С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 686
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
Както казва мутафчийски започнаха много да се размиват мненията. Сравниха се мотор с маникюр куче с нокти.. не знам как някой може да мисли че сериозни покупки не трябва да се обсъждат и всеки да си прави каквото му скимне. Направо ми е непонятно как може да наречем жена която не работи паразит..по тази логика на който му перат и готвят какъв е.. недорасляк и дете..

# 556
  • Швейцария
Оценявам го вече 15 години. И го обичам безумно.

# 557
  • Варна
Започвам да оценявам, че съм се омъжила за възпитан мъж, то явно не е нормално. Повече няма да се оплаквам от него никога и никъде:grinning:

Винаги е забавен душевния катарзис. Как ли щеше да стигнеш до него без бг мама...

# 558
  • Варна
Бях си купила прекалено скъпи обувки. Не съм обсъждала с мъжа, той не ги и забеляза. Но реших да му споделя за безумната покупка. Нямаше конско, нито сълзи, в моите очи. Интересува се само, дали са ми удобни.

# 559
Колко да са скъпи тези обувки? Едва ли струват колкото един мотор.

# 560
От няколко дни вече се обсъжда казуса за мотора ,разрешението и чехльовците! Толкова ли няма от какво ново да се оплачете бе ,дами!  Вашите мъже са перфектни тогава!!!!
Аз пък ще се оплача от моя . Снощи игра на компютъра до 5 часа и сега спи ли спи.  Аз пък се чудя с какво да забавлявам малката. Дали да не му я занеса?!!!

# 561
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Както казва мутафчийски започнаха много да се размиват мненията. Сравниха се мотор с маникюр куче с нокти.. не знам как някой може да мисли че сериозни покупки не трябва да се обсъждат и всеки да си прави каквото му скимне. Направо ми е непонятно как може да наречем жена която не работи паразит..по тази логика на който му перат и готвят какъв е.. недорасляк и дете..

Да де, от позицията на работеща, ( да, нямам граждански брак, но пък имам дълга връзка с мъжа ми, и дете отглеждаме заедно), ми е  много интересно, че точно "ергенчетата" съскат и плюят жените, които не работят и са издържани от мъжете им. ( Не визирам  JennyBG конкретно) Grinning
 Имам познати, мъжа работи буквално по  12 часа, жена му гледа децата и върти домакинството. Той я навива да пускат малкото на градина, да си почива, тя иска да си го гледа у дома. И двамата са доволни, той прави парите, къщата е по конец, децата здрави, облечени, обргижени, и т.н.
 Аз съм ок моя мъж да не работи чак толкова, но да обръща внимание на мен и детето, да излизат те двамата, за да мога аз да изпия едно питие с приятелка.
 Важното е двамата да са доволни от отношенията във връзката им.

# 562
Sissy, давай! Едва ли ще спре да играе до сутринта, ама пък ше се замисля.

Аз ще се оплача с нещо много банално - хич не го интересува как се организира тая сватба. Никаква инициатива.

# 563
Повечето мъже не се вълнуват особено от организация на сватби.

# 564
Повечето мъже не се вълнуват особено от организация на сватби.

Знам. Ама пък претенции има.

# 565
Е, това вече е странно. При нас аз съм с претенциите. И така от претенции, все нещо не ми изнася и я отлагам тази сватба вече 5-та година. Даже и дете родих вече 😂
Да отбележа, че претенциите не са за самата сватба, не искам голямо тържество, просто все нещо става и момента не ми се вижда идеален.

# 566
  • София
Значи какво излиза, добре, че са такива теми, както и инакомислещи, та да оцени човек какво има.
Може и да има нещо вярно. Simple Smile От време на време кат прочета нещо, оценявам това, което имам. Simple Smile
БТВ и аз съм купувал колела без да питам. Ама беше изненада. Simple Smile

# 567
Има уведомителен режим за покупките, без обсъждане. Но хората трябва  много добре да се познават, за да липсват въпросителни, и да е ясна необбходимостта от индивидуалната покупка.
Според мен партньор се допитва, когато не е наясно с необходимостта от определена вещ, а не за да му позволи жената / мъжа/.
Егати и живота, ако трябва да питам дали да си купя обувки , или чанта. Ако няма какво да "ручаме", няма да купувам и толкоз.
Отношенията са доста прости в едно семейство, но това е процес на напасване. В по-дългите връзки такива несъответсвия изобщо не стоят.
Ще видите, момичета. Стига да е правилният човек, всичко е лесно.

Сиси , на твое място вече дечко да е в прегръдките на таткото. Какво го мислиш толкова.Blush

# 568
ММ си купи скъпо колело и дрон. Представям си да ги беше домъкнал без да ме пита...А аз дори не работя почти, т.е. неговите доходи са основните. Ако беше казал аз си изкарвам парите и аз си купувам каквото искам, щеше да ми е бивш ММ.

Не, че нещо, но хем си "по-заможна" от него, хем неговите доходи са основни в къщата ви.

# 569
  • Sofia
Егати и живота, ако трябва да питам дали да си купя обувки , или чанта.

100 пъти повторихме, че става въпрос за наистина скъпи и нетипични покупки – такива, които правиш 1-2 пъти годишно или дори веднъж на няколко години (в зависимост от конкретната вещ), а не ежемесечните разходи за храна, дрехи, козметика, стоки за дома, грижа за домашните любимци и други глезотии, които, така или иначе, си вървят. За тях не е необходимо абсолютно никакво обсъждане или консолидиране на мненията.
Не разбирам защо продължава да се повтаря едно и също, нямащо общо с темата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт