Градинарство - моето хоби 24

• 31 982
  • 784
  •   1
Отговори
# 165
Колко е струвало алоето? На мен ми подариха едно... някой домашен ми го счупи...пробвах да засадя остатъка по YouTube варианти...неуспешно...

# 166
Алоето беше намалено, май под три лева. Много ме е яд, че оставят растения да изсъхват.

# 167
Мравките лазят по божурите, но не ми е направило впечатление нещо да им има.

# 168
  • пак там
Момичета, някоя от вас да си отглежда случайно шам-фъстък?

# 169
Поръчах си лилава бугенвилия/бугенвилея (как ли е правилно ?)  от https://palmi.bg/product/95/bugenvileya-lilava-sort-sanderiana.html Relaxed .

# 170
Сравнителен анализ на поръчка билки от golden plants отдясно и clematis.bg отляво
Скрит текст:
Какво получавате за една съща цена.
Тези клематис.бг ги ползвам за първи път, обаче такъв голям и хубав разсад никой не ми е пращал до сега. Ето и другите билки са им хубави и големи,взех и астра и сухо цвете..
Скрит текст:

И огромните клематиси,напъпили
Golden plants голямо разочарование този път. Първо,че 2 седмици за две неща ги чакам,а за клематисите 3 дена! Второ,тая мента е страшна подигравка. Ще се хване, ама за 3 лева е смешно. Другото от тяхната поръчка е черницата. Има рана в основата. Ще видя утре корените.
Алоето е страшен паразит. Подарих го на свекървата,че нямам време да разсаждам постоянно. Като свърши това положение,мога да наизвадя.

# 171
Чудни са, поздравления! Аз минала година поръчвах от голденплантс, жива подигравка бе  с размерите на растения  и опаковки.

# 172
Аз две години поръчвам от тях,но дребни неща и не ми е правило чак такова впечатление,но тук се о****а. И понеже и споменах назад,се коригирам.
Мен ме е страх да садя клематисите още. Ще чакам да мине Гергьовден. Тук вчера имаше сняг,не искам да ги попари 😬 та този новият разсадник, не ми е попадал преди,излезе на последни резултати в гугъл, ама много съм доволна. И всичко беше опаковано  голям кашон,обезопасено,абе да ти е гот да си дадеш парите.
Поръчах същата люлка от jusk, Valletta, и хамак, ще правим пергола. И идеята  е клематисите да вият по нея. Ще споделя как върви.

# 173
О, супер и аз моите клематиси ги купих с тази цел. Но тази година ще се разминем май с перголата. Моята люлка пътува ли пътува някъде от Полша, много е странно. Така и не измислих, къде да я закача временно.

# 174
Споделям още едно разочарование от голден плантс. От там поръчах магнолията, дойде гола пръчка. За нея питах дали ще се хване, в Баумакс на същата цена си беше висока и с листенца. Много се ядосах. А също и фестука  поръчах, дойде почти изсъхнала. Насадих я дано и тя да тръгне, единствено лавандулата имаше вид и беше свежа.

# 175
  • густо майна Филибето
И аз се излъгах веднъж с поръчка от голден плантс, защото това растение не го намерих никъде. Две клечки за зъби получих, но пък увити в мрежичка, и съответно от Еконт не бяха ги опазили.
Клематис.бг са разсадника в Братаница, имат огромни площи и прекрасно отгледани растения, пазарувала съм си на място. Качеството им е супер.

# 176
Лалета рано сутринта )))

# 177
  • have faith and be patient ..
Момичета, този красавец има акари, с какво да третирам, предвид, че ядем от лимоните, и някакъв подходящ тор

# 178
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
щитоносни въшки са.
могат да се почистят механично - с кърпа с вода или спирт, но са упорита напаст и трбява да се обработва с препарати, за да се отървете трайно.

# 179
  • have faith and be patient ..
Препарати, които не се ядливи предполагам Simple Smile то 5огава няма начин да го пръскам с нищо.. Дали има в корените и почвата, ако са само вън ще ги минавам на ръка

Общи условия

Активация на акаунт