Мартенчета 2020

• 24 443
  • 786
  •   1
Отговори
# 480
Селска даскалица Joy Joy Joy
Вие използвате ли раница за бебеносене?
Ние си взехме раница на Ергобейби, но все още не сме я използвали. Пробвахме го 2 пъти вкъщи, но нещо не му допада.. Струва ми се, че ние не успяваме да я наместим както трябва :/

# 481
  • Русе
Ние имаме раница, но само вкъщи съм я слагала за 10 мин. Струва ми се, че й е рано за нея. На доста места четох, че раниците се препоръчват след 4.5 месеца (бебка е на 3 месеца и 20 дни).

Ние имаме и слинг, не много използван досега. Другата седмица ще ходим на планина и ще вземем и двете. Дано поне в едно от тях да стои, та да направим някоя по-дълга разходка.

# 482
Нося с Исара, подходяща е ако детето си държи главата добре.Регулира се при крачетата ширината и на височина /както повечето раници/.Вчера забравих да сложа допълнителните подложки на презрамките и цялата я осмука от ляво и от дясно Grin
Нося с нея големия също, него на гръб обаче,за да бутам количката.Малкия го мятам вътре като мрънка много вън, а батко няма нищо против да се повози

# 483
И аз не успявам да я накарам да седи в слинга. Някам си имам усещане, че се чувства притисната, закратко се залъгва, докато усети къде е и после като разбере, че не може да шава много започва да мънка. А така ми се иска да свикне, свръх удобно ще ми е...

# 484
Имам раница още от каката. Слагана е в нея веднъж от баща ѝ. Някакси се опитвам да си представя как бих се чувствала на 30 градуса да ме натикат в памперс, раница/слинг... и да ме опрат изцяло в потната ми, сгорещена майка. Или да си лежа в количката...
Но пък днес водих малкия на ортопед и каката беше с нас. Та, жега, маска, 8 кг бебе на ръце и 4 годишна кака, която не се спира на едно място. Ад! Не съм се мерила, но определено съм хвърлила някое кило от пот.
Момичета, как сте с килограмите? Върнахте ли си ги вече? Телата ви промениха ли се? ЯДЕ ЛИ ВИ СЕ СЛАДКО И КАК СЕ БОРИТЕ С ТОВА?

# 485
аз кг си ги върнах почти след раждането (както съм казвала имах само бебе, води, плацента и матка за качени кг), началото на май бях на преглед при ендокринолог и ме претегли, бях си 47 кг ...
миналата седмица на морето ми казаха, че изобщо не ми личи, че към била бременна. Но има какво да се желае, като седна и леко кожата на корема се сбръчка, отпусната е още ... и около пъпчето е отпуснато, но са минали почти 4 месеца и мисля, че е добре положението, като се има предвид, че не съм правила никакви упражнения
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 13:21 от elle.n

# 486
Ellen, в чудесна форма си!
Аз съм като бременна в 4 месец. Противно на твърденията, че от кърмене се отслабва, аз не мърдам от кг, на които бях като ни изписаха от родилното.
Имам изострен апетит и много ми се хапват въглехидрати.
Раница за бебеносене нямаме. Изглежда удобно, но не ми се струва подходяща за жегите.

# 487
Ellen е от тези дето ние нормалните жени много ги мразим (шегувам се, разбира се). Simple Smile
Аз свалих 20 кг за тези три месеца, при положение, че не спирам да ям шоколади и сладоледи всеки ден, че понякога и по два, три. Обаче, ако не ги ядях, предполагам щеше да е по-добре положението. Имам да свалям още 7-8 кг, които си провлачвам от периода след каката и преди малкия. Там ми се трупнаха покрай лекарства, инжекции, процедури ... ядене и т.н. Но съм и една такава отпусната - коремища и дупище. Но аз и с двете бремнности бях така - качвам здраво и после свалям. Обаче взех да забивам на тези кг и според мен вече въглехидратите от сладкото започват да пречат. Вече се усещам как едва свалям по някои грам.

# 488
Ние си взехме раница на Ергобейби, но все още не сме я използвали. Пробвахме го 2 пъти вкъщи, но нещо не му допада.. Струва ми се, че ние не успяваме да я наместим както трябва :/
Аз съм от априлските мами,но ви следя с интерес, доста сте активни! И ние си взехме Ergobaby,беба е точно на 3 м, 5.4 кг, но и аз не съм излизала навън с нея,макар че я дават за деца от 3,5 кг (новородено) до 20 кг. Тази,която взехме е една идея по-добра за жегите, от мрежеста материя е (модела е omni 360 air) и има 4 позиции на носене, включително и бебчо да е обърнат с лице напред.

# 489
О, момичета, изобщо не съм от тези. На мен всичко ми се лепи, не знам как по време на бременността не станах слон, въпреки че си ядях както преди да забременея и като количество и като неща, които ям, не съм имала странни желания за храни.
Корем и преди не поддържах, винаги е бил стегнат, проблем са ми крачетата (големи мускули по рождение, наследени от баща ми)
На нас ни дадоха кенгуру, но мисля че в тази жега ще тормозим бебето с него, то в количката понякога се поти, а е в летния кош, а какво остава залепено за мен .... а и така на разходка не знам дали искам да го извеждам, че тежи доста вече и миналата седмица ми се наложи 1 ден да го разхождам на ръце на морето (имахме проблем с количката) и после ме боля мястото на секциото, на моменти имах чувството, че ще се разкъса отвътре и се бях подула в долната част на корема ...

# 490
На нас ни дадоха Becko baby carrier Butterfly 2 . Гледах доста клипчета, докато успея да наглася хилядите каишкии и закопчалки. Удобна е, честно казано. Вкъщи пробвах 2 пъти, и двата пъти орева света. На третия я бях гушнала и я придържах, подръсвах, говорех, разходих я повече и взе, че й хареса. Носила съм я в планината за 40-ина минути, че й се спеше, а иначе сутрин по хладното до магазин ала-бала си е окей. Но в тези жеги категорично няма да е комфортно нито на носещия, нито на носения Grinning

Относно килограмите - за сега съм 5 отгоре, ама какво точно и къде не знам - влизам си дрехите от преди, дори официалните панталони. Сякаш имам един тънък подкожен слой, но нямам време за достатъчно кардио, така най-лесно изчезва при мен. Важното е да се чувстваме добре, пък стягането - лека полека ще си стане. Не мисля, че ще си изнасилвам тялото отново, че да съм една идея по-секси. Харесвам си се дори повече от преди и това не е оправдание да мързелувам, напротив, всеки ден си правя упражнения с ластици и гири вкъщи, тонизирам се, зареждам се. Повече активности - по нататък. За сега ми стига гледането на бебе и върешееенето из вкъщи, университета и късата работа, която успявам да свърша, уви, не много редовно. Мечтая си някоя баба да дойде на помощ, ама няма как сега. Отплеснах се. Хубав ден на всички!

# 491
Моят бебок много обича да спи в слинга - откарвал е 2-3 часа, което не ни се е случвало като си легне в кошарата през деня. Дори отначало да мрънка, като го поклатушкам 1-2, минути се унася. И ергобейби взехме, но още не сме го пробвали.

Аз се пръскам да ям шоколад.. взех си и една кутия фурми уж вместо сладко ама не мога да се залъжа 😀 иначе бавно бавно, останаха ми 2кг да сваля. Качих 17 общо. Първия месец свалих 10 и после постепенно сами започнаха да падат.

# 492
MayaBo и ние сме с Ergobaby Omni 360. Носим го и двамата с баща му от повече от 2м и съм супер доволна. Освен всичко и така приспивно му действа 😉 Гледай презрамките да са ти така нагласени, че гръбчето на детето да е с формата на С, да не е плътно прилепено към тебе. Аз мисля вече да го пробвам и с лице напред

# 493
  • Русе
Аз имам още 3-4кг за сваляне и кърменето определено ми помага, нооо не мога да започна някакъв режим и си стоя все на тях. Дала съм си още малко време и ще пробвам да ги махна, че да не си останат завинаги 😥

# 494
И нашата е ОМНИ 360, но тея всичките каиши и колани ме объркват Scream
Bobolinn забелязах, че като го понося в раницата и после краченцата му са зачервени, а уж съм го наместила правилно (според упътването).
Dreamer_19 Имаме си фенове значи BlushHands V
Искаме да я използваме за нощни разходки, а и когато имам работа вкъщи ще ми е по-лесно. Вярно, че ще се чувствам като мама кенгуру  Grinning

Аз не съм се теглила скоро, защото последно като се качих на кантара ревах.. Виждам, че съм започнала да свалям тук там, но все още не мога да се натикам в старите ми дрехи. И определено много ми се ядат сладки неща, но гледам да се въздържам. Корема ми е като в 5м. Прибира се лека по лека.

Общи условия

Активация на акаунт