С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 775
  • 764
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Прахосничеството силна или слаба страна е?

# 511
А парите за маникюр, козметик и други прахосничество ли е?

# 512
Сигурно е наистина е много незряло. Представяте ли си, публично заявих, че живея извън стандартите на перфектните съпруги в bg-mamma, че даже съм имала неблагоразумието да се влюбя в женен мъж. Не е незряло, даже сигурно е подсъдно. На всичкото отгоре не искам да ми се отчита и къде си харчи парите. Joy

Типично и като по учебник е за момиче, израстнало без баща, единствено с майка. Обвързване с женен мъж - понеже в това има нереалност, разстояние, мъжът не е тук, както и бащата е нереален и не тук и това е първата позната "връзка" с мъжкия пол. Също типично да се привлече от доста по-възрастен, по-зрял и също напълно типично в мисленето - криворазбрана независимост /примера на майката, която се е справяла сама/ и "не ме бърка да си остана сама, ако някой ме ограничи и в най-дребното нещо". Нормално е, когато не е виждана майката в роля във връзка. Но в една връзка, семейство, съвсем без съобразяване с другия не става. Казвам това, защото ако се осъзнаят подобни неща, по-лесно можем да ги променим.

# 513
А парите за маникюр, козметик и други прахосничество ли е?
Добре де, как може да сравняваш маникюр и козметик с мотор?

# 514
Wild Wind, пред себе си имам чудесен пример за брак от 60 години (отраснала съм не само с майка си, а и с баба си и дядо си).
Благодаря за поясненията, но и аз съм се интересувала за причините според психологията, просто не считам за необходимо, осъзнавайки ги, да се променям. На мен ми е добре и се приемам, каквато съм.

# 515
  • София

Добре де, как може да сравняваш маникюр и козметик с мотор?
Вярно, не може. Това, по-скоро може да се сравни с горивото и аксесоарите.
С мотора да сравним......тунинга, например. Laughing

# 516
Ние вече го сравнихме със силикона 😂

# 517
Ние вече го сравнихме със силикона 😂
Ами така ми дойде 😁 Някак не мога да сравня мотора с кола маска или мигли, но виж с гърди-да.

# 518
  • Sofia
Не разбирам от мотори, но един качествен модел не би ли следвало да е реципрочен в парично отношение на поне 3 чифта цици? Simple Smile

# 519
  • София
Зависи. Те и циците и моторите се мерят в кубици. Joy

# 520
Аз не разбирам нито от мотори, нито от силикони 😂. За първото да кажат мъжете.

# 521
10 бона за хубави цици ще ти стигнат. Ама за моторите май няма таван.

# 522
  • Варна
На бедна домакиня за какво и са силиконови цици? Наблегнахте на ограничения бюджет.

# 523
На бедна домакиня за какво и са силиконови цици? Наблегнахте на ограничения бюджет.
А на мъжът за какво му е мотор, щом е ограничен бюджета?

# 524
  • Варна
Да изброявам техническите характеристики или възможности?
С мотор могат да обиколят Европа.Красиви, безплатни цици се намират.😁 Сравнението е тъпо.
Би могла да инвестира в имот или обучение в чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт