Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 292 114
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 17 565
И аз не виждам нищо при Милена, какви са тези нови симптоми?
Здравей, Дева.
От снощи ме боли гърло и носът ми също ту се запушва, ту се отпушва. Като дишам ми изсъхва гърлото и надолу към трахеята ли и аз не знам как да го обясня. Като го погледна в огледалото е силно зачервено. Това е. Температура за сега нямам висока.
Lechugitka, Ковид не е варицела. Както всеки вирус и грип може да повтаря, така и котонавирусът може. Не виждам какво пречи. Антитела, почти нямам. За какви медицински чудеса ми говорите.

Стилнес, пожелавам бързо подобрение и пълно възстановяване на близкия ви.

# 17 566
Здравейте! Има ли някой, който е карал настинка или грип (колкото и да в рехав тази зима) след прекаран ковид?
Аз бях с корона преди няколко месеца и сега ме хвана някаква настинка или друг вирус и вече седмица не ме пуска.
Очаквах, че тялото ще е изморено след ковид при положение, че го изкарах тежко в болница, но една настинка сега ме кара отново да се чувствам като парцал.
Та ми е любопитно да чуя и странично мнение от хора, които евентуално също са се разболяли от друг вирус след прекарана корона.
Усмихнат ден! Simple Smile
Да, моя приятелка изкара Ковид октомври, сега пак е болна и казава, че хич не и е добре. Не като Ковид, но по-зле била от обичайните вируси. Тя го изкара сравнително леко и имаше малко антитела.

# 17 567
Защо в Нова телевизия?

# 17 568
  • Буркина Фасо

Между другото не съм чула някога някъде човек да е боледувал от сезонен грип януари и февруари пак да е с него.
стига де ... грип през декември брои ли се ?

# 17 569
  • в кукувиче гнездо
Защо в Нова телевизия?
E, може и в БТВ.

# 17 570
И аз не виждам нищо при Милена, какви са тези нови симптоми?
Здравей, Дева.
От снощи ме боли гърло и носът ми също ту се запушва, ту се отпушва. Като дишам ми изсъхва гърлото и надолу към трахеята ли и аз не знам как да го обясня. Като го погледна в огледалото е силно зачервено. Това е. Температура за сега нямам висока.
Lechugitka, Ковид не е варицела. Както всеки вирус и грип може да повтаря, така и котонавирусът може. Не виждам какво пречи. Антитела, почти нямам. За какви медицински чудеса ми говорите.

Стилнес, пожелавам бързо подобрение и пълно възстановяване на близкия ви.
Позволих си да прочета ваши стари публикации. Ми, вие си умирате откакто сте забременяла. Може и от преди това, но публикациите са ви оттогава. Може би е хубаво да помислите за психолог.
Между другото не съм чула някога някъде човек да е боледувал от сезонен грип януари и февруари пак да е с него. Съветвам ви или да потърсите медицинска помощ в областта на психиатрията /хипохондрията е тежко състояние/ или да се обадите все пак в Нова телевизия.
В този форум,и по точно в тази тема има доста хипохондрици,или може би аз не съм наред  защото не си пускам през 2 седмици изследвания,ПКК,не си следя разни кръвни показатели които изобщо не ги знам какво означават.Такива медицински термини чета тука и съм просто изумена

# 17 571
  • пустинята Гоби
Тя и варицелата повтаря, ама доста рядко и не през 3 месеца.

# 17 572
Здравейте!
Пиша в темата с огромен страх.
Има ли сред вас и близките ви такива, които са били в критично състояние на апаратно дишане и са се подобрили и надвили болестта? В интернет откривам информация само за 2-3 такива случая. Знам, че всеки един случай е уникален, но имам нужда от частица надежда.
Винаги има надежда. Тя умира последна. Стискам палци за положителен развой на нещата. Flowers Four Leaf Clover

# 17 573
  • София
Здравейте!
Пиша в темата с огромен страх.
Има ли сред вас и близките ви такива, които са били в критично състояние на апаратно дишане и са се подобрили и надвили болестта? В интернет откривам информация само за 2-3 такива случая. Знам, че всеки един случай е уникален, но имам нужда от частица надежда.

Съжалявам, че минавате през това Sad Близки - не, но знам за няколко познати, които бяха в такова състояние и се оправиха. Чета редовно за такива случаи и в медиите. Не губете надежда! Flowers Four Leaf Clover

# 17 574
Stillness, стискам палци да се пребори и да оздравее. Hug
Винаги има надежда, човешкият организъм е едно малко чудо, понякога успява да се пребори в ситуации, които отстрани изглеждат немислими.

# 17 575
Момичета,  притеснена съм. Баща ми 13-ти ден от първи симптоми продъжава с Т 38. Случва ли се?
Снимката от понеделник му е чиста. От вчера има апетит и малко повече енергия, но тази температура Sad
Днес ОПЛ му е изписал нови два А, досега беше един. Свито ми е много.

# 17 576
Момичета,  притеснена съм. Баща ми 13-ти ден от първи симптоми продъжава с Т 38. Случва ли се?
Снимката от понеделник му е чиста. От вчера има апетит и малко повече енергия, но тази температура Sad
Днес ОПЛ му е изписал нови два А, досега беше един. Свито ми е много.

Не съм лекар, но да питам. При тази продължителна температура, изписаха ли кортикостероид? Обикновено след 10-ти ден изписват (пример от трима близки), това повлиява и на температурата. Питайте личния лекар. Само антибиотик не е достатъчно, ако изобщо помага.

# 17 577
Може ли мнение дали има антитела? Нещо не разбирам.

# 17 578
Няма антитела изобщо!

# 17 579
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт