Развод ли ни чака?

• 8 409
  • 91
  •   1
Отговори
# 75
  • волно калдъръмче
То най-хубаво мъжете да си оставят оная работа у дома, но тогава ще зачестят нефизическите изневери и пак лошо.
Вяра, оставям те да си доизживееш сценария, с цялото ми разбиране към ревнуващите жени, горкичките.
Айде пак крайности за сметка на ревнуващите. Значи тя да не се интересува коя колежка ще бъде извозена до дома, щото не било нейна работа, но ти да продължаваш обсъждаш нейната ревност и да казваш кого, как и дали въобще да ревнува.

Докато легнеш на кълка, че на теб не ти е важно, минаха три страници от темата.

# 76
Раздавах примери и философствах, дълго стана ,па изтрих, лични бяха примерите.Реших ,че не си заслужава да се разправям с ревниви жени.

# 77
  • волно калдъръмче
Така е. Защо да пречим на мъжете да го разберат? Жена ти е ревнива, ти си повече от праведен и не ти стиска да откажеш услуга на колежка. Правиш, каквото правиш, без да биеш тъпана.

# 78
Естествено, че ще скрие някаква безобидна информация от теб, щом тя ти е достатъчна да поискаш развод и те гложди толкова време.
Защо да не закара колежката до тях, щом са били на едно и също обучение или да я остави в непознат град да се оправя сама, че "жената ревнува" ?
Аз така бях "колежката" на един банкет. Колегата, с който се уговорихме да се приберем заедно на следващия ден си замина вечерта, щото на новото му гадже й беше скучно (като тя знаеше за уговорката), даже не се обади да ми каже, че да измисля друг вариант. Другия колега и той отказа да ме върне в нас, защото жена му мрънкала.
Накрая дойде шефа ми с ЖЕНА СИ да ме приберат до нас. Не всяка "колежка" си мечтае да бръкне в гащите на мъжете Ви.
Хвърлям му 20лв. за бензин и нищо повече не искам от него.

После искате човешкия отношения между хората.

Коя ситуация е безобидна е преценка в семейството и учатниците.
Твоите изживявния са различни от тези на авторката.

Никога не съм ревнувала.Нито в предишни връзки,нито в брака си.А това,че сме били женени не ни е спирало да се събираме с колеги или лични приятели самостоятелно.
Но,когато се задейства инстинкта ми..въпреки,че се опитах да го подтисна.Е оказа се,че е имало защо..

На авторката проблема не е,че е докарал колежката.А поведението на съпруга и после!

# 79
Не е добре всичко да знаеш. Докат го разберат някои, животът им свършва. Къде семейният, къде земният Simple Smile
Продължаваш да ми обясняваш, че казвам на чуждите жени дали и от кого да ревнуват, и аз пак ти припомням, че ги разбирам, независимо дали ревнуват тихичко вкъщи, или изземват от мъжете си информация с локацията и снимки на присъстващите, докат са на фирмено парти.
Simple Smile

# 80
  • волно калдъръмче
Не знам дали не правят някои паралел с онзи, който се крие от партньорката си, за да говори с бившата, спят отделно и обижда детето ѝ.
Тук се касае за ситуация, която нея изобщо не я касае. С кого е пътувал и защо не се е отчел сам. Нямам намерение да продължавам с хипотезите. По същия начин стоят нещата с ежедневните дейности на работното място. Колежки, колеги. Кой какво иска - споделя с другия. Който е заинтересован, намира деликатен начин да разбере.
Последно? Какво трябва да правят? Кое ги касае? И какъв зор има мъж, на който довчера устата не можеш да затвориш, точно днес да си прехапе езика и повод за това да е невинен превоз на колежка, за който са му мъкнали думите с ченгел? За отношения преди и след случката въобще не ми се коментира, ситуацията е тривиална. От отегчен от семейния живот мъж какво друго да очакваш, освен жена му да се запретне да му реши проблема. Като не може, щото е ревнива - жени бол. Нал така?

# 81
Вяра, откажи се бе, Дренчето е токсично и присмехулно присъствие във форума. Ако й наблюдаваш поведението и мнението, винаги е на противоположно мнение на общото, винаги тъничко се подиграва, но няма как да го докажеш. Прикритата агресия винаги е доста фина, ако понечиш да я изоблчиш, обвиняват те в параноя, проекция на лични проблеми и т.н.

Ако просто тихо наблюдаваш обаче, това се откроява.

# 82
С мъжът ми сме заедно от 9 години и имаме 3 деца. Преди 2 години го пратиха на обучение
Скрит текст:
от работата му в друг съседен град за два дни. Имах му пълно доверие. Каза ми, че ще пътува сам и че няма да спи там, а ще пътува. И така върна се обучението преключи и обикновенно ми говори какво и как е минало, но този път не. Ревността се обади в мен и го попитах дали е имало нещо отговора беше, че нищо няма. Попитах го пак на майтап кой знае колко жени се е натискал и млъкна. Оказа се, че  колежка му се е обадила да пътуват заедно и така станало, но нищо не правили само я е закарал. И разбира се аз избухнах. Ако наистина нямаше нищо освен споделеното пътуване защо тогава ще го крие, все пак не е нещо лошо. Скарахме се много лошо, но се сдобрихме и мислих че съм забравила за това, но на всяко пътуване в колата си мисля какво евентуално е станало, че го е скрил. Това според мен е предателство на брака ни захвърляне на хубавите отношения, които имахме. Потъпка доверието ми. Отношенията ни станаха хладни. Опитвах се да си скрепя брака, но явно не се получава. Третото ни дете сега е на 6 месеца и се предполага, че трябва да грея от радост, а щастие в мен няма. Искахме 3 деца и очаквах то да ни сплоти, но не. Понеже малкия спи при нас на леглото и от 2 месеца човека спи на дивана с извинението, че нямало място на леглото за него. Не помня от кога не сме били интимни или дори да дойде да ме гушне или целуне ей така просто. Вече не искам да съм нещастна. Имам 3 деца които искат щастлива майка. Не искам децата ми да ме виждат нащастна без капка живец как плача като бебе. Не искам да съм разведена с 3 деца, но и не искам нещастието да продължава,което се отразява и на децата. Какво бихте направили на мое място? Не мога да простя това действие. Знам, че отстрани не е нещо за което хората се развеждат, но ако е нямало нищо защо ще го крие... Извинявам се за дългите обяснения.
Значи, преди две години е станало/не е станало нещо, ти ревнуваш, но междувременно сте си направили трето дете, а ти чак сега се замисляш за развод...?
Ако си била нещастна след случката, защо си родила трето дете?

И съвета:ако си искаш брака обратно, "прати" бебето в неговото си легло, а мъжа си върни в семейното.

Ако са ти го написали вече, сори, не съм чела темата.

# 83
Вяра, откажи се бе, Дренчето е токсично и присмехулно присъствие във форума. Ако й наблюдаваш поведението и мнението, винаги е на противоположно мнение на общото, винаги тъничко се подиграва, но няма как да го докажеш. Прикритата агресия винаги е доста фина, ако понечиш да я изоблчиш, обвиняват те в параноя, проекция на лични проблеми и т.н.

Ако просто тихо наблюдаваш обаче, това се откроява.

Ти ли беше тази с мантрата за противоположното мнение? Ше те замоля да не слагаш обвиненията в параноя в характеристиката ми, знаеш си урока за проекциите, виждам Simple Smile
Е, как твърдиш публично, че знаеш, че се подигравам, пък да не можеш да го докажеш? Последно?

# 84
  • волно калдъръмче
Моля ви, не сме тук да се дренчим. Ако някой има да казва нещо по темата, да казва.

# 85
Само едно нещо не ми е ясно.. Защо ровите там, където евентуално отговора няма да ви хареса?

А в случая може да не е имало нищо. Само плодове на въображението и несигурността в себе си.

# 86
Четох, четох, а нищо не разбрах.
За какво всъщност е бил скандалът? Че закарал колежка някъде си?
Сериозно ли? Ако това е била причината, спешно имаш нужда от психолог.
Винаги съм казвала, че започне ли дете да спи в леглото на мама и тате, това е началото на края между тях.
Никое от децата ми не е спало при нас. Може леглото да е залепено до нашето, може да се събужда на 3 часа, за да яде, но си спи в своето легло, защото държа да гушкам и мъжа си.
Авторке, от теб зависи дали ще има развод. Ти самата май не искаш да си щастлива. Щастието е в главите ни - ако искаш да си, ще бъдеш, ако не искаш - само ще търсиш оправдания в другия (поне от фактите, които си споделила).

# 87
... Третото ни дете сега е на 6 месеца и се предполага, че трябва да грея от радост, а щастие в мен няма. Искахме 3 деца и очаквах то да ни сплоти, но не. Понеже малкия спи при нас на леглото и от 2 месеца човека спи на дивана с извинението, че нямало място на леглото за него. Не помня от кога не сме били интимни или дори да дойде да ме гушне или целуне ей така просто...
Конкретен въпрос: колко ти е ИТМ-а 6 месеца след третото раждане? И дали неговата стойност не обяснява поведението на мъжа ти?

# 88
Мъж минал през две бременностти и две деца едва ли се впечатлява от ИТМ на съпругара си и то 6 месеца след третата и бременност.

# 89
Защо причината да е все в жената? Дори и да е напълняла, все пак е минала през три бремеността. Значи мъжа като напълнен няма проблем, ама обратното става страшно...

Общи условия

Активация на акаунт