КАУФЛАНД - тема 42

• 54 717
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Ето и двете ми кани заедно. Откакто ползваме и двете, нямам проблем с липсата на чиста вода. А първоначално мислех старата да я махам и да остана само с Прованса. Grinning

# 451
Нашата е като тази отляво, но с другия вид филтри Blush

# 452
Аз се сдобих най-сетне с бяла, ходихме по работа до съседен град и намерих, но на регала изоставени имаше 3 броя от много отдавнашно зареждане, тъка то срока с датата беше от 2019 година, на всичкото отгоре с грешен етикет на 28,99, но набитото око веднага ги разпозна, че са от промоофертата и ги проверих на скенера, цена 20,99. Отнесох веднага една и сега доволна, ще връщам черната. Вие какви филтри ползвате от розовите с магнезий или обикновените А5, моята предишната беше като на Киса модела в ляво, но тъмно синя и за нея нямаше дилема във филтрите.

# 453
Защо да не е имало дилема за филтрите? Мисля, че и за двата вида филтри има варианти с магнезий, както и стандартни филтри...

# 454
Защо да не е имало дилема за филтрите? Мисля, че и за двата вида филтри има варианти с магнезий, както и стандартни филтри...

Не съм забелязвала, а и сигурно е имало разлика в цената, докато сега са на една цена на промоция и не знам на кои да се спра.

# 455
Аз купувам филтри с магнезий когато цената и на двата вида е еднаква Blush Не съм забелязала разлика осезаема, но да не се мина нещо... Laughing

# 456
И аз съм с бяла аквафор, сплескания модел. Няма жълто, като нова е.

# 457
По въпроса с каните,моята е друг модел .отваря се цялото капаче ,а имам и с решетката.Но ползвах сега филтър А5 магнезий и не ми допада вкуса на водата.Доволна съм от В5 100 и ще продължа само с тях.Разликата във филтрите е количеството вода, което пречистват.А5 и В5 са за 300 л.

# 458
Някой взе ли от парочистачките, цената е повече от добра и мисля да си взема, но съм сигурна дали е хубава.

# 459
Мнението ви за индукционния котлон какво ви е?

# 460
Бихте ли ми казали, каните Прованс протичат ли, ако решиш да налееш чиста вода, а още не е минала всичката през филтъра?

# 461
Мързи ме да пиша, но ще го направя, на някой да е полезно.
Филиала Възраждане е станал голяма кочина. Няма мокри кърпи след входа, дезинфектанта за ръце не пуска нищо, на входа една жена с мръсен, гнусен спрей слага малко течност на дръжките на количката ви...отврат. Детето ми иска бяла поничка. Нямаше. Персонала с маски под носа...
Тъпканица на краставиците, никой не спазва дистанция. На месото беше същото, дори не се спрях. Направихме нещо като седмичен пазар, но много изнервящо. На всичкото отгоре на излизане имаше 2 ударени коли, и хората бяха смутени...изнасяха се бавно.
Знаех си да не ходя там. На мол Варна напоследък е по спокойно,заредено и що годе чисто.

# 462
Жестока!

# 463
  • Варна

От къде я купи и на каква цена?

# 464
Опа! Пропуснах. 3.89 е за 550 г, а има и малка за 2.89. От Кауфланд е, тяхна марка. Производител е Траки, Пловдив. Без нишестета и други сгъстители.

Общи условия

Активация на акаунт