А момичето е кротко и добро, на няколко пъти виждам, че очите ѝ се насълзяват от думите му.
Много ме дразни този! Още повече ми е жал за жена му, последната му простотия беше тази вечер, вечеряхме заедно (скоро няма да повторим), каза ѝ че като ядяла, ушите ѝ плющяли; че парфюма ѝ е отвратителен; от нищото започна да се хвали с любовните си постижения и колко бил пръснал за жени и алкохол. Не е глупав, не е комплексар уж, но се чудя защо цели да я стъпче непрекъснато.
Не знам коя жена и на каква цена ще го изтърпи този. На нейно място, много отдавна да сме се разделили.
Аз имам подобен казус с една от най-близките ми приятелки. Нямам решение, уви. Случката, която ме бутна и си изревах очите бе началото на тази година. Отидохме 3 девойки на Стенд Ъп. Тя мислила, че е до 23:00 и така му казала, пък то беше до 23:30 и той почна да звъни като луд къде е тя и тн. Наложи се да си тръгнем по-рано. Докато бяхме в колата той й звънна, тя го пусна на високоговорител и разговорът бе нещо от типа на "В никва кола не си, кво ме лъжеш, к*рво?! Абе я се ш*бай отзад" и й затвори телефона..Тя много се разстрои,ама не за неговото поведение към нея, а защото го е ядосала..Започна да кара като луда, само и само да стигне до него по-бързо, тоя пък си изключи телефона. Преди това съм го чувала да й казва "ти трябва да се радваш, че те търпя, взимайки предвид, че едно дете не можеш да ми родиш" (има проблеми тя със забременяването), както съм виждала и далеч по-груби изцепки, крещене, още псуване и тн. Опитахме да говорим с нея, да й обясним, че това е недопустимо, но не ни слуша, оправдава го - той си бил такъв нервак, той така като пийнел повече ставало такаа..
Та..не само му се дразня, ми ми иде да го заровя този някъде..