Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои домашни средства за лечение на хрема, когато носът е запушен?
Как мога да се запиша за курс за бременни, спонсориран от списание „9 месеца“?
Какво представлява хомеопатичното лекарство "Corisalia" и за какво се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои домашни средства за лечение на хрема, когато носът е запушен?
-
Как мога да се запиша за курс за бременни, спонсориран от списание „9 месеца“?
-
Какво представлява хомеопатичното лекарство "Corisalia" и за какво се използва?
-
Какви са разходите за раждане в различни болници и какви са опциите за избор на лекар?
-
Какви са опциите за фетална морфология и ехокардиография в частни клиники?
аз имам утре 4ас най накрая да ме видят
Кой ли доктор пък ти го е измислил това?
Лекарката каза че наддавам само на бебе и че таза ми бил много тесен та секцио ще бъде.
Ако не съм доволна от нея,ще отида и при Димитрова,имам час при нея за 25 август
Иначе и моя бебчо е много щур,не се спира,даже и през нощта
премята се като луд,даже понякога,чак ме заболява
Suveta koito moga da dam e da se svurje6 s nqkoq aku6erka, za6toto ako rajdaneto e normalno, tq e vajnata, a ne doktora. Razlikata mejdu men i teb e, 4e moita vuina e aku6erka i pone za tova sum spokoina. Ugovorki oba4e ne mislq da pravq! 

Да ви кажа това ми е третия такъв инцидент и никак не съм спокойна, тайничко плача защото вече не ми издържат нервите, но пък бебенцето ми е толкова игриво, ритка по цял ден и ми дава кураж. Знам че не бива да съм тъжна, но трперя още от началото на тази бременост и така и не можах да се отпусна...

Взех си физиологичен разтвор (той си е солена водичка) и си правя промивки, много облекчава, ама временно, после пак се запушва
Беше много внимателна,пита ме как ми протича бременноста,имам ли проблеми,а аз и казах че идвам за фетална,искам и 3Д и запис на CD.Настаниха го мъжа ми пред монитора пред мен да гледа и той