С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 35 083
  • 764
  •   1
Отговори
# 165
Защо не си си я взела сама?

# 166
  • Mediterraneo
Щото не четеш. Боята е на обекта, на който работи ММ. При нас няма абсолютно никакъв магазин отворен, онлайн не открих това, което ми трябва, на нормална цена. Затова чакам на него.

# 167
Еми ще чакаш, хаха 😁
Откъде да знам, че нямаш достъп до този обект? Затова питам.

# 168
За теб взаимност може би е той да сготви и да ти сипе розе. За мен е друго. Като латерна си. Сама, сама.
Без доказателства за обратното, нямам право на мнение за човешките отношения, казваш.
😂
Дренке, да ми сготви и сипе розе е пример за романтичен жест, а не за взаимност.
Взаимността в нашата връзка се крие в други много по-важни неща от паницата с яденето, но са прекалено лични за споделяне точно тук. Тук споделям битовизми и повърхностни неща. Радвам се, че ММ е оценил това, което съм направила за него през годините и е щастлив във връзката ни, въпреки, че му се налага да си сипва сам храна. А ти злобей колкото щеш.

# 169
Аз никъде не съм казала, че е нещастен.  
На твое място бих си записвала какво  споделям из форума, че става малко нелепо първо да им развяваме гащите с дъното нагоре, образно казано, после сума ти обяснения колко е здрава връзката.
Simple Smile
Тарталета, може да забравя човекът, с напомняне не става ли?

# 170
  • Mediterraneo
Тарталета, може да забравя човекът, с напомняне не става ли?

Накрая ще стане да му напомням на всеки 6 месеца... Забравя, разбира се, защото не му е важно на него. Ако му трябваше на него боята, досега да е забравил, че е боядисвал.

# 171
  • София
"Малките камъчета обръщат колата" са казали мъдрите още преди векове.

# 172
Лимонче,  Абсурт много хубаво го написа за отношението на жените към мъжете. И не само.

# 173
Въпрос на отношения е кой кога ще стане, и дали толкова ще му присяда, че да го дискутира извън семейството. Или хич даже няма да му прави впечатление, че е долял в чаша или допълнил в чиния. Брех, таз пуста взаимност, не знам що тъй чезне и отстъпва място на “не ме занимавай ся” и “не съм ти прислуга”. Друга пък искала нещо по команда веднага и се дразни, че той не изпълнява, щото се чувствал под чехъл.
Братане, и дамските тоалетни, неизмити чаши с дни по бюрата на иначе големи чистофайници у дома. И т.н.

Падам от смях. Не е въпросът в пълненето на чинията, а в това, че, за да те накара някой да си прекъснеш яденето, съня и пр. основни физиологични нужди, за да го обслужиш, означава, че се счита за по-важен от теб, че дори и неговите второстепенни нужди са по-важни от твоите основни - той е свободен, но кара теб, която в момента ядеш, да го обслужиш. Как се отвръща с взаимност на такова нещо? Трудно ли е да се сетиш, че пък, ако е зает, съвсем няма да се сети да обслужи теб, щом свободен не се сеща да обслужи себе си, а кара теб?

И що за болен мозък трябва да си, за да мислиш, че взаимността е решението при такава ситуация -  всеки от двамата да нарушава нуждите на другия, вместо всеки да се обслужи сам и да не бъде егоист, да пощади спокойствието и стомаха на партньора си.

# 174
Не те дочетох. В семейството ми няма графа обслужване.

# 175
.
И в моето. Никога не бих го позволила.

# 176
  • Sofia
Ами, от хляба и бисквитите най-вероятно падат трохи, не самородни перли. Smiley

Моето мнение пък е точно наобратно – българите сме вманиачени на тема чистота и хигиена. Чужденците са доста по-лежерни в това отношение. Колкото до американците, например – масово имат по 3-4 песа, които от двора влетяват директно в къщата. Скандинавците пък се къпят по-рядко, сравнено с редица други развити нации, пък не съм чула някой да ги е определил като непривлекателни партньори по тази причина.

# 177
  • София

И що за болен мозък трябва да си, за да мислиш, че взаимността е решението при такава ситуация -  всеки от двамата да нарушава нуждите на другия, вместо всеки да се обслужи сам и да не бъде егоист, да пощади спокойствието и стомаха на партньора си.

Това е силно опростено тълкуване на казаното от Дренка.
А, тя обясни какво има предвид.
За мен, форма на висш егоизъм е да дебнеш да не се минеш, ако станеш да досипеш или да дадеш солницата.
Както и това, да смяташ другия длъжен да ти досипва и носи солницата.
В едно семейство стигне ли се дотам,  да се приема за обслужване всеки жест, който ще се направи един за друг, пишИ го бегало.
Рано или късно, но няма да го бъде, дори и да не се разделят.

# 178

Аз го наричам обслужване. Пък ти, ако искаш, си го наричай взаимност да скачаш, докато още преживяш, да пълниш някому чинията или чашата, защото те е накарал, помолил, ако предпочиташ. Терминологията не променя фактите.

# 179
И трохи... Което е доста гадно Grinning

[/quote]
Братане, теб ли те дразнят трохите... По-лошо от мъж педант на тема трохи или чорапите кой на коя страна е подреден, не си представям... Имам познат стар ерген, мъчеше се с една връзка доста време, ама той маниак човек, сам свикнал, казва, че тоалетната му блести така, че вътре можел да обядва. Ама... друг човек покрай себе си едвам изтърпява. Оплакваше се, че като идвала у тях жената, падали трохи като ядяла и й правел забележки - пак ли да завъдел хлебарки... Не си представям такъв ако има и едно или две бушуващи малчуганчета, след които не трохи, ами половината къща наизвадена от шкафовете ще намира, как би понесъл... Е затова си е сам, де...

Общи условия

Активация на акаунт