С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 35 140
  • 764
  •   1
Отговори
# 255
Храните се от една чиния? Това вече ми се струва малко прекалено.не съм чувала досега друга двойка да го прави

# 256
  • Sofia
Аз познавах двойка, които заедно ходеха до / в тоалетната... Имам предвид – целенасочено, а не единият случайно да влезе, докато другият си върши работата, например. Става въпрос за тоалетната в дома им, разбира се, а не на обществени места. Та, хора всякакви. Simple Smile

# 257
  • София
Blаck Cat, дали не познаваме една и съща двойка?  Simple Smile  На когото както му харесва, и както се чувства в хармония със себе си и с човека до себе си. Ако намираме повече добри, отколкото лоши качества у другия, и ние ще сме по-щастливи. Аз пък познавам двойка, която от години не спи в едно легло, нещо повече - дори не в различни стаи, а на различни етажи. Така им е добре на двамата.

# 258
Аз познавах двойка, които заедно ходеха до / в тоалетната... Имам предвид – целенасочено, а не единият случайно да влезе, докато другият си върши работата, например. Става въпрос за тоалетната в дома им, разбира се, а не на обществени места. Та, хора всякакви. Simple Smile

Две тоалетни чинии ли имат или...? Thinking

# 259
Това за яденето от една чиния ми е ужасно лигаво, съжалявам. А за другата чиния останах безмълвна.

# 260
Храните се от една чиния? Това вече ми се струва малко прекалено.не съм чувала досега друга двойка да го прави

От индийските филми научих, че при тях това е трдиция. Направо задължително - съпруг и съпруга се хранят от една чиния( е, да кажем до преди 50 - 60г.). И ако откажат изглежда съмнително - дали наистина са женени?!

# 261
PimKie нашите мъже ще да са астрални близнаци. Аз обожавам да спя до късно и като нямахме деца, уикенда се възползвах (което разбирам как може да е дразнещо за някой ранобуден, ама ако нямаме конкретни планове, не разбирам защо трябва да се пъна да ставам в 7). Също имаше спекулации като как ще си гледам децата някой ден, ами гледам ги - породени, и двете кърмени на поискване и не спали цяла вечер преди година и половина. Оцеляхме всички 😆
Сега покрай карантината като няма ясла, лягат по-късно и съответно стават по-късно, което за мен е идеално. Пак недоволство щото били лоши тия навици. Айде пък как няма насила да стана аз и да будя спящи деца, че да сме ранобудни. Ако той иска да ги буди и занимава, да заповяда, само че и той хърка до мен 😆😆

Абсолютно същото и при нас! Аз винаги съм спяла до късно, защото не мога после денем да заспивам, и сега две години майч-во не съм видяла ставане в 6 или в 7, дори и в 8 е било изключителна рядкост. Детето е по моя режим и често пъти се заяжда с мен на тая тема, понеже го карам да не шуми сутрин докато е вкъщи. После си признава, че когато спорим нарочно ме боде на тая тема, защото знаел, че се връзвам. И вече си го напомням това и не му обръщам внимание, ако я зачепне. Сега също така ми вмъкна как детето щяло пък да свикне на градината с друг режим. /понеже на ясла няма да ходи/. Викам о яяяя, отсега ще мисля за градината, чак след една година е, а и не се знае тогава каква вълна на нов вирус може да ни залее и да затворят всичко. Отсега ще се кахъря за градината.

# 262
  • Fairbanks, Alaska
Това с общата чиния, го има в някои държави. Преди години, на работа имахме хора от Пакистан, на обучение. В тяхната държава се откриваше магазин и ги обучаваха тук. Когато дойдеше време за обяд, отиваха в столовата, сядаха на една маса и поръчаната храна беше в една чиния. И всеки с хапка хляб топеше в чинията.

# 263
Моят мъж днес печели първо място като дразнител номер едно!
Вчера се сдърпахме, след което замина на работа, но тотално с отношението си отрови моя ден.
След една безсънна нощ, тази сутрин му връчих детето, а аз легнах да поспя, мъчат го зъби и през нощта беше ужасно неспокоен.
И като станах, чувам го, говори по телефона и ме обсъжда с колежка, по повод вчера!
Ужасно ми накипя! Долови, че чувам и взе да шепне, после затвори. Разбира се, отрече всичко!
Спукана ни е работата, ако така се жалва на хората...

# 264
Абе гадно си е това. И то не на близък приятел, да кажеш, ами да те злепоставя пред колежка!... Макар, че те мъжете и пред приятели дори не са твърде по споделяния на семейни дрязги..

# 265
Абе, аз бих се замислила колко му е близка тази колежка...

# 266
  • София
Скрит текст:
Моят мъж днес печели първо място като дразнител номер едно!
Вчера се сдърпахме, след което замина на работа, но тотално с отношението си отрови моя ден.
След една безсънна нощ, тази сутрин му връчих детето, а аз легнах да поспя, мъчат го зъби и през нощта беше ужасно неспокоен.
И като станах, чувам го, говори по телефона и ме обсъжда с колежка, по повод вчера!
Ужасно ми накипя! Долови, че чувам и взе да шепне, после затвори. Разбира се, отрече всичко!
Спукана ни е работата, ако така се жалва на хората...

За мен, от опита ми през годините- мъж се жалва от жена си на друга жена само ако иска да я свали–другата, за да няма недоразумение......
Ролята на онеправдания, на неслучилия на разбрана жена, е първото, което им идва на ума, когато решат да предизвикат интереса и да погъделичкат самочувствието на "обекта".
А, отричането би трябвало да ти заостри още повече вниманието.
Ако беше безобидно, нямаше да намалява тон и да затваря, че и да отрича.

# 267
има къде-къде по-приятни неща за правене, за говорене, за изживяване, и то с любимия човек, с този, когото сме нарекли  "нашата половинка", с когото делим едно легло и в добри моменти, и в не толкова, делим и всичко друго

Просто си го представям това, толкова е романтично: легло, ние двамата на път към леглото, и не щеш ли, намирам трохи, защото е ял там... Ще има страсти, ама от по-различен вид Smile

Чак пък толкоз. Значи настроена за секс, възбудена, ама виждаш някаква троха и край. Хората със сметани, шоколади, мед и не-знам-какво си се мажат в чаршафите и нищо им няма, даже и успяват да си изперат чаршафите после. Това преди секс направо не си представям как обследвам леглото за трохи. Моят мъж не яде в леглото, де, ама ако евентуално реши да яде, пък решим да правим секс, сигурно бих разбрала за трохите, ако ме боцне някоя, иначе не.

# 268
Оо това с колежката хич не звучи добре. Трябва да са си доста близки за да сподели такова нещо. Че и по телефона..
В тази тема всеки ден мога да пиша. Дразни ме че нон стоп играе call of duty. И играе с разни семейни мъже на възраст и с деца и още повече се надъхва че тва е нормално. Как е възможно..

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 23:43 от cherrypie20

# 269
Абе, аз бих се замислила колко му е близка тази колежка...
Колежката му е на пенсионна възраст. Колкото пъти ме срещне, все ми говори какъв голям късмет съм била имала с този мъж, спала съм и късмет съм имала.
А днес цял ден ми е тягостно, не очаквах да обсъжда взаимоотношенията ни с когото и да е. Черешката на тортата е, че тя явно го е посъветвала да се разделим, защото с ушите си чух, как моя и каза "не мога, имаме дете".
Не искам да драматизирам, но моя мъж е много особена порода, има лоши качества, но слава богу, хубавите са повече. Обаче е неприемливо да ходи да разправя на тази, а пред мене да замълчи.😒

Общи условия

Активация на акаунт