Домашно насилие

• 3 628
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
  • София
В България ли си?

# 16
# 17
Ами ако кажа на някоя госпожа която я чувствам много близка какво си мислите че ще направи?

# 18
Най-много да ти даде съвет , но на телефоните могат и  реална помощ да дадат,това работят  и могат.Ако мислиш, че някой ще оправи нещата без да забележат родителите, като с магия-няма как.Неизбежен е скандал , вероятно ще отричат и  ще те изкарат лъжкиня. Заради това на тези телефони хората знаят правилата и  ще откликнат.Макар сега да е  "неудобен"момент с карантината.Всъщност ти учишш ли ,как се справяш с дистанционното обучение, имаш ли нужното?Това е по важно в момента,този момент.

# 19
  • София
Свържи се с учителката ти по мейл или нещо такова, ако имате съседи, които са ставали свидетели на тормоза, можеш да оставиш техен контакт.

# 20
  • Най-красивата страна
Нали вече няма домове за деца?
Има приемни семейства.

# 21
Най-много да ти даде съвет , но на телефоните могат и  реална помощ да дадат,това работят  и могат.Ако мислиш, че някой ще оправи нещата без да забележат родителите, като с магия-няма как.Неизбежен е скандал , вероятно ще отричат и  ще те изкарат лъжкиня. Заради това на тези телефони хората знаят правилата и  ще откликнат.Макар сега да е  "неудобен"момент с карантината.Всъщност ти учишш ли ,как се справяш с дистанционното обучение, имаш ли нужното?Това е по важно в момента,този момент.
Нямам сим карта на телефона това даже не е моя телефон .За училище казала съм на класната че нямам интернет и няма как да участвам в повечето занятия.Само че и спестих че мама не ми пуска

# 22
Свържи се с учителката ти по мейл или нещо такова, ако имате съседи, които са ставали свидетели на тормоза, можеш да оставиш техен контакт.
Не знам за съседи .Нищо не са ми намеквали

# 23
Нямаш компютър в къщи въобще ли да разбирам?Един  господин, доколкото знам се занимава с нещо свързано с компютри в момента пита дали има деца в нужда от компютър, най-добро  е, голям екран и  както писа преди малко Как Сийка служи за различни неща от модните телефони, та пита дали знаем за деца в нужда и че може да предостави компютър, вероятно използван.Но мама като не дава и не я  е грижа дали учиш не знам...Ако  искаш може да пробваме да те включи в нуждаещи се деца  ...Пиши  ми  ако искаш...Оплетох се но -дават безплатен компютър, ако искаш да кандидатстваш.
Май при теб положението наистина е   сериозно,как няма да участваш в учебен процес и що за родител?Обади се на телефоните и  анонимно може да стане ,насила не те карат да се изнасяш, но може да ти помогнат ,май наистина  се нуждаеш ...Да завършиш средно поне...

https://www.facebook.com/roblestv.entertainment/videos/661993711 … 3NzMyNzMwODA2NzM/

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 20:32 от Бор_яна

# 24
Кажи на онази госпожа, на която имаш доверие. Тя ще те подкрепи. Трябва да се спасяваш, мило дете.

# 25
Как майка ти те пуска да си с приятелката си, от чийто профил пишеш, след 23 часа ? Повечето ти постове са в такъв час? Хм..

# 26
Как майка ти те пуска да си с приятелката си, от чийто профил пишеш, след 23 часа ? Повечето ти постове са в такъв час? Хм..
Няма значение

# 27
  • София
Има огромно значение, но както и да е.

# 28
  • София
Направи ли нещо с този дневник? Свърза ли се с някого?

# 29
Само тогава мога да ходя където и да е и да ползвам каквото и да е мобилно устройство.А пък аз писах тук за помощ не за упреци

Общи условия

Активация на акаунт