Майка му

• 6 009
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
....казаха всички, преди синовете им да са във възраст за сериозни връзки....
Като майка на 23 и 30 годишни синове мога ли да имам мнение?  Smiley
Само големия е обвързан.....
Та, не сме приятелки с нея наяве, във фейса-да.Но аз го ползвам веднъж на високосна, та не важи.
Харесвам я-от около 3 години са заедно, приветливо момиче, усмихнато, добронамерено, спокойно, разбират се със сина ми-доколкото мога да преценя, живеят си отделно.
Но, нямам желание да си ставаме по-близки.
Това си е чисто лично усещане..не съм от хората, нуждаещи се от тълпи хора около себе си.

# 46
И аз имах желание да се сближа с моята, но с времето разбрах, че няма да се случи.
Вижда ме се само и единствено на празници, а живеем изключително наблизо макар и отделно.
Би било хубаво да сте в добри отношения. Това ти стига.
Ако нещата се получат естествено, супер. Ако ли не, не се кахъри. Тази жена винаги ще си остане майка на мъжа ти, а не твоя най-близък човек.

# 47
Ходете си на гости щом държиш да се сближавате. Но помисли до каква степен ще е здравословно да се сближите Simple Smile
На мен идеята да си пием кафето заедно и да ходим по магазините, не ми допада. За това си имам приятели на моята възраст. Ходим чат пат на гости, иначе се чуваме по телефона. Стига ми е сближаване Grinning

# 48
И аз така като тебе ми се искаше поне да ме харесва жената, ама някой свекърви са просто.... Слава богу моята живее на 300км и я виждам 2 пъти в годината.
Иначе ще ти разкажа една история как разбрах, че просто каузата е обречена.
Ще ни идват на гости със свекъра при мен и приятеля ми (Ние живеем в неговия апартамент, който всъщност е от нея)... Пазарувам аз цял ден, готвя... Идват те, слагам аз масата и слагам салатата... И тя почва "Мъжа ми, да ти сложа салата" - да; "Синко, да ти сложа салата - да" и дотам. Само аз с празна чиния... явно на приятеля ми му стана неудобно та взе, че ми сложи салата на мен Grinning
Оттогава си казах, че пръста си няма да мръдна за нея, въобще не ме интересува каква е тъй като няма да живея с нея. И те така, живея си спокойно и въобще не ми пука Grinning

# 49
Според мен е много хубаво да се изградят такива отношения, то това не става на сила. Преди години имах 5 годишна връзка и чудесни отношения с майката на момчето. И на гости й ходих, и сме готвили заедно, и подаръци си правехме. Беше интелигентна жена и чудесна домакиня. Даже още ми липсва като се сетя. Със свекърва ми от друга страна нямаме никакви отношения, тя е човек, с който нямам допирна точка и макар в началото да имах желание за по-топли отношения, набързо ми минаха тези мераци. 
Та.. мисълта ми е, че просто трябва да оставиш нещата да следват естествения си ход.

# 50
Казах по напред моята ,вече бивша свекърва я обичам много..
Но аз каква свекърва ще бъда идея си нямам..
Надявам се(пък и сега )индикациите са такива,че сам се справя с проблемите си и ме информира,когато е наложително или просто иска да сподели.Иначе появи ли се мома на хоризонта ми се представя.Не,че искам,обикновено е изненада.
Но до там.Задам ли въпроси.Режат ме.

# 51
  • София
И аз така като тебе ми се искаше поне да ме харесва жената, ама някой свекърви са просто.... Слава богу моята живее на 300км и я виждам 2 пъти в годината.
Иначе ще ти разкажа една история как разбрах, че просто каузата е обречена.
Ще ни идват на гости със свекъра при мен и приятеля ми (Ние живеем в неговия апартамент, който всъщност е от нея)... Пазарувам аз цял ден, готвя... Идват те, слагам аз масата и слагам салатата... И тя почва "Мъжа ми, да ти сложа салата" - да; "Синко, да ти сложа салата - да" и дотам. Само аз с празна чиния... явно на приятеля ми му стана неудобно та взе, че ми сложи салата на мен Grinning
Оттогава си казах, че пръста си няма да мръдна за нея, въобще не ме интересува каква е тъй като няма да живея с нея. И те така, живея си спокойно и въобще не ми пука Grinning

Аз пък бих си помислила да ли да се сродявам с човек, който е свикнал мама да му слага салатка в чинийката, а явно и бащата също...

# 52
Аз не виждам нищо лошо в това.. както не виждам нищо лошо, ако моята майка предложи да сипе на хората на масата... единствено виждам лошо в това, че по този начин цели да ми даде да разбера "че не съм част от семейството" или някви селски мурафети, "да ми покаже къде ми е мястото"

Общи условия

Активация на акаунт