Не ти е лесно , но това е най-доброто - физическият контакт. Сигурно е много изтощаващо с толкова емоционално момче.... Ние се крием в къщи от жегите и плажуваме на терасата в басейна
Не ти е лесно , но това е най-доброто - физическият контакт. Сигурно е много изтощаващо с толкова емоционално момче.... 
. Успех и на теб в преминаването на това изпитание. Малиии още едно мартенче на ясла. Да кажеш как се справяте като тръгне. Дано да е по-спокоен от баткото. Ама тез ботуши много гот му стоят
.

Освен това се опитвам да откажа Георги от обедното сукане- докато бяхме при майка ми успявах, защото тя се занимаваше с обедното приспиване и събуждане, днес тук сама и аз се справих, приспах го навън в количката, дано до почивката на морето посвикне, че там като ме гледа по бански цял ден честичко ще си припомня за сукане 

..Не мога да повярвам колко лесно се отказа.Сърди се само първия ден като заспиваше на обед и след това дори не се сещаше,а беше толкова влюбена в нея.Сега единствения проблем е в колата,защото разстяноята са големи.И като се запо4не едно мамоооо,мамоооо,маммооо по някога те избива на лудост.