Мартенчета 2020

• 24 360
  • 786
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Моят корем също не се е прибрал, макар че с килата съм под тези, с които забременях. Носих колан до 40-я ден, но в жегите много спарва и го махнах. Линеа негра и тя ми стои още.
За памперсите отдавна сме на 3-ка, но ние си вървим по-едрички, вече сме 7 кг.

# 256
И моето бебче е отдавна на 3 ката той е около 6 кг.Вие от кои памперси сте най доволни? Моя корем има още малко да се прибира. Килограмите не мърдам от как съм се прибрала от родилното направо не знам какво да правя имам да свалям още около 10 тина. Аз бях спешно секцио и не смеех много много да се натоварвам. Чудя се от кога може да се правят някакви упражнения.. Мисля да отида и на преглед при АГ да види дали всичко е ок.

# 257
момичета, вие с какви играчки занимавате бебоците?
ние имаме 2 дрънкалки, които са му интересни засега, вече се опитва и да ги хваща, но искам да купя и нещо друго, което ще му е интересно

# 258
1.Корема още не се е приблал.Има какво да се желае(секцио съм).С повече движение ще станат нещата.
2.Колан носих няколко пъти,обаче е супер неудобен,особено като нося малкия.
3.Памперсите са на Puffis,лилавите пакети-пробвах няколко вида,те са най-добре за Кристиян.На 3-ка е от около 2 седмици.Не знам колко тежи в момента(другата седмица най-вероятно е на конслутация),но предвид факта,че в началото на месеца беше почти 5300,а сега съм сигурна,че е минал 6 кг,2-ката си му е малка отвсякъде.😊

# 259
Преди седмица Боян тежеше 5,100кг и е с размер 2 Pampers Premium Protection, които уж са от 4 до 8кг, но все по-често се случва да пропуснат особено като е акал. Ще изразходя наличното количество и ще минем на 3-ка. Simple Smile elle вашето бебче колко е голямо? Нашия все още не проявява интерес към играчки.

# 260
Ползвам от две седмици активна гимнастика, като вързах играчките на ниско. Много се забавлява поне за половин час, понякога повече. Корема ми е без никакви щети, ползвах козметика по време на бременноста. Килограми не съм качвала, сега не остава и време да се храня

# 261
на 9ти юни Валери става на 3 месеца

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 09:43 от elle.n

# 262
Моят юнак на е на 4ти.Значи почти 3месечен харесва шумулкащите за мачкане, като му ги сложа в ръчичката си ги държи, те са дребни..големи плюшки в хубави ярки цветове много ги гледа и протяга да пипа, такива дето му окичвам да висят над него в люлката или кошарата, дрънкащи са много интересни,а в количката съм сложила пееща и тя е само за разходките
Редактирам - щях да сложа линк, но е спам.Пиша в Гугъл гимнастика от 1 до 6 месеца - има хубави упражнения в бейбислинг

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 20:27 от Lolipopy™️

# 263
Нашия бебок е на 2.5 м. Забавлява се на активната гимнастика, мята ръчички и крака, но на определена играчка още не се радва. На въртележката над кошарата също се кефи много 😀
Момичета, а вие каква гимнастика правите на бебчетата?

# 264
Момичета, вашите бебешоции започнаха ли да се смеят ама осъзнатооо! Не говоря за онази тънка и неосъзната усмивка която я пускат я не.. Говоря за онзи смях с гласс който ти пълни душичкатаа и издаването на звуци. Забелязах че моя хубостник започна да си вади няккак езика навънка, гледам го още малко ще ми проговори 😂иначе много се заглежа вече. На 2 месеца и няколко дни е🤗

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 09:16 от SK Sk 628708

# 265
Моят се разхълцва от хилеж, като со размятам насам натам се радва много Joy
Лягам със сгънати крака и той отгоре, хващам му ръцете,раменете и правя упражнения с неговата тежест, а той кееф смях гааа геее GrinningHeart Eyes

# 266
Еха, колко сте писали ❤️ отне ми половин час да наваксам 💜
Имам въпрос..
Вие все още ли давате капки вит Д на бебоците?
И друго..
Няколко дни Преди ваксинация карат ли ви да приемате витамин Ц и калциев глюконат с цел подготовка и засилване на организма?
На нас ни го предписаха, обаче съм доста озадачена за тоя калции. Чета доста противоречиви мнения

# 267
Лягам със сгънати крака и той отгоре, хващам му ръцете,раменете и правя упражнения с неговата тежест, а той кееф смях гааа геее GrinningHeart Eyes

A на колко месеца е🙄

# 268

A на колко месеца е🙄

На 4.06 навършва 3.Ама те бебоците за дни се променят!

# 269
Привет на всички!!Нова съм в групата.Имам момченце на месец и половина почти.Искам да попитам вашите бебенца забелязали ли сте да правят следното:1-2 минути след като привидно заспат или се унасят да правят нещо като тик или спазъм и да се свият(главата към краката и краката към главата рязко и да проплаче много за секунда)веднъж само,след което да продължат да си спят или да се унасят?Предимно се случва,когато заспи в мен и го прави рядко,но не знам дали е нормално.(Мисля,че ако бяха колики,нямаше да се проявява и то единично като заспива)Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт