КАУФЛАНД - тема 42

• 54 740
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Това нещо как се ползва, върши ли работа?

# 376
  • Пловдив
Имам подобен от Л и съм мн.доволна.

# 377
Върши работа, но зависи от изработката (качеството му). Имах един такъв (подобен цвят, пак от Кауфланд) който изпускаше вода под контейнера Grinning
За сравнение, Ровус спрей моп от Топ шоп  НЕ ми изпуска вода от контейнера и съответно не  го изпразвам след всяко ползване. В контейнера слагаш вода+мъничко препарат за под (ако ще слагаш) и като натиснеш онова лостче до дръжката под контейнера излиза течността под ъгъл  като спрей върху пода. После минаваш с мопа. Не е нужно непрекъснато да впръскваш, само когато ти позасъхне микрофибърната кърпа.

# 378
От кауфланд имам кошничка в комплект със щипките беше, същата е като лидълската, телескопична.

# 379
В какъв смисъл  телескопична- може да става по-плитка/дълбока ли? Не съм ги оглеждала отблизо...

# 380
Имам  абсолютно същата. Работи си супер, чисти се лесно.
Благодаря.Обаче я нямаше в Кауфланд Бриз-В-а.Попитах и служител, намериха на марката, но 70 лв, явно съм я изпуснала😒

# 381
А не са ли от другата седмица?

# 382
В какъв смисъл  телескопична- може да става по-плитка/дълбока ли? Не съм ги оглеждала отблизо...
Като я хванеш за кукичката се изтегля и удължава (форма на кофа), а когато я отпуснеш си се събира и става като тава.

# 383
  • София
Скрит текст:
Ние го имаме, но още не е поставен и аз това се чудех за щипките... Grinning
Ще търся касовата бележка за масичката значи.
Ще връщам/сменям стъклената поставка за торта- дефектна е. Една част е по-къса, стъклото е надрано. Още се чудя дали ако я сменя и следващата ще е така...обикновено нямам проблеми с марката им.
Купих си последната такава в нашия К. Кутията беше отворена, но погледнах вътре - части имаше... като се прибрах вкъщи ММ установи, че липсва крачето Joy къде съм бляла не знам. Мислех да я върна, но той ми смени болтчето с по-късо и сега ми харесва дори повече. Просто е по-ниска - тъкмо да си я прибирам в кутията и да не ми заема място. Върти се идеално.
Скрит текст:

Като сме на тема простиране Grinning В Кауфланд пускат ли кошнички за щипки? В левчетата има някакви много смотани, в Лидъл ще има другата седмица, но пък 5 лв с 50 щипки в комплекта. Само кошничка търся...
Не прашасват ли много щипките в тези кошнички?
Моите ги държа в кофичка с капак.
Скрит текст:
Вече само лятото простирам навън, а през останалото време ползвам сушилня.

От новата брошура нищо не ме грабна.

# 384
И моите щипки ги държа в кофичка от течен шоколад, с капак. Терасите не са остъклени и иначе ще се прашат.

# 385
И изгарят от слънцето и се чупят много

# 386
Да, аз не ги държа на въжето, но в кошничка ще са открити и трябва да ги мия постоянно.

# 387
  • shumen
Моите щипки ги държа в една саксия.Без капак е и много бързо се прашат и изгарят от слънцето и се чупят.

# 388
Ами ето, покривайте ги и ще карат дълго. И ще са чисти.

# 389
Мисля да сложа найлоново пликче в кошничката. Ако се налага и нещо отгоре. Нашите тераси са остъклени и двете и не мисля, че чак толкова ще се прашат щипките.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт