Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 142
  • 761
  •   1
Отговори
# 15
След като са пренаписали сценария заради Коронавируса, не виждам защо да не продължат замисленото преди това, през следващия сезон Simple Smile Бебето за сезон 10 Wink

# 16
Хм, ако сега снимат финала, това не означава ли доста по-кратък сезон 🤔?

# 17
Хм, ако сега снимат финала, това не означава ли доста по-кратък сезон 🤔?
10 епизода по-кратък.
Ние на кой сме сега, аз съвсем не ги следя по номера тоя сезон.

# 18
Ааа Роси, Христина няма да скапе Марио, нали сме се разбрали, че е тайно влюбена в този образ 😂
Моски, за това мога да поспоря, защото моята логика е съвсем друга от твоята или поне тя е изградена спрямо други неща Grinning

Май 24 или 25 епизод трябва да е утре.

# 19
Майче, аз се шегува с любовта на Христина, но сподели ми моля те твоята логика, ще ми бъде много интересно Kissing Heart

Значи сме на средата. Има време за още много събития Grinning

# 20
Дона, благодаря за темата!

Тези дни, в това безработно за артистите време, си мислех какви късметлии са хората, които останаха в сериала Simple Smile Да ви кажа, не знам дали някой ще пожелае сам да излезе, ако има следващ сезон Wink В такива моменти на криза най-добре се оценяват възможностите, които ти се предoставят.

Kачено ли е участието на Mилошев?

# 21
  • София
Хаха, дааа, Моски, така си е Wink
Иначе аз се впечатлих колко много е снимал Велислав докато са вървели репетициите с Иван Панталеев на новата му постановка. Признавам, че съм много приятно изненадана. Очаквах, че почти няма да се вясва, а той има стабилно присъствие в сериала.
А Диде сега ще има няколко месеца да се посвети на картините и на новата изложба. Дано има вдъхновение за рисуване .

Дрийми, горе долу две седмици по-рано свършват. Милошев каза, че са ускорили снимките, за да свършат по-бързо със снимките. Сезона щял да е около 42 епизода.

# 22
Утре е 24-ти. Реално по 3 на седмица, остават 6 седмици. Излиза че ще свършат някъде  около 24-ти май. Навреме.

# 23
Моски, моята теория, че като цяло любими или не точно любими, а по-скоро интересни герои за сценаристите са тези, на които им пишат повече истории, като това не значи, че останалите не ги харесват или нещо такова.

# 24
  • София
Аз разбрах (?), че са се отказали да включат корона-вируса в този сезон, но ще измислят нещо в следващия. Което значи, че Зорница ще бременее по време на пандемия - широко поле за екшън Joy

# 25
  • София
Аз разбрах, че това са били първоначалните намерения - да не го включват. Но после, когато пандемията се е разрастнала и е засегнала и нас са променили сценария.
Но на Милошев малко му бягат събитията, така че не се знае какво точно е имал впредвид.

# 26
  • София
Аз разбрах, че това са били първоначалните намерения - да не го включват. Но после, когато пандемията се е разрастнала и е засегнала и нас са променили сценария.
Но на Милошев малко му бягат събитията, така че не се знае какво точно е имал впредвид.
Те го прекъсваха Милошев, та беше малко накъсано и неясно. Искали да го включат, пък нямали интензивно отделение, частна болница... А пренаписването на сценария го разбирам като съкращение, заради епидемията, но... няма да гледам повторно - квото, такова Joy

# 27
Kазва, че предстои зрителите да видят епизодите, в които пандемията влиза в болницата. Би трябвалo дa се отнася за този сезон. Първоначално са мислели да не го включват, защото в Cв.Aнастасия няма инфекциозно отделение, болницата е частна, а и всичко е било много  далеч от нас, без да се предполага, че ще бъдем засегнати. Hо в последствие са били принудени или всички ние сме били принудени, не го разбрах добре, да влезем в тази пандемия, така че са пренаписали сценария и в това отношение.

# 28
“Сцени на ревност, директни въпроси и откровени разговори ще бъдат в центъра на предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Системата“ тази седмица от 20.00 ч. по NOVA. Доктор Огнянова ще се опита да изясни ситуацията с доктор Ковачев, а сестра Райкова ще потърси истината за чувствата на Цвети. Междувременно доцент Захариев ще се впусне в мъжки подвизи, търсейки стария запас от чар и самоувереност. Гладна стачка ще подложи на изпитание отношенията на Кари и Пепе, които са твърдо решени да прекарват заедно своето време.”

# 29
  • София
Хмм, страшен анонс, преразказ на промото от четвъртък Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт