Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 61

• 72 425
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
# 301
  • Пеликания
Аз целогодишно използвам този.

# 302
  • София
Много брагодаря за бързите отговори, Уейв, MarieSt. HugFlowers Cherry Blossom Ще купя и препоръчаните от вас.

# 303
  • София
Mисля, че тези биха ти допаднали. За мен са чудесни.

Скрит текст:

# 304
  • София
Брагодаря, Mumy! Flowers Hibiscus Къде мога да ги намеря? ДМ, Лили?

# 305
  • София
Ами където има Катрис, в Лили има, в ДМ не съм сигурна, преди нямаше.

# 306
Да похваля тази мицеларна вода, купих я доста набързо. Започнах да използвам едно тоалетно мляко на Лореал, което обаче доста ми люти на очите и ми трябваше нещо друго за очите. Доста добре се справя със спиралата, ще я тествам и на лицето. Не знам защо не обръщам внимание на тази марка, а всъщност съм доволна от интимните им гелове, мокри кърпички.

И тази маска днес за първи път я използвах. Нищо особено, мирише много добре, лека е, отмива се лесно. Общо взето е добре за честа употреба.

# 307
Мицеларната и аз я ползвам в момента и ми харесва,пилинга ,пилинг маската и розовата вода също ги ползвам.Хич не е лоша марката.

# 308
На Нивеа med е хубав балсама, Юсерин, както и предложените на Катрис.

# 309
Много съм доволна от тази мицеларна. Чак ме е яд, че скоро я забелязах.
Аз слагам кокосово масло на веждите и миглите, имах един рехав участък на едната вежда, за нула време се сгъсти.
От това на Eveline 5in1, така и не останах доволна, а го използвах месеци наред.

# 310
Балсамът за устни на Blistex с трите масла е страхотно попадение. Има го в Лили и е под 5лв дори, наистина овлажнява и омекотява, без бели следи.

# 311
  • София
Много благодаря за предложенията за балсам за устни! Flowers Bouquet Във вторник ще имам повече свободно време и ще проверя какво има в близките магазини и аптеки.

# 312
  • Пловдив
Много съм доволна от тази мицеларна. Чак ме е яд, че скоро я забелязах.
Аз слагам кокосово масло на веждите и миглите, имах един рехав участък на едната вежда, за нула време се сгъсти.
От това на Eveline 5in1, така и не останах доволна, а го използвах месеци наред.

Може би при всеки ефектът е различен, при мен има разлика, но ще пробвам и кокосово масло, благодаря че сподели и твоя опит.

# 313
От кокосовото масло също съм доволна. Когато се сетя и имам го използвам и по дължините на косата (освен веждите, миглите и устните). Слагам час преди къпане, става чудесна маска. Само на лицето не се сработваме с него. Запушва ми порите и допълнително, много ми се омъзнява лицето.

# 314
  • софия
Моята коса е суха и освен кокосовото и какаовото масло много добре ми действа. Него го използвам и някой път за напукани устни.

Общи условия

Активация на акаунт