Мартенчета 2020

• 23 738
  • 786
  •   1
Отговори
# 105
Шествалентна е нали?

# 106
Лелеее, изписали сте доста. Моята бебка повръща само, ако е преяла. И при мен много се разсейва като я кърмя. Напоследък започна да спи вечерта примерно от 23-05, но през денят само дреме един два пъти по 30мин. С тази пауза дано не оставя гладна 😃 ама като я гледам как вече сме на 62 р-р.
И на мен ми е интересно за ваксините. Първите при нас са на 11май. Ще бъдат 2, по 1 във всяко краче. В понеделник ще ходим за първият прием ротарикс, за да не ги слагаме с другите две.

# 107
  • На края на вселената!
При нас само едната в едно краче, не запомних коя е. От ротарикса има разстройство

# 108
Здравейте всички нови и стари мами Simple Smile нямам мн време да пиша и чета нахвърлях отгоре отгоре писаното от вас.На 28 април направихме 2 месеца и бихме 3 Ваксини.2 в крачетата и една през устата сега е малко кривичка няколко дни и малко апетита и се губи. За повръщането аз процедирам така,като се нахрани веднага гледам да я вдигна и оригваме,след това я нося малко и я слагам на повивалника на една страна да полежи и след като се размърда с крачета и пъни я вдигам пак и оригва ако не стане пак я вдигам и после същата процедура

# 109
Ние днес станахме на 2 месеца за сега педиатърката му сложи ротарикс на 21.04 на 21.05 ще му сложи някаква друга. Напоследък взе да ака много рядко ето примерно утре сутрин ще станат два дни Sad и започва да повръща мисля си че е от това че не ходи толкова често. От около десетина дни е само на АМ. Момичета на вас дойде ли ви  цикъла? Аз бях със спешно секцио и сякаш имам понякога болки и си мисля да отида при доктора, понеже мисля че не е нормлано..

# 110
Ние днес станахме на 2 месеца за сега педиатърката му сложи ротарикс на 21.04 на 21.05 ще му сложи някаква друга. Напоследък взе да ака много рядко ето примерно утре сутрин ще станат два дни Sad и започва да повръща мисля си че е от това че не ходи толкова често. От около десетина дни е само на АМ. Момичета на вас дойде ли ви  цикъла? Аз бях със спешно секцио и сякаш имам понякога болки и си мисля да отида при доктора, понеже мисля че не е нормлано..

Аз от 22.04 съм в предполагаем цикъл :/ Бяха приключили лохиите и изведнъж текна кръв та до ден днешен. Понеделника ще се обадя на доктора, защото започвам да се притеснявам вече.

# 111
  • Пловдив
На мен ми дойде и ми свърши вече. Лохиите ми бяха приключили и горе долу 2 седмици след това ми дойде. Беше си стандартен цикъл, като преди - 7 дни. Единствената разлика е че ужасните болки ги нямаше 🙃

# 112
На мен ми дойде преди около 2 седмици и си ми беше 6 дена както преди да забременея, а съм чувала, че се променя цикъла след раждането.
Според вас от кога може да се използва бебешки омекотител. Бебчо е почти на 2 месеца и се чудя кога ще е добре за него.

# 113
  • Варна
Здравейте мами, имаме ги същите проблеми с пръцкането и трудното изхождане и коликите. За коликите помага колийф, а за изхождането Лактулоза, но ако я предозирам отива в другата крайност и оня ден просто си мислех, че не мога да сменя още един наакан памперс. И ние отиваме на размер 62, от този АМ така става. Ваксини няма да слагам, откакто гледах истината за ваксините, американски серии с доста истини и отваряне на очи, реших, че са опасни и няма да слагам химии с неизвестен състав и нисък контрол на безопасност, за които педиатрите почти нищо не знаят, и със съмнителна полза. Патила съм си веднъж и няма да играя на руска рулетка. Ще продължавам да се образовам и да взема информирано решение, не казвам че няма да си променя мнението, но за сега е такова.

# 114
  • София
Според вас от кога може да се използва бебешки омекотител. Бебчо е почти на 2 месеца и се чудя кога ще е добре за него.
Омекотител не е добре въобще. Защото не се изплаква и е потенциален алергени. Освен това, ако дрехите не са добре изплакнати, той запечатва останалия прах.
Няма такова понятие "бебешки омекотител", това е маркетингов трик. Ароматът наподобява миризма на бебе и хоп, "бебешки".
Аз лично ползвам само за трикотаж и дрехи, които се наелектризират (включително и за нашите) омекотител Ултрасензитив на Денкмит (от dm). Той е без аромат. Но въпреки това никога за дрехи, които се носят на голо.

# 115
Въпрос към майките с момчета. Забелвате ли им пишлетата ?

# 116

# 117
Започнахме след като стана на 1 м при всяко къпане. Мъжът ми настояваше, аз не бях много убедена, защото знам, че е най-добре първия път да го направи лекар. Не съм сигурна че сме постигнали правилния резултат, но тази седмица вече трябва да го види лекар и да каже дали всичко е наред.

# 118

Всяка вечер по време на баня.

# 119
а как по точно го правите?
аз съм чувала, че се забелват като станат по-големи бебетата
какъв лекар трябва да го направи?

Общи условия

Активация на акаунт