Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 202
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Може да е чеиза на Марио. В 6ти не живееха ли при него? / а сега са при Зорница/ Joy
Зорито да не е със същата пижама?
Чеизът Joy уби ме!

# 106
Ох, Диде какво си е причинила на косата?! Scream Grinning

# 107
Аааааа, жестоко! Харесвам медени коси Heart Eyes

# 108
Ох, Диде какво си е причинила на косата?! Scream Grinning

🤭

# 109
  • София
Яни, поизгорила си е косата, цвета е наревнимерен, но ми харесва. На Диана и отива този цвят, изглежда много различна с него.

# 110
  • София
Scream Уау! Не мога да преценя дали ми харесва Thinking Сякаш е друг човек Joy Може би ще свикна, ако тя не я промени бързо-бързо Joy

# 111
Лош фотошоп си е причинила според мен. Иначе й отива.

# 112
  • София
Зчати, мислиш ли че е фотошоп? В първия момент и аз така помислих, но като поогледах реших че се е изсветлила. Личи си че цвета не е равномерен, точно както при изсветляване на тъмна коса.

Погледнах на айпада, че от телефона е трудно. Май Злати е права 😂😂😂

# 113
Hе съм сигурна, но така мисля. Hа границата  със зеления фон стои странно. Отпред към челото също има едно по-тъмно и други жълти петна.

# 114
Много е жълт този цвят, прилича ми на сестра Мая. Дано наистина да е фотошоп. Grinning Русо й ходи, но чак с такова не мога да я възприема. На мен ми се струва, че косата й е мокра на тая снимка и като се изсуши ще стане по-различен цвят.
Току виж се е чудила какво да прави с жълтата боя за яйца и да е решила да експериментира. Joy

# 115
  • София
Но на черно белите снимки във ФБ също изглежда със светъл цвят. 😳🤔

Хахаха, Яни, или се е боядисала със степче - праскова, 😂😂😂😂

# 116
Не е Фотошоп според мен. Както казва Роси и на черно-белите от преди това си личи, че ѝ е Светла косата. Nerd
Христос Воскресе! 🐥🥚🎉❤

# 117
Оууу, рижаво - не, така да не го понасям тоя цвят и всичките му нюанси. Ди, ида при теб, да мрънкам 😂.

Христос Воскресе!

# 118
Во истина воскресе! 🐣🐰

Значи, започвам и аз да мрънкам за черната коса 😂.

# 119
Светли празници, момичета!
И аз мрънкам за черната коса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт