Развод ли ни чака?

• 8 401
  • 91
  •   1
Отговори
# 60
  • волно калдъръмче
То всеки може да се изкара и по-свят от  майка Тереза. И аз съм се прибирала с колеги след работа, но никога няма да ми хрумне да ги овъртоля да ме карат до нас след купон. Има си таксита за тая работа.

Другия път уговори шефа един бус да ви наеме, че да му е мирна главата.

# 61
  • Варна
Кой ги върти бе девойки, сами го предлагат. Като искат да се прибирам с такси да правят банкети в града, в който живеем, а не на 300км. път.
И май пропускате, че споменах, че жена му бе там. Като нямат желание да ме връщат, да не ми предлагат да ме взимат.

Но няма значение, тоя колега е вече сам, а другия изневерява на жена си с клиентки, но колежката е лоша, защото се е съгласила да пътува в една кола с него. ❤

# 62
Не е лоша колежката, айде стига и ти. Колежката е трето лице, което е потенциално опасно и създава проблеми Simple Smile
Аз тук съм разказвала за преживявания по командировки от по 3-4 седмици. Въобще не ѝ беше казал на жена си, че е с колежки, тя се дигна на 400 км, и дойде. Заряза ни, не, ами, и пушек се вдигна, че и всеки път скандал, ако не мълчим, докато говори с нея. Съобразяваш се, ко да прайш. 😆

# 63
  • Варна
Дренка, при това положение е напълно разбираемо да се случи това.

Пак не разбирам защо жена е готова да жертва 10г. брак, защото закарал жена, която надали се интересува от него, до тях.

# 64
Не знаем как точно е било, дали историята с колежката не е само капчицата, преляла чашата. Кой им знае отношенията какви са били и без друго. Аз далеч не искам да кажа, че в качеството си на колежка си се интересувала от него. Разбирам те, ама...Simple Smile

# 65
  • волно калдъръмче
Не е лоша колежката, айде стига и ти. Колежката е трето лице, което е потенциално опасно и създава проблеми Simple Smile
Аз тук съм разказвала за преживявания по командировки от по 3-4 седмици. Въобще не ѝ беше казал на жена си, че е с колежки, тя се дигна на 400 км, и дойде. Заряза ни, не, ами, и пушек се вдигна, че и всеки път скандал, ако не мълчим, докато говори с нея. Съобразяваш се, ко да прайш. 😆
И ко, с вас от безопасно разстояние обсъжда злобара и се хилите на неин гръб, ама като  дойде тежката артилерия, му увисва усмивката.

Начи на вас не могат да ви кажат копче, че сте сеирджийки, ама жената, че ревнува, трябва да потъне от срам, да си завре главата под мишница и ни гък, ни мък.

# 66
Не, Вяра, не доукрасявай, молим!
Simple Smile

# 67
  • Варна
Ся, обсъждаме само написането, не ми е стил да си измислям истории. Ако има нещо повече между двамата колеги, хващала го е, че флиртува с нея и искат да правят секс и т.н я разбирам
Ама то пише само "прибрал колежката до тях" и не ми каза и затади това развод, нищо повече.

Вяра, недей говори за неща, които нямаш подвърждение, че съществуват. С моите колеги, трима мъже, никога не сме казвали лоша дума за жените им, нито умирам от желание да ги коментирам, нито желание да развалям семейства. Всеки има право да ревнува, но да проваляш цял брак за недоказана изневяра не е правилно.
Ако се докаже, че той спи с чужди жени да се развежда.

Да ревнуват от мен, колкото искат, мъжете им не стават и за единия секс.

# 68
  • волно калдъръмче
Не, Вяра, не доукрасявай, молим!
Simple Smile
Съжалявам, но това разбрах. Когато звъни любовта на живота му, защо му е важно да продължи да усеща дъха ви, а не се дръпне и да говори? Знам, не знаеш и да питам него. Обаче не можеш да отречеш, че ситуацията те забавлява. Така го поднесе, така го разбрах

# 69
И кво се очаква, да съпреживявам ли? Казах - съобразявали сме се, но ти продължаваш с ненужни анализи.
Simple Smile

# 70
  • волно калдъръмче
И кво се очаква, да съпреживявам ли? Казах - съобразявали сме се, но ти продължаваш с ненужни анализи.
Simple Smile
Мне, не съпреживявай. Прави каквото ти идва отвътре и не съди хората, които правят същото. На определена жена в момента може да й се ревнува. Няма смисъл да й наливаме друг акъл. Ще си мине през това и без нашата помощ.

# 71
Начи, или не си прочела какво писах и защо дадох примера с командировката, или привнасяш някакви лични мотиви и тълкувания.

# 72
И като си ревнува, минава и  и ако всяка ревност стига до развод няма да остане един в брак.Той ще хвърли издръжка, тя ще цъфти сама като няма  акъл.
ТИМ билдинг и банкет се правят  и  по хижи, и в друг град, без директни транспортни  връзки.Да са и казали да не ходи .Делят си бензин, сигурно точно авторката  не знае.Пък на работа какви неща стават...Да си го държи в къщи бос до печката.

# 73
  • волно калдъръмче
Начи, или не си прочела какво писах и защо дадох примера с командировката, или привнасяш някакви лични мотиви и тълкувания.
Да, обясни колко нелепо изглежда ревнуващата жена в очите на колежките. Сега спокойно може да обясниш, че не казваш в прав текст колко е срамно да се ревнува, а да съветваш когото и да било да го прави, е просто изключено. Ако някой нещо не е разбрал, си е за него.

И като си ревнува, минава и  и ако всяка ревност стига до развод няма да остане един в брак.Той ще хвърли издръжка, тя ще цъфти сама като няма  акъл.
ТИМ билдинг и банкет се правят  и  по хижи, и в друг град, без директни транспортни  връзки.Да са и казали да не ходи .Делят си бензин, сигурно точно авторката  не знае.Пък на работа какви неща стават...Да си го държи в къщи бос до печката.
Боряна, от висотата на жизнения си опит може да кажеш далеч по-полезни неща от очевидните. Допуски в мъжка полза не вършат работа, нито оправдават, нито утешават, нито обнадеждават.

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 20:59 от Вяра

# 74
То най-хубаво мъжете да си оставят оная работа у дома, но тогава ще зачестят нефизическите изневери и пак лошо.
Вяра, оставям те да си доизживееш сценария, с цялото ми разбиране към ревнуващите жени, горкичките.

Общи условия

Активация на акаунт