Съмнения

• 9 502
  • 178
  •   1
Отговори
# 105
Аз смятам, че има трета.

Дан' си ти?

# 106
  • София
Да съм трета на някого? Т р е т а ?

# 107
Да съм трета на някого? Т р е т а ?

Да си третата у връзката, а първата в сърцето му, бе.

# 108
Ms Awesomeness Gorgeous The Third
На мен титлата ми харесва Simple Smile

# 109
  • София
Аз съм one and only, бе! Пред мед и след мен други няма.

# 110
Ето това е wife material. Значи авторката е третата на общия ви мъж Simple Smile

# 111
  • София
Ето това е wife material. Значи авторката е третата на общия ви мъж Simple Smile
А ти една не можеш да свъртиш....

# 112
Който няма една жена, има всички други Wink

# 113
Който няма една жена, има всички други Wink

Харесах, цитирах и споделих!!!

# 114
  • София
Всички други нямат теб Stuck Out Tongue

# 115
Авторке, вкопчила си се в мъж, който не те уважава.
Голям страх да не го изгубиш, и той най-вероятно го усеща и започва съвсем да ти се качва на главата.
Изобщо сигурна ли си, че искаш да  раждаш дете на човек, който на нормален въпрос ти отговаря по този начин и се държи така с вече съществуващото ти дете?
Отделно, струва ми се, че тази отбранителна позиция от негова страна показва, че е гузен заради нещо. Какво толкова има да ти каже с едно изречение как е минал разговора с бившата? Дори не е нужно да изпада в кой знае какви подробности. Той в какви отношения е с нея междувпрочем?
И какви сбирки, какви рождени дни у вас със цялата рода, к'ви пет лева? Вие не се ли дистанцирате социално? Аз най-малкото заради това бих му отказала да си устройва купон с бившата вкъщи. Ако ще да се сърди.

# 116
  • София
Отбранителното и грубо поведение на господина е добре режисирана тактика с елементи на психотормоз. Няколко дни ще е груб и ще и мълчи и после изведнъж ще стане мил и хрисим. И тя, разбира се ще се чуди къде греши и ще се дави във въображаемата си вина. И като стане добър и мил тя пак ще разцъфне и ще реши, че той все пак е влюбен в нея. И ще стиска зъби да не му опонира, да не го дразни и да изпълнява каквото и каже за да не си държи с нея никога повече така. И така ще си отгледа един насилник. Най-вероятно бившата му жена за това е избягала от него. Възможно е и сега той да я кара да празнуват рождения ден на детето при авторката...

# 117
Чета някои коментари и не вярвам на очите си! Вие партньори ли сте във връзките си, или сте купени булки? Нямала право да го пита защо си крие телефона, нямала право да пита какво е казала жена му БИВШАТА... А какво има право? Да козирува и да си трае, щото той е господин велик и не е за изтърване ли? И какво е това чуване всеки ден, за какво точно? Значи жена му си била камшиците с две малки деца, ама всеки ден ало, ало. Не, че трябва да прекратят всякаква комуникация, ама и тва не е нормално. Ако той говореше с нея само за децата, нямаше да се крие. Знам отлично какво прави. Оная е омекнала, но още се прави на Лайза Минели, а той си я иска. И сега се обясняват по телефона като ученички да си изясняват чувствата. Той си опипва почвата и като му даде бившата зелена светлина, ще духне с 300 при нея. Защото той я обича, защото освен това имат две деца. А до тогава е на ол инклузив. Че и ще я води в дома на новата си уж жена. Егати подигравката. Като има рожден ден детето им, да отива у тях, или на заведение, не да я влачи у авторката. Какво ще последва, да си пият кафето двете ли? Егати извратените отношения и липсата на елементарно уважение и такт. Как някой ще ми се натресе в дома и ще ми доведе и бившата си да си празнуваме като голямо и щастливо семейство. Че и ще гони моето дете от моя дом.
За доста неща ми се припокрива мнението с твойто.

# 118
Здравейте, нова съм тук. Искам да помоля за друго мнение, защото съм много объркана и не знам какво да мисля или предприема.
Мъжа ми има две малки деца от друга жена(те не живеят с нас) , аз имам едно малко дете . Живеем заедно и те се чуват всеки ден по телефона, аз не съм правила проблем, но когато попитам тя какво каза, той се обръща и казва нищо сега какво искаш от мен и след това цяла вечер не ми говори дори спа в друга стая. Влиза в банята с телефона, крие го, постоянно е на без звук. Не съм го проверявала и да поискам няма възможност, защото и до тоалетна ходи с телефона.

Така и така спите в различни стаи, напраете една частна децка градина, поне некой лев да пада.

# 119
Аз не знам, има ли наистина много такива случаи, в които мъж със две деца от предишен брак да се обвърже сериозно с друга жена с нейно дете, че и четвърто да си имат. И доволни ли са настоящите съпруги? Може би жени в подобна ситуация биха могли да дадат адекватен съвет. Но аз все си мисля, че човек като се кани да си спрята такава голяма фамилия с деца от различни бракове, е добре да е по-дипломатичен. Ние не знаем каква е предисторията. Ако Ради преди е правила сцени във връзка с бившата,  може би мъжът има право да не я държи в течение на разговорите с нея. Но пък след като има сериозни планове за следващо дете, по-разумно е да се опита да ги сприятели двете, за да си осигури мирно бъдеще за тях и за децата. Как иначе очаква да ги събира да празнуват заедно?

Общи условия

Активация на акаунт