Съмнения

• 9 512
  • 178
  •   1
Отговори
# 150
От отговора на неговия въпрос: надблюдаваш ли го дали помага и се включва в домакинството? Защото, когато аз обвинвах ММ в същото, точно това ми липсваше - общото обгрижване на дома.
От колко време се познавате? Възможно ли е той умишлено да скача в тези прибързани обвързвания - да няма време човек да го опознае и вече да не може да му избяга?
За чистене и готвене, прави всичко и то всеки ден без да казвам нищо предварително, но за разходите съм сама.

# 151
Това, каква причина е изтъкнал той е много субективно.
Обикновено при раздяла човек изтъква онази причина, която му се вижда най-добре описваща него самият.
Това, което е казал за забременяването на бившата си, не му прави чест. Първо, това, че е забременяла още на първия месец не е било без негово участие. Като не е искал толкова бързо дете, да е взимал мерки. Така, както е представил нещата е, все едно е безучастна жертва на обстоятелствата и не говори добре за мъж. Второ, следващото дете в кой месец от връзката се е появило? Ако първото е било непланирано, второто и то ли? И той пак ли е бил изненадан.
А на теб дали знае, че иска да ти прави дете? Да не се окаже отново изненадан, а ти прекомерно рано заченала?

# 152
Ради, а кой ще плати масрафа за рожденния ден? За мен този човек те използва, финансово и емоционално, съжалявам.

# 153
Особенно финансово.Парите,които харчиш за него,може да ги харчи детето ти.Или си ги спестявай,за да си подсигуриш детето като порасне.Не си ощетявай детето заради един пенис или някакви измислени чувства.Ако се разболееш или остарееш на кого ще разчиташ?

# 154
Ради, а кой ще плати масрафа за рожденния ден? За мен този човек те използва, финансово и емоционално, съжалявам.
Говорихме за въпросният ден, той каза, че ще купи каквото е нужно.

# 155
А иначе не ти дава пари за покриване на сметките, така ли?

# 156
Аз не разбирам този мъж каква роля изпълнява в живота ти? Нито ти е подкрепа в нещо, нито любов ти показва. Имам чувството, че те използва, като да има къде да живее гратис. С предишната му жена едва ли не е плащал сметки.
Струваш ми се прекалено добра и той се възползва от това.

# 157
Така, какво се случи днес. Децата дойдоха при нас за няколко часа, а на него му се наложи да отиде до родителите си и каза, че бившата му ще дойде да ги вземе да ги предам. Тя дойде, усмихната поздравява, дори ми каза, че на рождения ден ще ги доведе на обяд, защото ще си празнува с тях сутринта, а ние след това. Нищо не разбирам, всичко е пълна каша.

# 158
А, не, оттук нататък си ти. Сама. Така става като ти пълнят главата с “правилните” действия.

# 159
Абе, ти що се занимаваш с тоя балон. Обира от всички и ти го натриса на теб.
Гледай си твоите неща, дете. Този е некъв въздух под налягане, не се ангажирай с неговите тегоби.

# 160
Какво толкова се е наложило, та да отиде при родителите си точно когато децата му са дошли? И без това не ги вижда всеки ден, предполагам? Освен нещо сериозно да им се е случило. Уф, не ми е мъжко това, нали знае, че не примираш да се срещаш с бившата му?

# 161
Ради, имам един въпрос. Защо се е стигнало до раздяла с бившата му жена?

На теб каква информация ти носят отговорите на тези въпрос и как смяташ да я използваш? Смяташ ли, че би била обективна в интерпретирането на фактите?

А понякога задавайки въпрос, автора се замисля за факти и случки, които може да не са му направили впечатление. Даже не е необходимо да отговаря на тях. Просто насока за какво да гледа. И къде светят чрвените фенери.

# 162
Ами калкулирай тогава РД и вади парата.
От какъв зор ще се правят два рождени дни?

# 163
Много ми се ще да видя покойният ми брат в тази ситуация, не му я сервирах, щеше да го завре тоя комплексар на кучето в г.за.... Комплексар, идиот .....ММ и брат ми бяха в прекрасни отношения, без да се грижа за това....

# 164
Много ми се ще да видя покойният ми брат в тази ситуация, не му я сервирах, щеше да го завре тоя комплексар на кучето в г.за.... Комплексар, идиот .....ММ и брат ми бяха в прекрасни отношения, без да се грижа за това....
Дали обърка историята?
Тази с ударения брат е друга....
Раде, ти си знаеш най-добре.
Тук не беше добре така, сега също не е добре....най-лесно е във форума да разведеш всичко живо, щото нали бе е баш като на филмите.
Тука само перфектни бракове, връзки, домове, добри деца, всичко най- най....само от време на време се полазват някакви публикуващи, който позволяват да им се случват елементарни неща.
Сега си помисли така повече ли те устройва и си преценявай можеш ли така или не. С ТМ добре ли ти е, устройва ли те така и всичко.
И не го изкарвай проблем, че се усмихвала като дошла за децата. Дано чете форума и да знае за др.път, че и така не е ОК.
Или на някой му е много досадно през пандемията и има цял сценарий и ние сега трябваше да се сетим, че не е бил при родителите си, а при нея, а ти изпадна детегледачка....фииииуууууу

Общи условия

Активация на акаунт