Майка му

• 5 999
  • 52
  •   2
Отговори
# 15
Това ще стане постепенно. Ако изобщо стане. Зависи как те е преценила.
Обади и се някой ден и я питай има ли планове, ако не е заета може да направи кафето, а ти занеси домашно приготвен сладкиш. Може и някоя саксийка, повечето жени обичат да гледат цветя и нататък вече зависи от характера ти колко ще и допадне.  Поискай и някакъв съвет за нещо, така ще се почувства важна и ценена.

# 16
Моята цел не е да се похваля на приятелките ми, че съм го вързал ние сме сгодени просто искам да станем близки с нея както повече хората
А дали и тя иска да се сближава с теб? Може да е по-затворен човек и да не умира от кеф да се сближава. Давам ти гледната точка на точно такъв човек. Ако някое гадже на сина ми напъне да се сближава с мен, само ще ме отблъсне и ще се чудя как да я разкарам да ми се маха от главата. Нищо лично, имам си мой кръг хора и не ми трябват нови. Гледай си гаджето и приятелките, поддържай възпитани отношения с жената, това е достатъчно.

# 17
Xrisi_99, след като отношенията с партньора ви са сериозни, това което искаш е според мен е много добро , като съвет мога да ти кажа , че :
Няма лоша свекърва, снаха , калеко, стринка, има кофти хора
Ако намеренията ви са продиктувани от добронамереност, ще се получат някак нещата , не забравяй , че с възрастта хората се изменят и се нуждаят от внимание и разбиране , просто не бъди дребнава
Искрено се радвам на такива отношения, защото модерните тенденции са да бъдем самостоятелни биологични единици , все раздразнени и недоволни

# 18
Колко често се виждате и защо мислиш, че не те харесва?
Какво си представяш под сближаване? Да си пиете заедно кафето или да общувате нормално когато се видите? Защото второто е напълно достатъчно, вие не сте приятелки все пак.

# 19
Подходи внимателно. Не я атакувай с такива пориви за внимание и обсебване. Когато се виждате, бъди любезна, питай я за неща, които нея я интересуват, слушай я внимателно, когато ти говори и отговаряй на място.
Не мисля, че някоя свекърва ще е много "навита" да се сближава с годеницата на сина си. Аз имам снаха, отношенията ни са блестящи, но то е, защото нито аз й досаждам, нито тя на мен. Когато се виждаме със сина, тогава и с нея. Какво има да се сближавате толкова. Получавам усещане за паническо търсене на съюзник и това не би ми харесало, ако моята снаха реши да го прави.

Съсредоточи се върху годеника си, с него имайте прекрасни отношения, това е важното, и не само сега, винаги.

# 20
  • Най-красивата страна
С моята свекърва започнахме да пием кафе едва когато ММ и каза,че ще се женим.
До тогава за нея бях просто поредната приятелка на сина и.
Нищо,че имахме две години връзка.

Вече 20 години сме женени с ММ.
Със свекървата никога не сме стигали до скандали.
Защото живеем отделно и се виждаме два пъти месечно.

# 21
Спонтанните и непринудени ситуации, отношения , нещица са най-хубави. Добре е нещата просто да се случват, защото им е време. Другото не струва.

# 22
Съвсем приятелски съвет, не натискай и не предприемай целенасочени действия на сближаване, ако не си я опознала. Остави нещата да се развиват естествено. Семейни празници, лични такива, покани, вечери, събирания и с други роднини. Тогава сама ще усетиш какво и как да направиш.
Ако синът ми има приятелка и тя започне на ми предлага приятелства във ФБ, да ме следва в IG, да ме кани на кафета и прочие си признавам, че ще ме накара да се отдръпна.  
Използвай подготовката за сватбата да усетиш "нещата" и да видиш как ще тръгне. Прекаленото сближаване може да й даде грешен сигнал, че си мека и податлива и да провокира желание да дирижира.

# 23
Не бързай със сближаването, опознай я и ако сметнеш за необходимо, тогава.  Разбери какво хоби има например. Ноо не забравяй, че понякога е доста по-здравословно такива връзки да си останат на здравей-здрасти и ходене на гости по празниците.

# 24
Хриси, от личен опит, ще ти кажа... Не си отваряй сърцето прекалено, защото после разочарованието ще е по-голямо... Не е нужно...
Нито трябва да се обичате, нито да се мразите... Запазете дистанция и нормални човешки отношения... Simple Smile

# 25
Това е детински наивно зададен въпрос. Работи си върху връзката и не насилвай отношения с хора, които би следвало да се развият естествено.

# 26
  • Бургас
Ако обича да готви,можеш да я помолиш да сготвите заедно любимото ястие на приятеля ти.
Наистина обаче има хора,които отказват сближаване.С майката на моя приятел сме в прекрасни отношения,обичам я като моя майка.Но брат му и жената на брат му са доста надменни и директно ме отрязаха.Не казвам лоша дума против тях,но никога повече няма да търся контакт с тях.Исках да се харесаме,но насила не става.

# 27
Имам въпрос - на колко години си ти, на колко е тя и на колко приятеля ти

# 28
  • Бургас
Също е добра идея ако има високо кръвно или друг здравословен проблем,по някакъв повод може да ѝ подариш магнитна гривна с пожелание за здраве или просто да разбереш какво обича и пак по повод да ѝ вземеш нещо хубаво.
Похвално е,че искаш да се сближите,за мен добрите отношения в семейството са много важни.

# 29
  • Sofia
Също е добра идея ако има високо кръвно или друг здравословен проблем,по някакъв повод може да ѝ подариш магнитна гривна с пожелание за здраве ...

Съжалявам, но това е много лоша, направо ужасна идея!

Общи условия

Активация на акаунт