Клиника Адела Фертилити - тема на надеждата 10

• 30 458
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Ох момичета с тая пуста корона скоро няма да се пътува към Турция Sad

# 661
Здравейте! След два неуспешни опита в клиниката на Щерев реших да потърся някой, който да ми обърне внимание наистина, изчаках три месеца след записването на час и отидох на преглед при д-р Калчев. Назначи ми витамини и други изследвания и каза: "Вече няма да записваш час, тук на етажа има една врата, която винаги е отворена, идваш и казваш, че сме се разбрали да ги обсъдим." Бях леко притеснена и не разпитах за подробностите.
Понеже ви чета от известно време предположих, че става въпрос за акушерките? Вие така ли действате? Ако отида по този начин, няма ли вероятност да нацеля доктора в оперция и да чакам половин ден там? И изобщо дали ще ме допуснат още долу на регистратурата?
Между другото останах с чудесни първи впечетления след прегледа, надявам се, че този път съм попаднала на точния лекар.

# 662
Ralicheto, струва ми се, че ти го е казал по-скоро образно. Веднъж пациент нещата се случват вече една идея по-бързо. Не е нужно да записваш час през регистратура. Специално за изследвания няма защо да ходиш на място освен, ако не трябва да ги вземеш физически като документ. Свързваш се с акушерките на телефоните в началото на темата или звъниш на регистратура да те свържат с манипулационната. Изпращаш им всичко по мейл, те го осъждат с доктора и ти връщат обаждане. Вече при по-належаща нужда от разговор или преглед си искаш час пак от тях.

# 663
Аз да се оплача, че съм изтеглила късата клечка явно с преглеждането на изследванията.Пратих ги миналия петък, звъннах да предупредя и до днес нямам отговор.Звъннах днес да питам случайно да не са ме забравили - Не били, доктора явно не бил отговорил, но и не провериха дали не са ми проспали мейла та как разбраха че не са ме забравили Не знам. Не ги знам каква им е организацията, но ако се окаже,че и другата седмица не ми звъннат и са ги изгубили някъде по пътя ще се караме:grinning:

# 664
goldfinch, на кой се обади? Уточни ли преди колко дни си ги пратила? Пак се обади началото на другата седмица. Че трудно го преследват за разни нещи е факт. Но все пак станаха доста дни.

# 665
Уточних да с това почнах, че съм пратила изследвания за коментар преди една седмица, да не би да са ме забравили.И тя ми отговори че не са явно не ги е видял още,пък и на мен ми се струва много време вече и при положение че изобщо не провери дали са там където трябва да чакат за коментар от него...На Мира звънях.Аз хубаво ще чакам ОК, но имам чувството че накрая ще се окаже че ги няма, пък да видим.

# 666
Може и да не е успяла да го пита наистина. И за по-важни неща съм чакала много време. Просто няма как да ти даде инфо като не го е получила от него. Но ти напомни пак за себе си другата седмица за всеки случай.

# 667
Здравейте, дали някой има представа кога планират летните почивки в клиниката? Миналата година (по спомен) беше в началото на август.
Питах на регистратурата, но момичето нямаше такава информация все още.
Усмихнат ден 🌺

# 668
Някой беше споменал, че по инфо от Цвети няма да се почива това лято. За актуална информация се обръщай към акушерките Wink

# 669
Здравейте, моля ви да споделите има успели, при които на единия месец са на ЕЦ, т.е лимитиран (с побутване с хормони и цитротид) с празен фоликул в следващия цикъл да са извадили хубава яйцеклетка. С НЯР съм по-добре ли е да изчакам няколко месеца преди следващ опит на ЕЦ.

# 670
Чак няколко месеца не знам дали трябва да чакаш. Аз съм имала 2 поредни лимитирани цикъла в началото на борбата ми при д-р Калчев. На първия извадихме 2 яйцеклетки с лошо качество. На следващия цикъл извадихме 1 яйцеклетка, която беше направо куха, разкапала се от всякъде. Следващите ми пункции бяха с по няколко месеца разлика. Но 1 човек не е критерий как ще се случи при друг. Освен това аз съм почти с ИЯР и може това да е била причината или пък неподходяща стимулация за мен.
В момента правя чист ЕЦ и съм имала дори 3 поредни пункции с общо 5 извадени и оплодили се яйцеклетки.

# 671
Момиче, а за някакво отсъствие на док сега някога чували ли сте? 🤔Една девойка спомена във фб групата че намало да го има но така и не уточни за кога точно говори.
И във връзка с последните постове, тези от вас които са правили ЕЦ и се оказва че фоликула е празен, или яйцеклетката е некачествена, каква сума от тази за ЕЦ заплащате, защото нали реално няма да кажем трансфер и тн.

# 672
Другата седмица го няма. Би трябвало да заплатиш само пункция или и оплождане, ако се стигне до такова, но пък после не се развие.

# 673
Благодаря Блинг 😊
Значи аз с моите изследвания отидох в джаза.Тогава като се върне ги пращам на ново и ще звъня на пожар, че имах някакви планове началото на Юли да почваме със стимулация на ову.

# 674
Е, има време да почнете Wink Какво си изследвала сега?

Общи условия

Активация на акаунт