Съмнения

• 9 519
  • 178
  •   1
Отговори
# 90
  • град-държава
Авторке прави каквото искаш с този, защото е ясно, че ще го траеш, само не раждай дете. Просто това не го прави.

# 91
Повече би ме притеcнило, aко някой нaгруби моето дете. Не бих го позволилa. Товa първо.
Не, не е нормaлно дa cе чувaт вcеки ден. Не е нормaлно дa cе крие, зa мен той още имa чувcтвa към бившaтa cи и c теб проcто му минaвa времето. Зaтовa cи cменя нacтроениятa и cе cърди, може и тя дa е по милa c него, cегa когaто ти cи нa хоризонтa, може и дa иcкa дa cи го върне. Цял живот ли ще търпиш товa?
Нямa дa ви бъде.
Но не ти и трябвa.

# 92
Той си има деца,ти си имаш дете,за какво ви е и общо?Положението ще стане ,,моето и твоето набиха нашето".Тоя жилище не си е осигурил,как ще осигури три деца?Тия деца любов не ядат.Че и нахален-рожден ден ще прави в твоето жилище.Не стига,че си приютила него,ами и децата му ще обикаляш.Неговите деца нямат работа в твоята къща,като иска да си ги вижда да си ги вижда навън-в парка ,на заведение,в къщата на родителите си или другаде.Ти нямаш ангажимент и задължения към чужди деца.Особено при отношението му към твоето.Пращай го да живее другаде и се виждайте само за секс и то не у вас.Защо  разваляш спокойствието и комфорта на собственото си дете?

# 93
  • SF
И с тебе да съм, ако ми звънне телефонът и проведа разговор, после ще ти кажа "Обади се сестра ми да ме подсети да й взема тениската.", "Обади се шефа да ми каже, че в събота ще работя", "Една приятелка ме пита къде ходя на фризьор".
А какво остава най-близкият ми човек, да мъца по телефона и да бяга в тоалетната, след като затвори, за да избегне въпроси.

# 94
И с тебе да съм, ако ми звънне телефонът и проведа разговор, после ще ти кажа "Обади се сестра ми да ме подсети да й взема тениската.", "Обади се шефа да ми каже, че в събота ще работя", "Една приятелка ме пита къде ходя на фризьор".
А какво остава най-близкият ми човек, да мъца по телефона и да бяга в тоалетната, след като затвори, за да избегне въпроси.
Грозна история.
Но не е сигурно, че жилището е на авторката. Може да плащат общо наем? Не че е важно, пак си е грозна история.

# 95
Авторке прави каквото искаш с този, защото е ясно, че ще го траеш, само не раждай дете. Просто това не го прави.
Ще изчакам да мине рождения ден и ще видя тогава как се държат пред мен, това ще ми е достатъчно за да сложа края.

# 96
  • out of space
Дано този рожден ден не е другия месец...

# 97
  • SF
Ама не е наша работа да те караме да слагаш край. После, когато останеш сама, няма да бъдем до тебе и да ти помагаме.
Аз се възмутих и изказах мнение за това, че в началото много хора ти обясниха, че да искаш обяснения е грозно и не ти се полага, защото те имали деца, а ти си никоя.
Да кажеш с кого говориш по телефона за мене не е даване на обяснения, а взаимоотношения между двама хора, които живеят заедно и искат да са заедно.

# 98
Авторке, от оскъдното инфо ето как ми изглежда положението ти.
Мъжът ти си иска бившата, а теб ползва за трамплин. Да не изглежда отчаян пред нея, да ѝ демонстрира, че е желан. А и да си запълни времето.

Усетил е, че може да те върти, защото си добродушна. Говорил ти е за дете, за да се закотви у вас. Възможно е също тогава да е мислил, че няма изгледи за събиране с бившата. А тя като не се сблъсква с характеропатиите му всеки ден, постепенно е омекнала към него. Ако му даде знак ще припне като кученце към нея. А дотогава ти ще отглеждаш паразит.

Между другото на улицата е пълно с никои, защо не го пуснеш да си плува там, ще е в свои води, щом и теб третира като никоя.

# 99
Давам достатъчно свобода и мълча за всичко, веднъж не съм правила скандал или каквото и да било, просто виждам той какво прави. Дори още не съм повдигнала темата.
До тук стигнах ...и мисля, не ми трябва повече да чета.
Спри да Му мълчиш за всичко.Той НЕ е Бог.
Имаш ли мнение, го заявявай ясно и точно.
Не позволявай да се държи с теб като с изтривалка, която му е длъжна.
Ако той е Човек, ще се държи като Човек.
Засега показва поведение на Зад..к, съжалявам.
Ако не вдене и не "влезе в пътя", просто спри да правиш дете с него.

Ако някой вече ти го е написал, сори за повторението.

# 100
Чета някои коментари и не вярвам на очите си! Вие партньори ли сте във връзките си, или сте купени булки? Нямала право да го пита защо си крие телефона, нямала право да пита какво е казала жена му БИВШАТА... А какво има право? Да козирува и да си трае, щото той е господин велик и не е за изтърване ли? И какво е това чуване всеки ден, за какво точно? Значи жена му си била камшиците с две малки деца, ама всеки ден ало, ало. Не, че трябва да прекратят всякаква комуникация, ама и тва не е нормално. Ако той говореше с нея само за децата, нямаше да се крие. Знам отлично какво прави. Оная е омекнала, но още се прави на Лайза Минели, а той си я иска. И сега се обясняват по телефона като ученички да си изясняват чувствата. Той си опипва почвата и като му даде бившата зелена светлина, ще духне с 300 при нея. Защото той я обича, защото освен това имат две деца. А до тогава е на ол инклузив. Че и ще я води в дома на новата си уж жена. Егати подигравката. Като има рожден ден детето им, да отива у тях, или на заведение, не да я влачи у авторката. Какво ще последва, да си пият кафето двете ли? Егати извратените отношения и липсата на елементарно уважение и такт. Как някой ще ми се натресе в дома и ще ми доведе и бившата си да си празнуваме като голямо и щастливо семейство. Че и ще гони моето дете от моя дом.

# 101
  • SF
Мъжът ти си иска бившата, а теб ползва за трамплин. Да не изглежда отчаян пред нея, да ѝ демонстрира, че е желан. А и да си запълни времето.

Усетил е, че може да те върти, защото си добродушна. Говорил ти е за дете, за да се закотви у вас. Възможно е също тогава да е мислил, че няма изгледи за събиране с бившата. А тя като не се сблъсква с характеропатиите му всеки ден, постепенно е омекнала към него. Ако му даде знак ще припне като кученце към нея. А дотогава ти ще отглеждаш паразит.

Между другото на улицата е пълно с никои, защо не го пуснеш да си плува там, ще е в свои води, щом и теб третира като никоя.

Много бързо и много лесно си вадите изводите и много щедро на килограм раздавате съвети. Дано така умело, бързо и без колебание да се справяте и със собствените си проблеми, срещи, приятели и партньори!
Може би му дава знак и може би не припва като кученце. Може би се чуди как да балансира. Може да са намесени пари, издръжки, още пари, родители, приятели...

По принцип "вторите" връзки, когато има деца от предишните, са си по-трудни и затова много хора се стремят да ги избягват и да не влизат в отношения. "Готина е, но има дете...", "Много ми харесва, но е разведен/разведена"
И все се намира някой, неразбиращо и ококорено да попита "И какво от това!" - Ами ето такова. Не може да се сложи точка на предишната връзка, особено ако има деца, и да се затръшнат врати, телефони, отговорности...

# 102
Скрит текст:

Много бързо и много лесно си вадите изводите и много щедро на килограм раздавате съвети. Дано така умело, бързо и без колебание да се справяте и със собствените си проблеми, срещи, приятели и партньори!
Може би му дава знак и може би не припва като кученце. Може би се чуди как да балансира. Може да са намесени пари, издръжки, още пари, родители, приятели...

По принцип "вторите" връзки, когато има деца от предишните, са си по-трудни и затова много хора се стремят да ги избягват и да не влизат в отношения. "Готина е, но има дете...", "Много ми харесва, но е разведен/разведена"
И все се намира някой, неразбиращо и ококорено да попита "И какво от това!" - Ами ето такова. Не може да се сложи точка на предишната връзка, особено ако има деца, и да се затръшнат врати, телефони, отговорности...

Esmee, така е, не може да се загърби предишната връзка, особено, когато има и  деца. Ама, като живееш вече с друг човек, който би трябвало да означава нещо за теб, няма как да се криеш, когато говориш с майката на децата си, да го правиш всеки ден, да мълчиш, да се държиш лошо с нейното дете и на всичкото отгоре да се сърдиш. На кого и за какво? Ами сподели с тоя човек, той ще разбере, или пък ти ще разбереш какво мисли той по въпроса и ще вземете някакво съвместно решение. Просто не се постъпва така. Не мисля, че има жена, на която това няма да направи впечатление, ще се чувства добре в такава обстановка и ще ѝ е все тая.

# 103
Никой не иска от него да сложи точка, или да си за.бе децата, ама и това не е нормално. Щом не може да се откачи от бившата си жена, за какво му е нова връзка? Ами те все едн още са заедно. Всеки ден по телефоните в банята. Не знам той ли я търси, тя него ли, но ако тя го търси, а той е мъж на място, ще даде на бившата си ясно да разбере къде вече е нейното място в новия му живот, а това място е някъде настрани и единствено като майка на децата му. А той прави точно обратното, значи бившата му е по-важна от настоящата. Ако пък той я търси постоянно, това говори още по-зле за него - той си иска бившата, ама се забавлява със сегашната.

# 104
  • София
Аз смятам, че има трета.

Общи условия

Активация на акаунт