С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 716
  • 764
  •   1
Отговори
# 525
Да бе, той мотора излезе инвестиция 😂

# 526
  • Sofia
На бедна домакиня за какво и са силиконови цици? Наблегнахте на ограничения бюджет.

И на бираджиите пред блока не им е необходим мотор.

# 527
Ами вместо мотор би могъл да инвестира в имот или обучение в чужбина Stuck Out Tongue Winking Eye
Едно е като се събираш с някого и той/тя вече да харесва мотори, високи скорости и т.н. Друго е изведнъж да изпляска на 40 и да почне да иска мотори. Поне така разбирам казуса. Joy

# 528
Ше изпляска, и още как. Нали знаеш - децата, дето изедин път тръгвали по лош път. Е, и мъжете са тъй. Много знаеш какво им е в главите, нищо, че играят по женска свирка.

# 529
  • Sofia
Много знаеш какво им е в главите, нищо, че играят по женска свирка.

То, на жените още по-малко знаеш какво им е в главата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 530
Е, как. Като му даде червен картон и почва нов живот. Язък за усилията да крепи семейство, дето било най-важното Wink

# 531
  • Варна
Моторът винаги може да се продаде, бракувани цици- не.😅🤣

# 532
За да си купи мотор на 40 един вече е направил всичко гореспоменато. Карането на мотор, карането на ски, риболова и т.н. са хобита. Всеки човек има нужда от хобита.
А за хобитата е нужно оборудване.
Едни моторджийски боти са на цената на едни маратонки за фитнес. Един мотор е колкото една бягаща пътека. Каква е разликата?

# 533
  • Sofia
Един мотор е колкото една бягаща пътека.

newsm78 newsm78 newsm78  Да не би, вместо за мотор, да говориш за тротинетка?

# 534
Един мотор е колкото една бягаща пътека.

newsm78 newsm78 newsm78  Да не би, вместо за мотор, да говориш за тротинетка?
Вероятно под пътека имаш предвид две ролки опасани с винил стържещ в рамката.

# 535
Ше изпляска, и още как. Нали знаеш - децата, дето изедин път тръгвали по лош път. Е, и мъжете са тъй. Много знаеш какво им е в главите, нищо, че играят по женска свирка.
Пълни глупости, честно Joy
Това да не ви е турски сериал Joy

# 536
За да си купи мотор на 40 един вече е направил всичко гореспоменато. Карането на мотор, карането на ски, риболова и т.н. са хобита. Всеки човек има нужда от хобита.

Но както е видно от преобладаващите мнения хобито трябва да е без пари, по възможност да го няма или да е съгласувано изрично от съпругата и може, ама никак не е сигурно 😁.

# 537
Е, разбира се, че има нужда от хобита, ама много ги извъртяхте нещата.
Моят мъж си има хобита и разни негови си мании, никога не са ми пречили и не съм имала против, но въпреки това, се допитва до мен, не защото е настъпан чехльо, а просто уважава и моето мнение. Обратно важи същото. Мисля, че това са нормални отношения или поне на нас ни е добре и се разбираме. Говорим си за всичко свързано със семейството и домакинството ни и никога не съм го карала насила да прави или не прави нещо. Но и той е разумен човек и си има приоритети Hands V

# 538
Тирамису, много добре си го казала 🙂

# 539
  • Швейцария
ММ си купи скъпо колело и дрон. Представям си да ги беше домъкнал без да ме пита...А аз дори не работя почти, т.е. неговите доходи са основните. Ако беше казал аз си изкарвам парите и аз си купувам каквото искам, щеше да ми е бивш ММ.

Общи условия

Активация на акаунт