С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 628
  • 764
  •   1
Отговори
# 690
Не ме дразни моят мъж, а чужд тоя път, приятелски семейства сме. Та този човек проявява вербална агресия към съпругата си, обижда я - не можела да готви, с децата не можела да се справя, до кога щял да я учи и прочие, прави ми впечатление, че не само я доминира, обижда и потиска, но и тя, милата, си мълчи.
Скрит текст:
Няколко пъти му казвам, не издържам на грубото му отношение, срязва ме, че не му трябвал брачен консултант и че у тях той давал парите и решавал.
А момичето е кротко и добро, на няколко пъти виждам, че очите ѝ се насълзяват от думите му.
Много ме дразни този! Още повече ми е жал за жена му, последната му простотия беше тази вечер, вечеряхме заедно (скоро няма да повторим), каза ѝ че като ядяла, ушите ѝ плющяли; че парфюма ѝ е отвратителен; от нищото започна да се хвали с любовните си постижения и колко бил пръснал за жени и алкохол. Не е глупав, не е комплексар уж, но се чудя защо цели да я стъпче непрекъснато.
Не знам коя жена и на каква цена ще го изтърпи този. На нейно място, много отдавна да сме се разделили.
[/spoiler]

Аз имам подобен казус с една от най-близките ми приятелки. Нямам решение, уви. Случката, която ме бутна и си изревах очите бе началото на тази година. Отидохме 3 девойки на Стенд Ъп. Тя мислила, че е до 23:00 и така му казала, пък то беше до 23:30 и той почна да звъни като луд къде е тя и тн. Наложи се да си тръгнем по-рано. Докато бяхме в колата той й звънна, тя го пусна на високоговорител и разговорът бе нещо от типа на "В никва кола не си, кво ме лъжеш, к*рво?! Абе я се ш*бай отзад" и й затвори телефона..Тя много се разстрои,ама не за неговото поведение към нея, а защото го е ядосала..Започна да кара като луда, само и само да стигне до него по-бързо, тоя пък си изключи телефона. Преди това съм го чувала да й казва "ти трябва да се радваш, че те търпя, взимайки предвид, че едно дете не можеш да ми родиш" (има проблеми тя със забременяването), както съм виждала и далеч по-груби изцепки, крещене, още псуване и тн. Опитахме да говорим с нея, да й обясним, че това е недопустимо, но не ни слуша, оправдава го - той си бил такъв нервак, той така като пийнел повече ставало такаа..
Та..не само му се дразня, ми ми иде да го заровя този някъде..

# 691
Не се сещам за случай да съм излизала с омъжени приятелки и да не им звънне мъжо да ги подкара да се прибират. Тактично, де, по къщята нямам идея какво точно се случва Simple Smile
Казахаме многократно - мъж и куче - както ги научиш. Wink
И да го заровиш тоя, тя друг ще си намери, не се хаби.

# 692
  • София

Аз имам подобен казус с една от най-близките ми приятелки.
Скрит текст:
Нямам решение, уви. Случката, която ме бутна и си изревах очите бе началото на тази година. Отидохме 3 девойки на Стенд Ъп. Тя мислила, че е до 23:00 и така му казала, пък то беше до 23:30 и той почна да звъни като луд къде е тя и тн. Наложи се да си тръгнем по-рано. Докато бяхме в колата той й звънна, тя го пусна на високоговорител и разговорът бе нещо от типа на "В никва кола не си, кво ме лъжеш, к*рво?! Абе я се ш*бай отзад" и й затвори телефона..Тя много се разстрои,ама не за неговото поведение към нея, а защото го е ядосала..Започна да кара като луда, само и само да стигне до него по-бързо, тоя пък си изключи телефона. Преди това съм го чувала да й казва "ти трябва да се радваш, че те търпя, взимайки предвид, че едно дете не можеш да ми родиш" (има проблеми тя със забременяването), както съм виждала и далеч по-груби изцепки, крещене, още псуване и тн. Опитахме да говорим с нея, да й обясним, че това е недопустимо, но не ни слуша, оправдава го - той си бил такъв нервак, той така като пийнел повече ставало такаа..
Ми ревизирай си приятелките. Simple Smile
Явно и те са клинични случаи. Laughing

Казахаме многократно - мъж и куче - както ги научиш. Wink

Ехаааа... не знаех, че и така може. Simple Smile
Имах куче. Женско. Аз я възпитавах. На жена ми си правеше оглушки. Laughing

# 693

Аз имам подобен казус с една от най-близките ми приятелки.
Скрит текст:
Нямам решение, уви. Случката, която ме бутна и си изревах очите бе началото на тази година. Отидохме 3 девойки на Стенд Ъп. Тя мислила, че е до 23:00 и така му казала, пък то беше до 23:30 и той почна да звъни като луд къде е тя и тн. Наложи се да си тръгнем по-рано. Докато бяхме в колата той й звънна, тя го пусна на високоговорител и разговорът бе нещо от типа на "В никва кола не си, кво ме лъжеш, к*рво?! Абе я се ш*бай отзад" и й затвори телефона..Тя много се разстрои,ама не за неговото поведение към нея, а защото го е ядосала..Започна да кара като луда, само и само да стигне до него по-бързо, тоя пък си изключи телефона. Преди това съм го чувала да й казва "ти трябва да се радваш, че те търпя, взимайки предвид, че едно дете не можеш да ми родиш" (има проблеми тя със забременяването), както съм виждала и далеч по-груби изцепки, крещене, още псуване и тн. Опитахме да говорим с нея, да й обясним, че това е недопустимо, но не ни слуша, оправдава го - той си бил такъв нервак, той така като пийнел повече ставало такаа..
Ми ревизирай си приятелките. Simple Smile
Явно и те са клинични случаи. Laughing

Аз я познавам от както бяхме 8ми клас. Умно момиче, амбициозно, има образование, професия, мило, културно..
Тоя сульо я прави на нищо. Забрани й даже да се вижда с майка й и тя взе, че го послуша. Контролира й абс всичко - чатове, излизания, с кой, къде, как. Идва от нищото, проверява я. Псува я, вдига скандали, крещи, пие много. Трагедия. А особено грубо е как я напада, че "не можела едно дете да му роди". Това е ужасно!
Квот и да е обаче, аз няма да я оставя. Ако някога има нужда от нещо - знае, там съм.
Но изпитвам нещо средно между тъжна съм, ядосана съм и ме е яд.

# 694
  • Варна
Специалист да формулира какво е клиничен случай.😁😅Държа да е с реална диплома и стаж.
 Flame, ако тя не осъзнае проблема си, рискуваш да те игнорира или намрази.

# 695
  • София
Е нали е формулирано, де. Затва й казвам, че явно и нейните приятелки са кат на момичето, което се оплаква. Joy

# 696
Flame, знам, че е ужасно да го кажа, но добре, че не може да роди дете сега. Просто този мъж ще ги закопае, може и буквално.

# 697
  • Mediterraneo
Флейм, приятелката ти е всичко друго, но не и умно момиче.

# 698
Не се сещам за случай да съм излизала с омъжени приятелки и да не им звънне мъжо да ги подкара да се прибират.
Моя мъж никога не го е правил! И дори и детето като се роди, като кажа че излизам с приятелка , не и звъни да ми дава зор. Имам дни, в които излизам сама , той се оправя с детето и после се събираме у дома или се срещаме някъде тримата, но да ми звъни да ме разпитва къде съм з кога ще се прибера- не!
Даже на моменти аз изпитвам нужда да го проверя какво прави. Или му пиша или се обаждам.

# 699
Аз я познавам от както бяхме 8ми клас. Умно момиче, амбициозно, има образование, професия, мило, културно..
Тоя сульо я прави на нищо...
Ум и психика не е едно и също, не е нормална толкова робска психика, човек все има някакво достойнство различно от нула и колкото и да търпи, когато го унижават системно в един момент му пада пердето. Има нещо гнило на ментално ниво с това момиче, казвам го не като укор, а със съчувствие, тъй като историята наистина е тъжна.
Това някой си да измести майката, приятелите, целия вътрешен свят, не е и обсебване даже, направо си е за екзорсист. Колкото и да е умна -  и да е имала някога рационално мислене го е загубила, иначе поне би допуснала, че това което ѝ казвате като видяно отстрани може пък да е вярно. То няма лошо и като хипнотизиран да си живееш ако ти е добре, но от описаното тя се мъчи. Дано се съпикяса с времето, някои хора са си къснозрейки.

# 700
  • Варна
Някой хора имат нужда просто от един шамар. Или няколко...

# 701
Колкото и да им се говори няма как да осъзнаят, че реално са роби на някакви комплексари. Промяната трябва да стане от самия човек. Понеже имам наблюдения и аз над такава " жертва" на самозабравил се " мъж". Ми, говориш, говориш , все едно нищо!

# 702
Не е задължително да има връзка между интелигентност и способност да се оправяш в личния си живот. Пак ще спомена за най-добрата ми приятелка- много интелигентно и възпитано момиче, на ай кю тестовете вадеше по-висок резултат дори и от моя, което си е рядкост. Обаче в личния си живот беше тотална щета. Така и не можах да разбера защо реанимира в продължение на години една напълно умряла връзка. Не беше случая като описания тук, не знам да я е ревнувал по този начин, но се занимаваше с други момичета и на моменти се държеше ужасно. Предполагам просто не му пукаше за нея. Тя обаче се беше вкопчила в тази връзка, златен ли му беше, нещо друго ли, така и не разбрах. Никой не слушаше, (или по-скоро слушаше тези, които и казваха каквото иска да чуе), в крайна сметка завърши връзката като пълна руина след години напъни да я поддържа, а пичът на другия ден започна да си качва снимки с друго момиче.
Така че е изгубена кауза да се налива акъл на такива. Ако сами се осъзнаят по някое време, хубаво, но в повечето случаи акъла им идва едва когато се окопаят добре.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 13:44 от rf22

# 703
За съжаление и аз познавам такива случаи като гореописаните. Факт е, че има момичета които се привличат от лоши момчета.... Това е свързано с някаква емоционална липса....

# 704
  • Sofia
Само една вметка, във връзка с последните описани случаи – колкото и добре да познавате приятелките си, няма как да сте на 100% наясно с любовните им отношения. Откъде сте сигурни, че въпросните жени също не се държат кофти с мъжете си в определени ситуации, не ги обиждат, не ги унижават? Само защото не го правят открито, пред вас, ли?
Има и друг момент – някои мацки са склонни да преглътнат 1-2 негативни черти у партньора си, ако той съумее да компенсира с други качества. Например, избухлив, ама супер успешен в кариерата си. Немарлив, ама я поставя на първо място, над приятели и роднини. Употребява кока от време на време, ама цялостно е хипер грижовен. И т.н. Схващате логиката. Това, че за вас дадено нещо е голям негатив (примерът с ревността), не значи, че и за околните е така. Ето, аз, примерно, нямам против мъжът ми да ме поревнува периодично – даже мисля, че е добре и здравословно за връзката ни. Хората сме много различни.
Естествено, че обидите са недопустими, но не знаем дали са едностранни.

Общи условия

Активация на акаунт