Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 200
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
Какво му е на Марио ?

# 631
Вере, в смисъл? Или не си гледала? Не може да има деца.

# 632
Вере, в смисъл? Или не си гледала? Не може да има деца.
Не съм гледала, ама разбрах от вас, че има проблем , а мернах и едно промо за утре, та ми стана интересно .

# 633
Аа, ясно Simple Smile
Оказа се, че има минимален почти нулев шанс да има деца, дори и асистирано, и сега страда неутешимо, Зорница цвърчи безгрижно, че не я интересува, щото го обича и него това го довършва. Това е в резюме Joy

# 634
Аа, ясно Simple Smile
Оказа се, че има минимален почти нулев шанс да има деца, дори и асистирано, и сега страда неутешимо, Зорница цвърчи безгрижно, че не я интересува, щото го обича и него това го довършва. Това е в резюме Joy
Сега все така безгрижно й обясни защо ни бяха потънали гемиите 😂. Защото вече приемаме че не са, нали 😜

# 635
Аа, ясно Simple Smile
Сега все така безгрижно й обясни защо ни бяха потънали гемиите 😂. Защото вече приемаме че не са, нали 😜
Ааа, изчела съм ви, знам защо са ви потънали гемиите .

# 636
  • София
Е навестявай ни по често де. Марио е разкошен този сезон 😍

# 637
Е навестявай ни по често де. Марио е разкошен този сезон 😍

Не мога, Роси !
Нещо се счупи в мен през 6-ти сезон.
Приех случилото се тогава много лично и предпочитам да мятам по едно око отдалеч.
Но да, времето, когато течеше 5-ти сезон, с вас тук, ми е безценно и с тъга си спомням за онези дни.

# 638
  • София
Верче, и аз така. После релих да приема думите на Диана за причините за бягството и да забравя какво гледах на финала. Сега пак гледам, има емоция, но вече няма очакваме да останат двойка на всяка цена - каквото стане.

# 639
Е, Роси, защо само на Диана, тя и Зорница си му го каза на Марио в миналия сезон. А след това той имаше един разкошен монолог, в който каза, че сега разбира, че тя не е искала да го нарани. Така че смятам, че този въпрос го изчистиха.

# 640
И при мен е така. Hещо се счупи след шести сезон и въпреки, че се паля на моменти нямам очакване да останат двойка на всяка цена.
Вера, не се ли изкушаваш да гледаш заради Велислав? Grinning

# 641
Много сте ми нежни души, значи Grinning
Аз пък сега ги обичам много повече и ги намирам за чудесни. В пети сезон Марио направи толкова много грешки и глупости, в шести сезон Зорница пое щафетата, в осми и девети са прекрасни и много по-зрели. На мен де, не ангажирам никого с моето усещане Simple Smile)
А между другото, най - ясно усещах любовта им в... Седми сезон Joy
Тогава си мислех, че единствената смислена история за Зорница ще бъде да се върне Марио.

# 642
  • София
Някъде в 7-ми Зорница веднъж каза на Галя, че е избягала, защото го е обичала, но това остана да виси. Heart

# 643
# 644
  • София
Моски, аз и сега си ги обичам. Но няма да страдам ако се разделят, дори мисля че ще е задължително ако Зорница направи някоя глупост. Обаче тя в последните епизоди ме изненадва много приятно и се надявам утре да затвърди това усещане Wink

Хахаха, даа, в седми сезон ясно се видя, че Зорница не е на себе си и напълно се е загубила.
Алмаджи, тогава май каза, че е избягала, защото не е искала да го лъже. Това за обичането ббяха думи на Диана, която беше очарователна в опита си да поправи щетите нанесени от сценаристите
Страхотна е Диана 😍 Милошев трябва да я позлати.

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 00:16 от rosi_ta

Общи условия

Активация на акаунт