат. Аз си ги купувам от eBay. Доста търговци имат 5+1 оферта. Обикновено мятам по една след като ползвам киселини, за да хидратирам добре кожата. След нея наистина всички серуми и олиото са попили супер добре и на сутринта кожата е много отпочинала и озарена.

# 496
А да се придържаме към темата дали е възможно!?
Има предостатъчно теми за козметика, както и слънцезащити.
Сигурна съм, че ще намерите изчерпателна информация в тях.

# 497
Здравейте, искам да попитам правите ли общи поръчки от сайта на TO?

# 498
Здравейте, искам да попитам правите ли общи поръчки от сайта на TO?
Не ми е известно да се правят такива. Все пак от официалния сайт над 25 евро доставката е безплатна до България, доставят със Спиди.

# 499
  • софия
Момичета,след дълго мислене реших да поръчам този ретинол
,обаче да Ви попитам след него нанасям ли нещо(имам NMF,100% сквалан и шипково масло , нощен крем)?
Взех си и алфа арбутин ,кога е удачно в коя рутина да я включа?

# 500
Аз не слагам нищо след него.

Ретиноида, който сте си избрали така или иначе е в сквален, няма смисъл да слагате и още сквален след него.
HMF няма да попие и ще седи като кир отгоре. Поне при мен така става.
С шипковото  масло ще стане супер мазно. Ретиноида сам по себе си е достатъчно мазен.

# 501
Да ми препоръчате серум за зачервена, чувствителна и акнеична кожа. Насочила съм се към серума с нициамид и цинк но не знам с какво да го комбинирам. Препоръки?

# 502
Да ми препоръчате серум за зачервена, чувствителна и акнеична кожа. Насочила съм се към серума с нициамид и цинк но не знам с какво да го комбинирам. Препоръки?

Салициловата киселина е добра за акне, но е изчерпана към момента. Освен това ти е нужна и хидратация, но не съм сигурна точно кой серум ще е най-подходящ за нея. Реда е следния, първо Салициловата, после хидратиращия серум и накрая ниацинамида с крема за лице.

# 503
Привет. Иска ми се да пробвам нещо на марката. Спряла съм се на вит С и пептиди. Може ли да ми препоръчате какво да взема за начало. Колкото повече чета толкова повече се объркваме.  Търся антиейдж ефект. На 39 съм с доста суха кожа и чувствителна кожа.
Може ли да комбинира пептиди и вит С. Примерно сутрин пептидите, а вечер вит С. Като смятам да ги комбинираме с останалите продукти който ползвам. В момента хидратиращи продукти предимно използвам

# 504
Здравейте поръчах си доста неща на марката за пилинг основно,шипково масло и черната маска. Кожата ми е смесена и имам много пъпки и черни точки. Надявам де да ми помогнат.

# 505
Само да кажа че в Мола на Стамболийски беше доста добре заредено с продукти на марката и консултантската беше много любезна. Взех си Argireline, Caffeine solution 5%, NMF. Това са първите продукти на марката, които ще тествам. В какъв ред да слагам двата серума и може ли Argireline да се ползва на цялото лице. Мисля, че назад в темата някои дами бяха коментирали че го ползват така
 Какъв ефект постигате с него?

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 13:59 от miraba

# 506
Аргирелина изглажда, а кофеина стяга кожата. Flowers Tulip

# 507
Някой поръчвал ли е скоро от deciem и за колко време дойде поръчката? Аз поръчвам за втори път, но нещо доста се бавят, май и с друга фирма идва този път.

# 508
Поръчах на 08.07, изпратена на 13.07, получих я на 17.07, т.е. най-голямото забавяне е, докато я обработят и изпратят. Аз често поръчвам и това си е номрално време за тях.
Редактирам се да добавя, че при мен винаги идва с DPD и Speedy.

# 509
И моята е изпратена на 13, но никаква я няма...

Общи условия

Активация на акаунт