Клиника Адела Фертилити - тема на надеждата 10

• 30 464
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Brandywine18, дано всичко е наред. Пусни си една МБ да ти е мирна главата Wink Успех!
🍀🌼Desire 🌼🍀, LH и естрадиол се пускат основно. Отиди утре задължително и ще ти кажат какво да правиш.

# 556
  • Варна
Бренди, доколкото помня, ти също беше диагностицирана с хроничен ендометрит... Такива течения са характерни за съжаление при обостряне на състоянието. Дано ти помогне гинекологът, при когото имаш час. Занеси му епикризата, да види какво е правено и какви са резултатите.

# 557
Здравейте момичета. Моя мъж днес е давал материал за спермограма.Казали са му,че утре след 16 часа резултатите ще са готови, но е забравил да попита как да си получи резултатите. Могат ли да се проветрят онлайн или се взимат на място?Защото после трябва да ги изпратя с моите изследвания на имейл на док.Ако отида утре аз на място дали ще ми ги дадат на мен?

# 558
Здравейте момичета. Моя мъж днес е давал материал за спермограма.Казали са му,че утре след 16 часа резултатите ще са готови, но е забравил да попита как да си получи резултатите. Могат ли да се проветрят онлайн или се взимат на място?Защото после трябва да ги изпратя с моите изследвания на имейл на док.Ако отида утре аз на място дали ще ми ги дадат на мен?
Ако в системата им фигурират като партньор, ще ви ги дадат. Само на място могат да се вземат, онлайн не става.

# 559
Благодаря.Каза че са го попитали за име на партньор, значи би трябвало да ми ги дадат.Simple Smile

# 560
Благодаря.Каза че са го попитали за име на партньор, значи би трябвало да ми ги дадат.Simple Smile
Ако искаш да си сигурна, може утре към 4 да им звъннеш да ги питаш дали са готови резултатите и дали ще ти ги дадат.

# 561
https://9m-bg.com/novini/operativna-ginekologiya-s-dr-aleksandyr … shte-za-roditeli/

Др. Калчев гост в онлайн училище за родители в петък.

# 562
Здравейте момичета . Моята история е следната - 2 запушени тръби и горе - долу добра спермограма. През 2017 г ми беше първият опит при д-р Семерджиева . Имам прекрасна дъщеря от първи опит . След това направих и зет - успешен , но до 9 г.с . Пуснах всевъзможни изследвания - всичко е ок . Сега започвам нов опит - по къс протокол . Очаквам цикъл на 16 юни . Но ... усетих доста ранна овулация - на 6ти ден от мц . Знам , че тази овулация ще измести и началната дата на цикъла ми . Днес отидох за секрети в Адела и новата акушерга ми каза , че имам зацапване в канала и скоро ще ми дойде ... винаги цикълът ми е бил като по часовник и точно сега това избързване ме притесни . На някоя от вас случвало ли се е ? А това зацапване в канала - предвестник на цикъла ли да го смятам ? По - късно ще звъня на Мира , че бяха в пункции , но ще се радвам да прочета и вашите мнения .

# 563
Ако овулацията е била по-рано, цикълът ще настъпи 10-14 дни след това. При мен лично винаги има такова зацапване и е предвестник.

# 564
Включвам се и аз с малко информация.Вечра отидох да взема спермограмата на мъжа ми.Девойката на регистратурата изобщо не се поинтересува коя съм, партньорката, лелята и направо ми я връчи.В такъв случай не разбирам защо трябва лично да се ходи, като всеки би имал шанс да я вземе.Казвам ви го от гледна точка, ако някой е от друг град и има кой да му услужи в София може да се пробва да я вземе, за да не се разкарвате за това, защото си спомнях че преди време някой питаше дали може да я изпратят с куриер Simple Smile
Резултатите  за щастие са много добри, имаме правена преди години в Малинов, тази даже е още по-добра..Така че ние засега сме си изцяло с женски фактор.

# 565
Момичето от регистратурата днес се държеше безумно нагло и с мен и момичето , което обучаваше ... не искам да я коментирам . Значи да се поуспокоя с тази ранна овулация и да чакам цикъла за старт . Винаги съм по часовник и точно сега се стреснах ...

# 566
Тази на регистратурата отдавна ми лази по нервите и все намира за какво да се изрепчи, обаче аз никога не й оставам длъжна.

Ужасно е сега с този ремонт, не можеш да намериш от къде да минеш и къде да паркираш.

# 567
mavkk, случват се понякога такива аномалии. Пак хубаво, че си засекла. Просто брой дните спрямо това. Възможно е и да е ановулаторен цикъл също. При мен така се оказа при последната ранна О.

# 568
още една добра спермограма . Многг са ми странни тия спермограми в адела . Колко човека го казаха това че са им учудващо добри резултатите .

# 569
още една добра спермограма . Многг са ми странни тия спермограми в адела . Колко човека го казаха това че са им учудващо добри резултатите .
В на мъжа ми спермограмата подвижността е много зле. Морфологията е ок, плувците били 10 пъти над нормалната бройка Thinking

Общи условия

Активация на акаунт