Майка му

• 5 996
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
Ако някой, който не ми е наистина близък ми подари нещо, свързано със здравословно състояние, за което не сме говорили лично, ще премине в черния ми списък завинаги.

# 31
Също е добра идея ако има високо кръвно или друг здравословен проблем,по някакъв повод може да ѝ подариш магнитна гривна с пожелание за здраве или просто да разбереш какво обича и пак по повод да ѝ вземеш нещо хубаво.
Похвално е,че искаш да се сближите,за мен добрите отношения в семейството са много важни.
Такива подаръци само заедно  със сина или поне след брака. Още несъстоялата ми се снаха/годеница на сина ми може да си задържи подаръци, свързани със здравословното ми състояние или външен вид.

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 17:30 от Deni-meni

# 32
Мария, имай милост! Представих си някое гадже на Говендър Мой да ми предложи да готвим заедно любима манджа на Мамин Златен. По-добре да литна от прозореца като лястовица.

# 33
Това за здравословно състояние беше шега. Нали шега беше? Трябва да е шега.

# 34
Здравейте, от 1 година и 5 месеца сме с приятелят ми, искам да се сближа с майка му, обаче не знам как на моменти си мисля, че ме хресва а на моменти не. Съвети?
Съвети..Едва ли някой би ти помогнал..
Това са отношения и характери.
И се случват естествено и бавно..
Бъди себе си и не бързай..Основно с изводи и заключения.
Моята свекърва...ми беше приятна и мила,преди да ми стане свекърва..После на моменти ме дразнеше(предполагам и за нея),защото и на двете началото ни беше трудно..поради променените обстоятелств Simple Smile
Бавно се нагаждахме...Имаше и не директни сблъсъци..
Но се нагодихме..И даже харесахме..
Вече ми е бвша свекърва,но се чуваме много често..
И да тази жена я обичам много ..

# 35
Моите синове са още малки, но пък аз съм емоционална и бих се зарадвала на всякакъв подарък, както и на интерес  към мен от страна на техните приятелки и годиници. Чак ми е старнен трендът в бг мама, бъдещата снаха с всичко ме дразни.

# 36
  • Бургас
И моят син е още на 14,но бих се радвала ако има приятелка да се сближим.Бих готвила с нея,бих излизала на кафе,пазар...И на евентуален подарък,дори крайно неподходящ,бих се зарадвала,жестът е важен.
Общо взето ще се радвам ако е щастлив и обича и съм готова да обикна човека,който го прави щастлив и го обича.

# 37
....казаха всички, преди синовете им да са във възраст за сериозни връзки....

# 38
Ама, аз по принцип мразя да се сближавам. А някой да напъва да се сближим ми е смърт. Но то си е до човек - аз съм темерут, Мария е общителна. Няма лошо. Затова е добре авторката първо да е наясно що за човек е майката на гаджето ѝ и дали е ок с идеята за сближаване.

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 19:33 от Анонимен

# 39
Ама, аз по принцип мразя да се сближавам. А някой да напъва да се сближим ми е смърт. Но то си е до човек - аз съм темерут, Мария е общителна. Няма лошо. Затова е добре авторката първо да е наясно що за човек е майката на гаджето ѝ и дали е ок с идеята за сближаване.

Именно. Напъването е излишно. С хора, които са някакви на любимия, така или иначе, с времето, ще развиеш някакви отношения. Дали служебни, дали близки, до хора е. Ма да се напъваш да се сближаваш с проекто-свекърва....Наивно ми идва, ненужно.

# 40
Защо ли си мисля, че сближаването между хората става по естествен начин – с времето и ако си допаднат.
Насилените работи до нищо добро не водят.

# 41
  • Бургас
Защо ли си мисля, че сближаването между хората става по естествен начин – с времето и ако си допаднат.
Насилените работи до нищо добро не водят.
Да,така е.
Не съм чааак толкова общителна,явно майката на любимия ми харесва,не съм се пънала да се сближим,а с времето се получи.Но не бих отказала да се сближа с бъдеща снаха,сериозна приятелка,пък и защо не някое гадже на сина...

# 42
И моят син е още на 14,но бих се радвала ако има приятелка да се сближим.Бих готвила с нея,бих излизала на кафе,пазар...И на евентуален подарък,дори крайно неподходящ,бих се зарадвала,жестът е важен.
Общо взето ще се радвам ако е щастлив и обича и съм готова да обикна човека,който го прави щастлив и го обича.

Правила съм подаръци даже всяка година преди да отидем и да и подарим примерно подарък за рожден ден и изпращам цветя даже моя се беше издънил, че не знае за цветето🤣🤣

# 43
  • Бургас
По принцип е от значение и дали често се виждате,но не пресилвай нещата и не настоявай да общувате постоянно.С приятеля ти заедно ли живеете?Ако да,може да каните семейството му у вас понякога.
Цветята са хубав подарък,хубаво е,че ходите заедно по семейни събирания като рожденни дни.
Дано с времето се сближите.Но не зависи само от теб,не винаги става и от раз.

# 44
Понякога темите "Как да се сближа с майка му" водят след време до теми "Майка му се меси в нашето семейство" или "Майка му непрекъснато ми казва как да си гледам детето"

Хубаво е, че искаш да се сближите, но имай предвид факта, че вие сте две различни поколения и е много вероятно, дори и да се видите на по кафе, да няма много неща, за които да си говорите. Аз лично имам опит с две свекърви - бивша и настояща. И с първата бях, и със сегашната съм в перфектни отношения. Никога не са ми се месели в семейството, винаги са могли да разчитат на мен, винаги аз съм могла да разчитам на тях. И до там! Не сме ходили да пием кафета, не сме обикаляли заедно по магазините, не сме си ставали приятелки. Това никога не ни е пречело да се разбираме повече от добре.

Съветът ми към теб е да не бързаш със сближаването. Когато един ден имате дете/деца, така или иначе ще се виждате много по-често и едва тогава ще разбереш дали наистина искаш да сте си чак толкова близки или не.

Общи условия

Активация на акаунт