С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 624
  • 764
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Свестният мъж е е такъв баща. Няма нужда от инструкции за време на внимание и обич.

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 13:47 от Viviana91

# 16
Сега са на разстояние, и това очевидно се отразява на нея.

# 17
Всичко се хваща тук.. 😀
Мен ме дразни, че му дадох списък с провизии. Отмятал е уж всичко.
Почвам да готвя: няма лук, няма чушки. На село сме и магазина е далеч, а те са с колата за риба. Като му звъннах за обяснение защо ги няма нещата, отговорът беше: А, няма ли? Ами да, няма. Кво е станало? Що се нервиш? 😠

# 18
Мен ме "дразни", че не ме изслушва до край. Чува само първите думи от изречението и до там. Така вчера ходи да носи провизии на майка ми, имаше и три пратки от Еконт, две за майка ми и една за мен. Като го предупредих да не остави и моята на майка ми. Познайте дали не я е оставил 😀 Бях си поръчала разни формички за сладки и накрайник за толумбички. Щях да се вихря малко в кухнята. Вместо това цял ден пих кафе 😂 Направи ми услуга без да иска, голямото дете обаче беше недоволно.

# 19
Ами за мъжете са важни и обръщат внимание на глобалните проблеми. Жените пък повече на детайлите. Това сега формички, накрайничета, лук нямало... Grinning "Какво толкова е станало"... Ама пък така се допълваме. Ако и двамата изпадаха в ужас, че е забравен лукът или формичките... Grinning

# 20
Limonche, ти добре, че формички си поръчала, безобидна работа 😄

# 21
Limonche, ти добре, че формички си поръчала, безобидна работа 😄
Детето мрънка от известно време за толумбички, та за това. Мъжът също ги обича, та и него го е яд, че ги е оставил при майка ми.Пък и то друго освен готварски пособия при това положение не ми трябва. 😂

# 22
Лимонче,
Скрит текст:
напускай тестото с лъжичка - стават на топчета и им казват: бене -суфле. Но вкусът е същия.

# 23
Мммм, ей на това вече му се казва ползи от форума, пък всеки да си решава - ще се дразни ли, или ще си “хаби” времето по-приятно сам или с “полвинката”.

# 24
Лимонче,
Скрит текст:
напускай тестото с лъжичка - стават на топчета и им казват: бене -суфле. Но вкусът е същия.
Развали ми деня. Сега не мога да се излежавам... Ставам да правя импровизирани толумбички 😂😂😂
(Това в кръга на шегата, благодаря ти за добрата идея)
Мммм, ей на това вече му се казва ползи от форума, пък всеки да си решава - ще се дразни ли, или ще си “хаби” времето по-приятно сам или с “полвинката”.
Дренке, ти какво си представяш под дразнене за такива маловажни неща. Сядам, кръстя ръце и по цял ден мрънкам 😂😂😂
Темата е за развлечение, убиване на време. Малък процент от пишещите тук са споделили сериозни проблеми. Моите примерно не са.

# 25
Не са, въпреки, че системно им се отделя маса  време, вместо да се импровизира в движение.
Нищо не си представям бе, чета. Чета.
Simple Smile

# 26
Не са, въпреки, че системно им се отделя маса  време, вместо да се импровизира в движение.
Нищо не си представям бе, чета. Чета.
Simple Smile
Да бе, маса време. За несериозни проблеми съм сигурна, че никой не отделя маса време, поне аз де. Виж ако става въпрос за прекаляване с алкохол, насилие, несъответствия в представите на родителите за възпитание на децата,  си струва да се отдели време за разрешаване на проблема. За щастие аз такива проблеми нямам, не съм тръгнала да водя войни за формички за сладки...

# 27
Отивам в ъгъла да се срамувам.Smiley

# 28
Отивам в ъгъла да се срамувам.Smiley
Моля ти се недей така 🙂😀 ММ и голямото дете са ти много благодарни, че днес ще ядът толумбички .

# 29
Айде, сега на мой гръб ще тежат и техните килограми - то захар, то брашно!
 Е, тяхната радост - ще облекчи товара. Да ви е сладко.
  Бене -суфлето ми е спомен от детството - майка ни го носеше от техния стол. После се разтърсих за рецептата ... и така.

Общи условия

Активация на акаунт