нямам мн време да пиша и чета нахвърлях отгоре отгоре писаното от вас.На 28 април направихме 2 месеца и бихме 3 Ваксини.2 в крачетата и една през устата сега е малко кривичка няколко дни и малко апетита и се губи. За повръщането аз процедирам така,като се нахрани веднага гледам да я вдигна и оригваме,след това я нося малко и я слагам на повивалника на една страна да полежи и след като се размърда с крачета и пъни я вдигам пак и оригва ако не стане пак я вдигам и после същата процедура
и започва да повръща мисля си че е от това че не ходи толкова често. От около десетина дни е само на АМ. Момичета на вас дойде ли ви цикъла? Аз бях със спешно секцио и сякаш имам понякога болки и си мисля да отида при доктора, понеже мисля че не е нормлано..
и започва да повръща мисля си че е от това че не ходи толкова често. От около десетина дни е само на АМ. Момичета на вас дойде ли ви цикъла? Аз бях със спешно секцио и сякаш имам понякога болки и си мисля да отида при доктора, понеже мисля че не е нормлано..Препоръчани теми