С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 765
  • 764
  •   1
Отговори
# 450
Какво може да значи “засягат другия финансово”, особено ако този друг индивид, споен в двойката не работи и няма личен финансов принос към бюджета?
То почвам аз да не мога да дишам, само като ги чета някои жени как разсъждават за брака и отношенията.

Повечето от много малкото българки, стоящи си вкъщи и нямащи "личен финансов принос" към семейния бюджет, не прекарват времето си в лакиране на нокти и предоставяне на сексуални услуги, а се грижат за деца и домакинство, положение обикновено инициирано от мъжа, та би трябвало да имат право на глас. И всъщност масово хората, които самосиндикално и без обсъждане си се поглезват с такива подаръци, нямат добра преценка за финансите си. Хич не е "той/тя, щом харчи за нещо си, значи си е преценил/-а, че може да си го позволи. Има мъже, които за алкохол, хазарт и такива лични покупки са способни да си дадат цялата заплата, че и да бръкнат и в чантата на жена си, която обикновено има толкова значителен финансов принос към семейния бюджет, че без нея и децата, и тоя с "правилната преценка" ще седят гладни, ще им спрат тока и ще спят под някой мост.

# 451
Да направи това, което иска, с друга жена, защото му е писнало от ограничения се счита за наказание? Flushed Аз не съм имала това предвид, защото не считам, че всяка постъпка е свързана с партньора. Ако си купя мотор, а мъжът ми е забранил или е против, ще го купя, защото го искам, а не с цел наказание.

# 452
Човек, който не работи, е много вероятно винаги да се чувства финансово ощетен от другия, колкото и добре да си е предвидил разходите.
Кукумицинке, можеш да ми спестиш поясненията какво правят неработещите българки, тъй като самата аз съм с две деца, и не е като да не съм наясно как се гледат.
Предоставените сексуални услуги се очаква да носят взаимно удоволствие, така че тая част ще пропусна да я коментирам.
Тежка е съдбата на жената - съпруга и майка. Особено, ако се е впрегнала да превърне дървото в човек, омъжвайки се за него. Много смели мечти, като за жени без въображение Simple Smile

# 453
Да направи това, което иска, с друга жена, защото му е писнало от ограничения се счита за наказание?
Скрит текст:
Flushed Аз не съм имала това предвид, защото не считам, че всяка постъпка е свързана с партньора. Ако си купя мотор, а мъжът ми е забранил или е против, ще го купя, защото го искам, а не с цел наказание.
За трети път:
ТИ така си го написала.Не си го измислям аз....   Smiley

Скрит текст:
Не е въпросът дали е мотор, куче, кола, парапланер или фотоапарат. Това са зрели мъже, нямат нужда от разрешение.
Не е дреболия да ограничаваш човека до себе си и не,
любовницата в този случай беше резултат от много подобни ограничения. На мъжа му беше писнало да е под чехъл и да се държат с него като с малко дете.

На пича му писнАло да е чехлЮ, та решил да "стане мъж" най-накрая и да покаже на жена си къде зимуват раците.
Така звучи поста ти.

# 454
  • Mediterraneo
Трайчо, ти наистина все едно си от успоредна цивилизация.

# 455
Франсоаз, само за едно сте ме разбрали и то е, че според мен мъж, който се лишава само, защото жена му мисли нещо за тъпо или ненужно за общото благо, наистина е чехльо...Всичко друго са Ваши интерпретации.
Не съм от успоредна цивилизация, но мен майка ми така ме е учила. Не разчитам на мъж да ме гледа и да ми плаща сметките, но и не давам да ми се бъркат за какво си харча парите.

# 456
Тайчо, не стоят така нещата в истинския живот. Явно си малка още, ще разбереш. Не може винаги всеки да си прави, каквото иска. И това не значи, че има някой под чехъл.

# 457
  • Sofia
Франсоаз, само за едно сте ме разбрали и то е, че според мен мъж, който се лишава само, защото жена му мисли нещо за тъпо или ненужно за общото благо, наистина е чехльо...

Аз също доброволно бих се ограничила от нещо, което искам, ако не е в съответствие с текущите ни финансови възможности (като двойка). И не бих се чувствала като "пантофка". Wink Имам разум да преценя кое е адекватно, и кое – не, все пак. Даже през ум не би ми минало да навивам мъжа ми за някоя скъпа моя прищявка. За щастие, и той е на моя акъл.
Естествено, излишно е да пояснявам, че става дума за наистина скъпи и ненужни вещи, като въпросния мотор, а не визирам разходи за дрехи, козметика, стоки за дома, храна, оборудване за различни дейности и т.н. Там и двамата харчим много, без да се допитваме един до друг.

# 458
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тайчо, не стоят така нещата в истинския живот. Явно си малка още, ще разбереш. Не може винаги всеки да си прави, каквото иска. И това не значи, че има някой под чехъл.

Викаш дай да оплякам заплатата ми за чантички, парцалки и глезотии, щото нали мъжа ми не може да ми се бърка за какво харча доходите си. Нищо, че сме двойка, нищо, че и дете отглеждаме заедно.

# 459
Франсоаз, само за едно сте ме разбрали и то е, че според мен мъж, който се лишава само, защото жена му мисли нещо за тъпо или ненужно за общото благо, наистина е чехльо...Всичко друго са Ваши интерпретации.
Не съм от успоредна цивилизация, но мен майка ми така ме е учила. Не разчитам на мъж да ме гледа и да ми плаща сметките, но и не давам да ми се бъркат за какво си харча парите.

Представи си, че твоят мъж е решил да си купи мотор. Ти му обясняваш, че вече е лято, голямото дете иска колело (около 500 лв.), а на малкото трябват брекети и сега не е моментът за тази покупка. Но той е на мнение, че моторът му е спешен, лято е, сега е моментът да джитка с приятели. Ще си ли ОК, ако той си купи мотора, пък ти да се чудиш как да поемеш разходите по децата? Или ще си доволна, че имаш "истински" мъж, защото по твоята логика, ако той се откаже ("лиши" се) от мотора, е чехльо?

# 460
Ама той утре може и хеликоптер да иска. То и аз искам на Карибите. Дай да толерираме всичко, че да не се чувствал под чехъл и да не си хващал любовница. Това са пълни глупости. Едно от най-важните неща в една връзка са комуникация и компромиси. Ако сте без деца, лесна работа, ама като дойде то, първо с него се съобразявате за всичко.

# 461
  • Mediterraneo
Няма смисъл да си представя подобни неща, тя е на мнение, че един истински МЪЖ просто отива и си купува мотор. Без допитвания, без пресмятане на необходимите разходи по другите в семейството, без умуване, просто отива и си го купува, за да докаже, че не е чехльо!
Трайчо, сигурно си на годините, на които е моята връзка с мъжа ми.( 26). Разсъждаваш като дъщеря ми на 15, която в момента яростно ми се сърди, че не позволявам да се купи поредната конзола вкъщи- имаме 3 лаптопа, ПС3, ПС4, графичен таблет 22 инча, няколко таблета и телефони. Но тя просто в момента има огромна нужда от Нинденто Суитч!

# 462
Споко, като си хване "истински мъж", ще има да четем после оплаквания Stuck Out Tongue Winking Eye

# 463
И аз бих била против покупка на мотор. Не защото е нещо скъпо, а защото животът на този, който кара мотор, е в много по-голям риск. Не им казват "донори" за нищо.

# 464
Тази година ставам на 30. Седем години бях със съвсем истински мъж. Не съм пускала теми, за да се оплаквам. Blush
Между мотора на мъж, изкарващ пари за него, и конзола, която някой друг ще купи има огромна разлика.

Общи условия

Активация на акаунт