КАУФЛАНД - тема 42

• 54 762
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Не знам в другите филиали как е, но в Русе-Дружба, доста често като отида между 10:30 - 12:00 няма ягоди/боровинки. И всеки път като попитам ми се отговаря едно троснато и забързано, че повече за днес няма да зареждат? Как очакват хората, които са на работа примерно до късно да минат и да напазаруват нужните неща за тях. Не всеки има възможност да ходи рано сутрин.

# 301
  • In transit
В някои от магазините във Варна да се забелязали от тези кашпи останали?

# 302
Скрит текст:
За спортните неща от днес - бях от първата вълна, влязла в магаазина при отварянето. Разочаровах се, защото въобще нямаше от дългите клинове от каталога. Имаше само в чисто черно и едно цикламено, розово и черно напръскано, което помня, че е от предишни пускания. Сдобих се с топа на цветя и листа в ХС и 3/4 клин, само че ХС ми беше малко, С ми е точно.
Направи ми впечатление, че има много малко бройки малки размери, има повече големи.[/b][/color]
Скрит текст:
Положението е извънредно..

# 303
  • Стара Загора
Как очакват хората, които са на работа примерно до късно да минат и да напазаруват нужните неща за тях. Не всеки има възможност да ходи рано сутрин.
Аз вече не очаквам след работа да открия заплануваните плодове и зеленчуци. От както има ИП, като посетя Кауфланд след 17:30 часа, тези щандовете  са почти празни. Днес например в 10:45 на едното място, на което имаше тарелки ягоди, бяха останали само две. При отварянето на магазина имаше много щайги с ябълки и хората ги бяха наобиколили, като отидох по-късно щайгите значително бяха намалели. Голямо разграбване пада.

# 304
  • In transit
Как очакват хората, които са на работа примерно до късно да минат и да напазаруват нужните неща за тях. Не всеки има възможност да ходи рано сутрин.
Аз вече не очаквам след работа да открия заплануваните плодове и зеленчуци. От както има ИП, като посетя Кауфланд след 17:30 часа, тези щандовете  са почти празни. Днес например в 10:45 на едното място, на което имаше тарелки ягоди, бяха останали само две. При отварянето на магазина имаше много щайги с ябълки и хората ги бяха наобиколили, като отидох по-късно щайгите значително бяха намалели. Голямо разграбване пада.
Явно заради ИП зареждат доста малко зеленчуци на ден. Аз ходя около обяд 12-13 часа и на зеленчуците е доста обрано, това ми направи впечатление последните три седмици. Така както примерно изглеждаха същите рафтове към 20 часа вечер преди.

# 305
  • Стара Загора
Аз го отдавам  на факта, че някои хора не ходят на работа в момента и имат възможност да отидат да напазаруват в магазина през деня.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 15:05 от ❇Sisi_91❇

# 306
Напротив, зарежда се повече, ама хората купуват много.

# 307
  • София
И аз днес около 11.30ч пазарувах в филиал Възраждане/Варна/ и минах покрай рафта, на който трябваше да има ягоди, ами бяха свършили Confused, купих си от кварталният магазин Blush

# 308
  • София
А аз си мислех, че само аз не улучвам - когато и да се отиде няма от плодовете/зеленчуците на промоция или са почти развалени. Последният път ММ взе едвам едвам 3 глави лук, които след 2 дена бяха мухлясали.

# 309
  • оттам, откъдето започва България
Аз пък исках правоъгълна формичка за кекс, ама няма - свършили. Worried

# 310
Благодаря за споделеното за столовете!
Взех от рибарските - към 15:00ч. Русе - Липник имаше останали един кашон сини и отворен със зелени. Голям интерес явно. Дори мостра нямаше. Ще ги тестваме как са. Другите така и не ги видях Simple Smile
Имаше адски много хора , поне не се чакаше на опашка.
На плодовете и зеленчуците беше погром най-общо казано.

# 311
Аз ходих днес за зелен лук. Даже етикет нямаше. Перце не беше останало, ако изобщо е имало. Та... Отидох за зелен хайвер Grinning
Да похваля печени чушки в буркан на марката "Канарче" - много ни харесаха и за разлика от повечето други нито имат чесън, нито са кисели като туршия. Идеални за паниране.

# 312
И аз от отбора на зеления хайвер Stuck Out Tongue Winking Eye Само ранното зеле ми  хвана окото, но вкъщи има 2 зелчици и не ми се носеше. Морковите бяха така Dizzy Face  :

Искам да попитам дали някой изобщо е видял съдовете за водна баня от 2,99 лв? За Н-ти пореден път не успявам да се добера до тях, дори етикет няма. Е, как пък веднъж поне етикет не видях?! Дали изобщо са ги заредили???

# 313
Вчера сутринта рано ги изкупиха, и аз не можах да се добера.

# 314
  • Варна
Аз тази седмица реших да си спестя "зеления хайвер", почти нищо не харесах от новата брошура, а каквото харесам обикновено вече отдавна е свършило...

В някои от магазините във Варна да се забелязали от тези кашпи останали?
....
Скрит текст:
Такива и подобни кашпи видях, че има в изобилие в Джъмбо.

Общи условия

Активация на акаунт