С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 35 140
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
Много ме дразни като каже: "Обади се на еди кого си и му кажи еди какво си".
У дома аз го правя това Simple Smile Много мразя да говоря по телефона. За това, когато може той да го свърши, моля го да го направи Simple Smile

+10000. И аз съм така, и на повечето места той звъни. 😀😀😀

# 136
Толкоз голяма минавка ли е да станеш да донесеш нещо на ближния?

Е, що да е минавка? Предполагам, че почти всички жени умират от кеф 100 пъти да стават по време на ядене, и да си прекъсват яденето, за да прислужват на ближния. Аз в такива случаи предлагам въобще да не сядат да ядат, когато ближният им се храни, а да стоят прави от едната му страна като келнер в елитен ресторант и да следят внимателно нуждите му,  че да могат да ги обслужат експресно. Разбира се, че трябва да донесат на ближния си нещото Х, щом той вече е седнал. Без значение, че е минал 18 пъти покрай въпросното нещо преди да седне

# 137
Разбирам те, но проблемът е на тези, които така сами се поставят. Иначе пък им е хубавичко някой на тях да им дига и слага.
Някакси това вечно надцакване не се оказва полезно за отношенията, мисля, а и когато по една или друга причина избираме партньор с различно от нашето възпитание,  ценности, хубаво е да имаме предвид, че тоз човек не влиза в казарма.
Всеки чака отношение, пък то...

# 138
За мен всяко нещо си има граници. Не е проблем да стана да донеса нещо. Особено ако знам, ше цял ден е бил на работа, после е ходил да пазарува и се е прибрал в 19 ч, а аз цял ден съм си била вкъщи. Очаквам при друга ситуация обаще той да става, ако аз съм изморена.
Явно мъжете обаче са каъо кучетата и си мислят, че като им се позволи нещо веднъж и вече е решено, че ще се случва така.
Жквеем от 2 години заедно и чак сега виждам, че от време на време съм му по-скоро като майка. Обаче съм започнала да стягам редиците. Ако нещо не е направено като хората, колкото и дребнл да е, го моля да остави всичко и да го свърши веднага.

Сега да се оплача (дребни неща, не ни пречат на отношенията, обаче пък ме дразнят):
Купих нов кош за пране с две отделения - за бяло и цветно пране. Чорапите обаче вечно са хвърлрни до коша. Питам защо, а отговорът е "Ми не съм свикнал още". Отделно, че редовно намирам бели тениски при цветното. Ама аз си напомням като латерна.
Само с неговите приятели не мога да се справя... За тях отделна тема мога да си направя.

# 139
Това за обаждането на шефа ме изуми. Прекалено е.

# 140
Сериозно? Имам приятелка, все се оплакваше, че  като правят интервюта за работа,  жените на ненаети после им търсят сметка по телефона. Нали не мислиш, че е щото мъжете им са ги помолили Simple Smile
Познавам и жени, чиито мъже се разправят с работодатели от тяхно име.

# 141
  • София
Това с коша за разделното пране ме срази!
Очаквам следващия ход да е изпит върху цветовете и названията им, че да не се бърка нежното прасковено с люляковото, щото има и "бел лИляк".
А, сериозно- и мъжете, и ние сме еднакви в това отношение-като ни пуснат гювеч, да се покатерим на главата на милото и да тропаме с две крачета.
А, като ни смъкнат рязко, да питаме разстроено защо.

# 142
Аз пране не деля по цветове. Всеки от нас тримата си има кош и перем отделно. Аз пера моите , отделно пера и детето. Мъжът ми сам си се грижи за неговото пране.

# 143
Неприятното с поставянето на граници е че в един момент се оказва труд напразно.
Таман се успокоила, че го е научила докъде са границите, и вземе че ги мине с колежка. Simple Smile
Когато човек сам си ги слага, без натиск, и сам се усеща.
Толкоз голяма минавка ли е да станеш да донесеш нещо на ближния?
Да бе да, дрън, дрън... Вече толкова години ми е супер така и никакви граници не са минавани. Сигурно има значение и на мъжът колко му е важно да е с теб. Между другото аз съм колежката 😉

# 144
apsurT, да се подиграваш на начина, по който някой си води домакинството, за мен е недопустимо. Ако на теб не ти харесва, просто го прави по друг начин.

# 145
  • София
apsurT, да се подиграваш на начина, по който някой си води домакинството, за мен е недопустимо. Ако на теб не ти харесва, просто го прави по друг начин.
Не се подигравам, а наистина съм сразена от идеята да научиш мъж да разделя прането, слагайки го в коша.
Ако успееш да го накараш и да си сгъва дрехите по цветове, преди да ги сложи по местата им, ще те призная!

# 146
Е, този мъж да не е едноклетъчно Joy

# 147
  • Варна
Отделно пране,хранене, спане. Само сметките общи.
_ limonche_ и лудите си искат свободата. Мазохизмът е до време, както и търпението.

# 148
Аз не виждам драма с отделеното пране. Много приятелки са ме питали защо така сме решили. Ми, не сме решавали нищо, като заживяхме заедно купихме 2 коша за пране - за него и за мен и всеки си се грижи за прането си. За детето- който свари. В повечето случаи той сгъва прането на всички ни, защото има повече нерви Simple Smile

# 149
Отделно пране,хранене, спане. Само сметките общи.
_ limonche_ и лудите си искат свободата. Мазохизмът е до време, както и търпението.
Би ли ми обяснила как се накърнява мъжката свобода от това, че трябва да обслужва сам себе си, да участва в домакинството, а не само да консумира и да се включва в отглеждането на децата си?
Моите впечатления са точно обратните. Мъжете на, които всичко им е поднесено на поднос, а жената се върти на пета около тях и се чуди как да им угоди, най-често търсят "свободата".
Казват, че човек от хубавото не бяга, но при мъжете не е точно така. Около мен не едно и две семейства с прекалено старателна и отстъпчива жена се разпаднаха.
Разбира се не трябва да се изпада в крайности, трябва да се търси баланса. Много важно е мъжът да не се третира като дете, а като равноправен партньор, които обаче има и равни задължения.Поддържането на тръпката и сексуалният живот също не трябва да се пренебрегват. Влюбен и сексуално задоволен мъж е склонен да направи много повече за жена си. Важно е и границите и правилата да се поставят без да наранят мъжкото его.

Общи условия

Активация на акаунт