Очакваме ритниче вече от СЕПТЕМВРИйското човече - Тема 4 (2020)

• 37 741
  • 713
  •   1
Отговори
# 165
Следя си кг ям ч кроасан за закуска, за обед манджа, салата и хляб, за вечеря домати и краставици със сирене и според кантара е.... мега много баси Sad според калкулатора не тр да качвам повече Simple Smile че съм и малко над допустимото... не ги вярвам защото не сме всички жени 170см 50кг... всяка е с различен организъм има по слаби и по пълни, ниски високи... моля се само да сме живи  и здрави. Килата не ме притесняват стига здравословно да не пречат.... после ще има ограничения и гладуване... Simple Smile
в Сряда съм на ФМ нямам търпение да видя бебка, даже мисля да взема малката с мен тя е на 4,9г аз си мисля че би й било интересно да види сестра си в корема ми  Grinning  вие какво мислите за децата на преглед?

# 166
  • Terra incognita
Аз съм За децата на преглед, ама ако и таткото е там да контролира положението, иначе нашия батко ще изпотроши кабинета. За жалост при нас не пускат придруцители на прегледите, но фм ще е на частно, дано да ги пуснат да видят бебето Simple Smile

# 167
  • София
Малкия беше на първата ФМ, и на втората ще го вземем. Не гъкна, беше му много интересно. Видя бебето, разпитваше ме после, съвсем безпроблемно и много полезно беше.

# 168
Ако е приключило извънредното положение до тогава (15/05), може да го вземем и него на ФМ. Интересно му е определено и пита често за бебето. Чака с нетърпение да го усети пез корема.

Иначе да питам тези от вас, които са се сдобили с хемороиди от предишни раждания (или по друг повод), сега как е положението по време на бременността? На мен нещо ми е супер дискомфортно от 2-3 дена насам. И се чудя какво да правя, на док не искам да звъня да го притеснявам точно на празника за нещо такова.

# 169

Иначе да питам тези от вас, които са се сдобили с хемороиди от предишни раждания (или по друг повод), сега как е положението по време на бременността? На мен нещо ми е супер дискомфортно от 2-3 дена насам. И се чудя какво да правя, на док не искам да звъня да го притеснявам точно на празника за нещо такова.
Аз имам от предната бременност, с тази внимавам, гледам да ям поовече храни с фибри, салати, по разхлабващи плодове. Вода чено си признавам ако не пиех толкова лекарств сиг нямаше да пия изобщо... но се сещам всеки ден колко е важно. Най- важното е да нямаш запек, аз имам супер здравстомах и сега съм го разбутала и ми е много приятно без мъки... дано не го стегна че отиди...

# 170
На последния преглед бях със сънит ми на 2г и малко е, първо рева от докторката предполагам заради маската ѝ, обаче после станаха приятели седна в нея заедно да гледат бебето, общо взето добре мина, предвид това, че бях сама с него, но той е много добро дете, не мога да се оплача.

Вече съм в края на 18гс и все още нищо не усещам, като разместване и мърдане от време на време, вече се тревожа, а до прегледа имам почти месец 🤯  Тези дни постоянно корема ми е супер твърд и болезнен, ту като преди менструация, ту придърпвания.. Не знам дали ще издържа до тогава, май по- рано ще се ходи на преглед.. Sad

# 171
  • Пловдив
При нас таткото май е като дете, на БХС накрая все едно ме нямаше с доктора само де за кафе не се уговориха 🤷‍♀️🙄😂.
Сега няма да идва с мен за ФМ. Не позволяват придружители.

# 172
Когато беше възможно вземахме каката. Тя е на 1,4г и не знае какво се случва. Когато легна и доктора започна да ме мери тя се притесни, не плака , но от време на време мрънкаше за мен. Още малко и на магарето щеше да дойде да наблюдава да не ме изядат 😄

# 173
  • Чикаго / София
Вие всичките са финни дами Simple Smile

Аз съм вече с 2кг. отгоре на това, което трябва да съм в 9 месец Animal See No Evil

Много качих за тези 17 седмици, но факторите за това при мен са много.

При предишните ми две бременностти най-много качвах в първите 6 месеца, последните 3 месеца качих обшо 3-4 кг.  То накрая се чувствах супер голяма и ми ставаше тецко дори и една ябълка да изям. И сега като гледам пак в началото качвам най-много. Ще видим как ще завърша, но май ще кача повече килограми от предните пъти, а тогава качих 21кг - първия път и 23кг втория.  Неприятно и тежко е накрая с токова качени килограми, но понякога наистина е трудно да се контролрат. Аз изптвам всяка седмица ужас и изпадам в депресия като се кача на кантара и видя поредния 1 или 2 килограма качени Sad

После се свалят, но накрая тежко.

# 174
Христос Воскресе, момичета! Да сме здрави ние, бебоците и семействата ни ❤
Аз съм почти 18с и съм +3,7кг. Стопирах ги преди 2 седмици ще видим до кога 😄
Но това за по-слабите момичета, че трябва да качат повече и аз го знам. Аз съм 168см висока и като забременях бях 49-50кг, навсякъде ми даваше, че съм под нормата и дори сега док ми казва, че съм слаба. Бебешора вече мърда и рита много, постоянно го усещам 🥰 8-9 месец няма да ми е толкова забавно 😄

# 175
  • Варна
Светли празници и от мен!!! Simple Smile
Относно кг през бременността на база опита ми от първата не са пропорционални само на храненето. Тогава забременя слаба (50кг, аз съм 165см). През първата 1/2 от бременността не ядях почти нищо заради повръщане - лекарите ми се караха. През втората 1/2 започнах да се храня, но в никакъв случай не беше много или нездравословно. Движех се доста, ходех с часове и км. Бременността завърших +28кг (нямам идея защо). От родилното излезнах -12кг. В рамките на месец от раждането ми останаха 5-6кг. До годинката на бебето бях с кг от преди бременността без диети и режими. Това обаче беше преди повече от 10 години 😃. Сега стартирах бременността доста повече кг ще видим как ще завърша.
Относно детето и аз искам да го заведа на преглед с мен - моето е голямо, но се вълнува Simple Smile. Още не съм се записала за ф.м., въпреки че трябва да отида през следващите седмици, но минах покрай клиниката, в която мисля да се запиша и на входа имаше табела " допускат се пациенти без придружители " Sad май и мъжа ми няма да пуснат, много ме е яд Sad

# 176
Христос Воскресе!
Бъдете здрави момичета! ❤️Вярвайте в чудеса и не прекланяйте глава пред страха. Бъдете пълни с вяра, надежда и любов!

Отностно килограмите аз за сега съм + 2 кг, но аз съм от пълните момичета и преди да забременея бях компенсирала. Много се радвам, че засега вървя с малко килограми.

Исках са ви питам как сте се baby brain? При мен се все по зле става 😱😱😱усещам се в последните дни как за секунди забравям какво трябва да свърша или какво съм говорила. Доста е неприятно и странно.

Весел празник!

# 177
Христос Воскресе! Бъдете здрави и спокойни!

Преди 5 дни кг ми бяха 3-4 (не съм сигурна от колко започнах, но и аз си имах излишни килца още преди това). Сега след празниците ще ме е страх да се кача на кантара 😁.

Baby brain при мен се проявява с пълна сила. Понякога се изумявам какви идиотщини ми ражда главата, отделно много забравям.

# 178
Здравейте момичета Hug
Честит празник!
На мен не ми е много празнично, предвид положението у дома, но все пак боядисах яйца вчера. И  ще раздам на някои приятели, ако изобщо се видим де.
Относно кг, аз също не съм от слабите. Преди да забременея бях качила до 89 кг.. Когато разбрах че съм бременна и от гаденето свалих до 87кг.
Все още нямам добре оформено бременно коремче. В момента дори според моя кантар съм под 85 кг. Вече нямам гадене и хапвам и месо и всичко горе долу. Като се сетя, че в началото се притеснявах само от това колко ще кача при положение че не съм изобщо слаба, а сега се притеснявам за много по- различни неща.. Предпочитам да кача кг, но семейството ми да е цяло, всички да са живи и здрави, но...
Преди седмица някъде усещах понякога леки подбутвания и мислех че е бебето, но сега не. Надявам се само да е добре.
Хубав празник на всички празнуващи Hug

# 179
  • Пловдив
Аз се успоковам, че с мъжа ми качваме заедно. Живи и здрави, като се роди малкото ще отслабна миналата година за 6 месеца - 14 кг бях. Инат не ми липсва 😂😂.
Иначе и аз съм като морков, забравям много /историк съм и три дена една дата не можах да се сетя, а съм писала курсова работа за нея 🤔 🤷‍♀️ / забравям дори хапчетата дали съм си пила /та и това вече отбелязвам до края не ми се мисли как ще е. 🤷‍♀️
Весел празник, бъдете живи и здрави 🤗

Общи условия

Активация на акаунт