Развод ли ни чака?

• 8 398
  • 91
  •   1
Отговори
# 90
Оф мамоооо, чета и се пуля, явно аз съм някаква изкукуригала. Никога, ама никога не съм се интересувала човекът до мен дали е закарал колежка, свършил ли ѝ е услуга някаква, говорят ли си по време на работа и прочие. Той ако иска нещо да ми сподели, ще го направи. Бившият ми приятел излизаше без мен понякога вечер, защото не ми се е излизало, ходел е на кръчма с приятели, на кафе, в Гърция на риболов за по няколко дни, един цял ден беше в негова близка приятелка и боядисваше и никога не съм правила фасони, панаири, разследвания и прочие. Той е зрял човек, не е нужно някой да го следи и да му търси отчет. Важното е да познаваш добре партньора си какъв човек е и да си наясно, че той не е твоя собственост, а човек с мозък и лична воля, както и право на решения. Че е закарал колежка след банкет за мен е напълно в реда на нещата, ако ще колежката да е най-разюзданата жена. И точно там е проблемът на повечето жени - не вярват на мъжете си. Вие ако им вярвахте истински и знаехте, че са стабилни мъже, нямаше да ви пука колко колежки се въртят около тях. Не е проблемът какви са колежките, а какви са мъжете ви.

# 91
  • София /Абсурдистан
Мирясай. Не е лесно да се гледат 3 деца от сама жена, къде ще вървиш.
А то може и нищо да не е станало.

Общи условия

Активация на акаунт