👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 3

• 32 903
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Съгласна съм на 100% с последното мнение, плюс , че е на 28 години ... абсурдно е .

# 616
  • Пловдив
Варта беше закръглена, но за мен беше приятно закръглена

# 617
Вартичка беше сладка като бухтичка. Simple Smile Галя оставя у мен усещане за нечистоплътност.

# 618
  • Lost in a fairytale ...
О, моля ви. Симпатичността на Галя е абсолютно натегаческа - пред Ангелов ококорва едни кравешки очи, а иначе е доста злоба. За мен е изключително неприятна, нечистоплътна, да не казвам друго. За мен е неприемливо човек на 28 (аз мислех, че е поне на 35-6) години да изглежда по този начин  и то пред камери. Остави това, ами и се подиграваше на момичетата, които се привеждаха в приличен вид. Мога да повярвам, че е учителка - познавам достатъчно подобни по служебни причини, но поведението и в играта показва много за нея, особено тона и изказа и, когато води кухнята - абсолютно даскалски маниер (умишлено използвам тази дума). Това "яяяясна ли съъъъъм" и обърнете внимание в промото как извиква "марш", явно на Недялка - еми аз не бих си оставила детето при такъв човек.
За мен е злобна, завистлива, олелчена жена. Като и видя пръстите като наденици и като цяло главата в профил или под ъгъл съм на ей толкова да сменя канала.
П.П. Много злостен пост ми се получи, но това е, което мисля. Недялка също не е стока, за протокола, но за нея друг път Joy

# 619
Ох според вас, Реджи скубе ли си веждите?  Много странно изглеждат:joy:

Всеки арабски и турски коафьор оформя брада и вежди с конец. Та и на Реджеп си личи, че са му пипнати от такъв майстор.

Ще има ли днес епизод според вас?

По договор имат 3 епизода седмично, така че нямаше как да не го излъчат. БТВ орязаха ББ още в 20.25, но телевизиите на властта Нова/БНТ/Европа/К3  излъчиха всяка дума на вожда си чак до финала на мисирските въпроси, в 21.50

Реджи: "Това не е Елс китчън, това е казарма". Сигурно и в италианския, както и в испанския, "Н" не се чете.

Да, в италианския, испанския, португалския, френския - h се изпуска.  Като е бил над 20 години в Италия е абсолютно разбираемо. Още повече имена в италианската музика като "I Pooh",  Mahmood (дето спечели Санремо).. си ги казват И Пу, Мамуд и т.н.

На Галя мястото й не е там, но не е и в училище. Един добър готвач трябва да пази пълно самообладание, да не се поддава на емоции, поне не и докато работи. След поръчката, след като кухнята е изчистена - са може да си позволи да се ядосва.

Не само... А и не е ОК да влагаш толкова емоция в храната. Аз не ям храна приготвена от ядосан готвач, защото е пропита с негативна енергия. Понякога колеги са ме имали за странен, но съм отказвал в последния момент храна в барчето, където се храним на обед... от бясна готвачка. От кого е ядосана не ме вълнува, не желая всичко това да отива в храната, която после ще поглъщам

Пускат го от вторник. До миналата седмица започваше само с Ангелов, "вдигащ" чиниите. Учудих се във вторник: кога тепърва пускат нова шапка с музиката от предишните два сезона!

Сега имат по-малко материал и запълват с "начални надписи" и доста по-дълго припомняне в "досега в Хелс Китчън". Така сглобяват един 46-47 минутен епизод. А и откакто е започнала чумата, Нова имат много кратки рекламни блокове и може да изискват по-дълги епизоди и затова сега да са сложени допълнително тези "начални надписи".  Друг е въпросът защо предаването започва с няколко минути по-рано. Това го правят и с "На кафе", и с  новините, и с вечерните риалити програми, сакън някой да не превключи на БТВ

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 16:07 от diziler

# 620
И на мен пълнотата ѝ ми е последния проблем, тя просто има елементарно и простеещо поведение....дори и гримът не е причина, макар, че малко би я освежил....тези кила обаче водят до големи комплекси, неадекватно поведение, сръдливост и липса на всякакво желание за поддържане на външния вид!
Варта е пример как може и една закръглена жена да е страшно сладка, тя беше ведра, поддържана и много завладяваща, беше ми любимка!

# 621
Варта беше супер! А след предния сезон Петко се е оженил. Но не за нея... И той е един образ Grinning  Първо беше "Бухтичке моя, пандишпанче мое", след шоуто ... "не те познавам"

Аз пък не мога да разбера защо коментирате само Галя, след като в 50 % от случаите тя не беше виновна?

Ясно се видя как Галя напълно съзнателно къса омлетите, два пъти камерата я даде в близък план как действа невнимателно с омлетите и напълно умишлено ги разваля

После нека ми разправят, че външният вид няма значение, важна била душата...

Да, "душата" е важна. Затова в предния сезон всички точеха лиги по Никола, а сега по Насето.

В случая това е кулинарно предаване и важна трябва да е не визията, не душата, а кулинарните умения на първо място  (отборната игра до някое време), и въпреки парите... някакво спортментство, все пак.  Иначе, ако се дъниш с манджите всяка вечер, мерси от това, че си Мис или Мистър Свят

P.S. В анкетата гласувах за Реджеп, защото според мен е най-добър, най-бърз и си знае мястото. Самочувствието поне го е изградил въз основа на нещо,  което може (не на въздуx)

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 16:07 от diziler

# 622
А, вярно! Варта я бях забравила.
Ми не мога дори да я сравня с Галя.

Едно видео от гостуване при Гала. Тя носи настроение и чар.

https://youtu.be/A2WB1KOlMIY
Докато от Галя струи неудовлетвореност и... другото сте го казали.

# 623
  • София
В такива формати лошото завладява хората. Размахваш им подноса нещо, което желаят, лекичко насъскваш и се започва. Рядко има някой, който е готов да направи нещо добро, дори с риск да изгуби. Поне досега не са ни показвали такова нещо, може и да се е случвало. Не знам защо го правят, все пак ги гледат много хора, не е много добър атестат след всички гадни номерца. Реджеп и Атанас се възползваха от предимството да има готови кюфтета от отменената поръчка, ама и Атанас не каза "чакай, няма да го правиш така". Всички ги представят като шушумиги.
За храната от ядосан готвач - няма как да знаеш какво правят в кухнята, дори е доста напрегнато в професионалните кухни - я ругае шефа, я жената, я кюфтето, я времето.

# 624
Ами пак не мога да се съглася. Факт, Галя не се гласи, но не е мръсна. Това, че не си слага грим не я прави мръсна и гнусна.Това, че във вчерашния епизод е била с дреха, която не е модерна и скъпа, не я прави мръсна и гнусна.

# 625
И на мен не ми е гнусна и мръсна, но дрехитееееее, цялостното и излъчване..то не бива....една жена с вкус и финес и с дреха за пет лева ще изпъкне и ще изглежда спретната и шик...Галя оставя впечатление на нещо рамъкнато!

# 626
И на мен ми изглежда много нечистоплътна Галя. Представям си я в ежедневието с някакви тениски  на "Металика" и с бира в ръка, като видях колко "официално" се бе спретнала за романтичната вечеря.Нямаше такъв поглед и физиономия, добре, че Цецо го обърна на майтап. Прекалено ми е груба в изказа си и простее. Вика като хамалин, не мога да си я представя като детска учителка. За годините не мога да повярвам, че е на 28.

# 627
И на мен ми изглежда много нечистоплътна Галя. Представям си я в ежедневието с някакви тениски  на "Металика" и с бира в ръка, като видях колко "официално" се бе спретнала за романтичната вечеря.Нямаше такъв поглед и физиономия, добре, че Цецо го обърна на майтап. Прекалено ми е груба в изказа си и простее. Вика като хамалин, не мога да си я представя като детска учителка. За годините не мога да повярвам, че е на 28.

SatisfiedSmileSmiley
Фен на Металика? Само бакенбардите ѝ са като на Джеймс!

# 628
... като видях колко "официално" се бе спретнала за романтичната вечеря.Нямаше такъв поглед и физиономия, добре, че Цецо го обърна на майтап.
Е, на нея цялото настроение и се скапа, като Ангелов и каза да отиде и да се облече, мислеше си, че си заминава още на момента. Мислиш ли, че в такъв момент и е било точно да се издокара? Ти в моментите, които са критични за теб какво правиш? Заставаш пред огледалото, 15 минути грим, 15 минути прическа, 15 минути аутфит, за да може да не си грозна, докато ревеш ли?
То не че не ми се случвало на погребение да видя "почернените" като излезли от салон за красота, ама все пак..

# 629
  • Пловдив
И Реджеп беше в такава ситуация, даже и багажа трябваше да си стегне, ама пак изглеждаше в пъти по-добре в сравнение с Галя снощи.

Общи условия

Активация на акаунт