Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 218
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
Аз ще дам шанс на Зорница, всичкото това да не е това, което виждаме или да не се стигне докрай, въпреки че не тя ми е любимката и е отнасяла критики от мен.

# 511
Тцтцтц, изтървахте козите. Ало, позитивния отбор, какво стана с вас??? Докъде я докарахме, аз да защитавам Зорница.
Просто не вярвам, че ще падне толкова ниско и това е. Какво е бъдещето на подобен сюжет?
1. Зорница и Гринчи отглеждат заедно чедото - да бе, да.
2. Зорница скрива от Марио и го лъже, че е от него. Гринчи запазва в тайна секса - мхм, някой друг път.
3. Всички знаят всичко и Зорница е самотна майка на бебето на човек, когото не понася.

Не, не и пак не 😎.

# 512
Дрийми, Зорница казва на Марио, той взъдхъвва тежко, казва - Еми като съм тъпанар и те зарязах.... Ама не е важно чий е материала, аз ще сън истинския татко. Няколко епизода по-късно носът на бебето го успокоява Joy

# 513
  • София
Моски, кога я е зарязал, 10 Мин преди да прави секс с ХХ, 10 часа, 24 часа? За мен теорията, че Зорница спи с ХХ от мъка, че Марио иска да си дадат почивка ми е напълно невероятна.
Честно казано, Марио изглежда по-съкрушен от нея когато и го казва. А да спи с ХХ за да прави напук на Марио е плиткоумно и не вярвам да са измислили подобна боза.

# 514
  • София
Ако дадат тая простотия, явно са им малко всичките гадости, които им изсипаха този сезон, в следващия ще продължат с гадости за бебето (кой е бащата, пък нови катаклизми с Гадината...), нали трябва да надграждат. И накрая ще надминат Мазови / при тях поне е заложен комичен елемент/ и Захариеви.
Така че, аз ще приключа - не гледам нито турски, нито латино сериали - за какво да се мъча с този. Но пожелавам на сценаристите да им се случат всичките “върховни преживявания” на които подлагат героите си.

Дрийми, с теб съм Joy / до вторник/

# 515
Моски, кога я е зарязал, 10 Мин преди да прави секс с ХХ, 10 часа, 24 часа? За мен теорията, че Зорница спи с ХХ от мъка, че Марио иска да си дадат почивка ми е напълно невероятна.
Честно казано, Марио изглежда по-съкрушен от нея когато и го казва. А да спи с ХХ за да прави напук на Марио е плиткоумно и не вярвам да са измислили подобна боза.
+1
И аз не приемам, че раздялата с Марио или каквото там е, е оправдание да се предложи на ХХ.

# 516
Еееее сега се серих, че не само в Анатомията го има този сюжет на “аз те обичам и ще гледам детето като свое, той е мой син”, а и в Outlander Animal Joy Cat там обаче СПОЙЛЕР СПОЙЛЕР СПОЙЛЕР убиха истинския баща в последния епизод, а той беше копие на Гнусльото. Animal Joy Cat

Ако нашите и те го направят, ще обявя това за тренда на годината Animal Joy Cat Animal Joy Cat

# 517
На мен първата ми асоциация беше с Дървото на живота. Но там героинята преспа, мъжът й не знаеше и истинският баща също умря. ☺

Аз не приемам ХХ да е баща на бебето на Зорница.

# 518
  • София
Доци, обаче дтето не беше ли плод на изнасилване? Има голяма разлика 😜

# 519
То и в Анатомията не беше съща историята.  Аз имам предвид само темата “обичам те, ще го гледам, нищо, че не съм аз бащата”.

# 520
То и в Анатомията не беше съща историята.  Аз имам предвид само темата “обичам те, ще го гледам, нищо, че не съм аз бащата”.
А аз седя с легена 🤣.

Само като си помисля какъв прекрасен темперамент би имало детето на ХХ и ми призлява.

# 521
  • София
Да да, за мен голямата разлика е личния елемент, желанието. В единия случай е насилствено, в Анатомията е било плод на връзка, която се разпада. А при нас сценария  е направо противен.

# 522
Ама моля ви не ме разбирайте погрешно. Аз развивам гадни теории щото се опитвам да предугадя какво са измислили сценаристите, а не че бих оправдала Зорница.
Аз и вчера казах, да се втурнеш да спиш с някого в такава ситуация и да не знаеш кой е бащата на детето ти ми е доста пошло.

# 523
Аз и вчера казах, да се втурнеш да спиш с някого в такава ситуация и да не знаеш кой е бащата на детето ти ми е доста пошло.
Мхм, и когато в крайна сметка се окаже, че бащата е “правилният”, си остава пошло.
Такава идиотия е невъзможно на практика да се замете под килима в последствие. Затова не ми се вярва да се случи.

# 524
Как би продължило е хубав въпрос. Айде, да намериш някой случаен и да забременее от него, как да е. Но да виждаш бащата на детето ти всеки ден,да работиш с него, мъжа ти да работи с него...Освен това колкото и да е противен Хъхъ, него някой пита ли го дали иска да става баща? Тоест или очакваме да преспят и да се гътне, ама май няма да се гътне, щом актьорът се надява да снима повече в следващия сезон (Роси беше чела интервю, може би може да каже), или ще забременее, но ще се окаже от Марио, ама в следващия сезон ще го разберем, или просто няма да има секс.
Понеже Зорница на промотата ми изглежда с едно изражение като много да иска да прави секс с него, допускам да е негхова фантазия. Но понеже пък са използвали този похват неведнъж, се опасявам, че няма да прибегмат до него. Тоест, не съм напръднала в разгадаването на историята Joy

Общи условия

Активация на акаунт