Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 61

• 70 310
  • 738
  •   2
Отговори
# 630
  • Пловдив
Ала-Бала, аз съм доволна от на Адерма матиращия флуид, не е от най-бюджетните май, но често го пускат в комплект с измиващ гел за лице.

# 631
  • Бургас
Аз взех този на Каротен, не белее много , подходящ за смесена кожа (моята е такава) , не съм забелязала да ми запушва порите. Взех го за 10 лв. от Лили.
https://shop.lillydrogerie.bg/lice-chuvstv-kozha-spf50-50

# 632
Някой ползал ли е тези два продукта, и ако да може ли да изкаже мнение?

# 633
Не съм ги използвала, но аз използвам сухия шампоан за обем на Got2B и съм много доволна за сега. За сега, защото съм го ползвала 3-4 пъти.
Взела съм го не толкова с идеята за сух шампоан, а по-скоро като спрей за създаване на обем.
Върши си чудесно работата,  не оставя бели следи. Нямам никакви забележки.

Скрит текст:

# 634
Здравейте,днес се разходих до ТК макс и понеже там имаше намаление и на козметика си взех тези неща без пари,стик на Елф за 2 паунда,крем Laidbare  за 3 паунда и душ гел за 3.50.Много съм доволна от находките си.Направо съм луда на тема душ гелове и ми личи.Стикът го пробвах вече ,не лепне, мислех,че охлажда,има не.За парите си е идеален.Чакам с нетърпение да се прибера,стига да мога лятото,харесала съм си много неща в ДМ.

# 635
Препоръка за слънцезащита за лице с по-прилична цена?
Тези на Нивеа с контрол върху омазняването ползвали ли сте ги?
Ползвам другия, с Q10 вече втори сезон и съм много доволна. Защитава, кожата ми се чувства добре и е добър като база под грим. Със суха кожа съм.

# 636
Идвам с отзиви за шампоановото блокче на Шаума, което коментирахме миналата седмица.
Ами след 2 употреби мога да кажа, че съм много доволна ! Лесно се разпенва, ухае на чисто, скалпа ми е спокоен.
Само забелязвам, че косата ми съхне по-бавно ( не я суша) и не знам дали има връзка, но е чудесен продукт просто ! Не мога да преценя колко е икономичен, но за спокойствието на скалпа ми си заслужава всяка стотинка Simple Smile

# 637
Ползвам другия, с Q10 вече втори сезон и съм много доволна. Защитава, кожата ми се чувства добре и е добър като база под грим. Със суха кожа съм.
Слънцезащитен нивеа с Q10 ли?

# 638
Ползвам този крем в момента и съм много доволна. Бях на плаж скоро и изгорях навсякъде, но не и на лицето. Покрай косата не съм го била нанесла като хората и само там имах зачервявания. Факторът си е реален. При мен не запушва порите, но трябва да се внимава с нанасянето- моите очи по принцип са чувствителни, но ако сложа без да искам крем в околоочния контур, започва да ми люти.

# 639
Ще взема да го пробвам това блокче Шаума.Има ли вариант за мазни корени?

# 640
Bobchita, само един вариант е май, но се справя чудесно с измиването Wink А сега е намален в Лили на 4,99.

# 641
Здравейте.Дълги години използвам пяната за обем на Тафт.Вече не виждам ефект.
Ако има доволни от някой продукт,може и да не е пяна който да придава обем ще съм благодарна.

# 642
Пяната на Syoss,като Тина Търнър ставам в главата.С новата опаковка са я прекръстили на мус
Скрит текст:

Или пяната на got2b,водят я мус за къдрици,но си е чиста пяна
Скрит текст:

# 643
Слънцезащитен нивеа с Q10 ли?
Да.
https://www.beautyland.bg/product5764/NI-86086-Krem-Nivea-Sun-UV … a-lice-s-Q10.html

# 644
Да се допитам пак до вас, взех слънцезащитен крем за лице50 фактор, нс дм сънденд, но ми се струва, че става само за плажа, много ми е мазен и лепкав, сгрешила ли съм с него

Общи условия

Активация на акаунт